Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Dt. Alper Temuralay
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Pembe Estetik
Rotary Sistemle Kanal Tedavisi
X-Ray
er...
Kanal tedavisi ve porselen diş kaplaması için gitmiş olduğum Alper hocamin yaptığı işlemlerden yapilan porselen diş tedavimden çok memnun kaldım diş çekimi ve kanal tedavisi sırasında hiçbir ağrı sızı hissetmedim kullandığı aletlerde son derece moderndi.disci korkusu olanların özellikle gönül rahatlığıyla gitmesini tavsiye ediyorum
hi...
je remercie toute l'équipe pour leur accueil chaleureux ,sincèrement je suis tellement contente de leur travail j'avais un traitement du plombage dentaire de plusieurs dents mais je n'ai ressenti aucune douleur et je n'avais aucune complication
la façon dont ils me traitent j'ai fait de la clinique ma maison et je n'ai pas remarqué le temps qu'il a fallu pour le traitement
Je suis trés satisfaite du résultat
a....t
Alper beyin ilgisi,bilgisi ve uyguladığı tedaviden çok memnun kaldım . Eli çok hafifti ağrısız sorunsuz tedavim yapıldı . Kendisine bir kezde buradan teşekkür ederim.Kesinlikle tavsiye ediyorum bundan sonra ki diş ile ilgili her sorunumda şüphesiz tek dişçim kendisi olacak
Yaşadığım diş hassasiyeti problemime hızlı bir şekilde tedavi uygulandı ve çok memnun kaldım. Ayrıca pandemi şartlarına gösterilen hassasiyet de gayet iyiydi. Tüm sorularınızı dinleyip cevaplandırmakta ve oldukça ilgili bir hekim. Herkese tavsiye ederim.
nu...
Korkarak gittiğim implant tedavisinde güler yüzümle çıktım işinde en iyisini yapmaya çalışan güler yüzlü doktor
er...u
Ön dişimdeki dolgum düşmüştü ve diş etimde şişlik vardı, Alper hocaya gittiğimde ilk önce neler yapılması lazım detaylı bir şekilde anlattı, sonrasında uygulama aşamasında mükemmel bir ilgi alaka ve işcilik ile çok güzel bir sonuç ortaya çıkardı 5 yıldır düştükce yaptırıyordum dolgumu, ilk defa bu kadar uzun sürdü, bu kadar ince işcilik yapılıp ilgilenildi.Sadece gittiğiniz probleminizle değil elinden geldiğince herşeyinizle ilgilenmeye çalışan mükemmel bir insan. Gerçekten işini aşkla yapan bir doktor herşey için çok teşekkürler.
ta...a
Dolgu yaptırmak için gittim. Bu 2. Seansimdi ve toplam 4 dolgu yaptırdım. En ufak bir şikayetim yok, inanılmaz bir hizmet alıyorsunuz.
Ben doktorumdan çok memnunum,çok kaliteli ve hoş sohbetli.Keyifli bir tedavi uyguluyor, sıkılmıyorum.Çok çok memnun kaldım.Bir daha işlemim olsa yine kendisine gitmeyi düşünüyorum.Kanal tedavisi oldum,çok ciddi diş ağrım vardı, o gitti.1 hafta arayla tedavi uyguladı ve çok çok memnun kaldım.
Hizmeti iyi ve pandemi sürecinde dezenfekteye önem veriliyor. Genel olarak iyi bir hizmet veriyor.İşine önem veriyor, kullandığı malzemeler kaliteli.Benim diş beyazlatma ve dolgu yapıldı.Diş beyazlatmada kullanılan malzemeden memnun kaldım.Babama da şuan implant tedavisi uyguluyor.Kalitesinden ailecek memnunuz,aile diş hekimimiz oldu.Arkadaşlarıma da tavsiye ettim.
ni...a
Alper hoca tedaviye başlamadan önce yapacağı kanal tedavisi işlemi ile ilgili gayet güzel bilgilendirdi. Tedavi sürecinde çok dikkatli, elinin hafifliği sayesinde hiçbir ağrı sızı hissetmeden işlemi tamamladı. Kliniği oldukça steril güvenle işlem yaptırabilirisiniz :)
Alper Temuralay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Temuralay, Diş Hekimi. Size Alper Temuralay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Alper Temuralay adresi nerede?Alper Temuralay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mecidiyeköy 11a İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Temuralay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Temuralay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Temuralay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Temuralay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Alper Temuralay hangi dilleri konuşuyor?Alper Temuralay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Temuralay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Temuralay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Temuralay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Temuralay hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Alper Temuralay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alper Temuralay hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Temuralay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri