me...
Annem de varolan çikolata kistinin ameliyatı için araştırmalarımız üzerine doktorumuz Alper beyi tercih ettik. Ve de çok memnun kaldık. Annemin ameliyatı çikolata kistinin yapışıklığından ötürü çok zor ve ağır geçen bir ameliyattı fakat doktorumuz sağolsun ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi. Bu zorlu sürecimizde her sorumuzu sabırla dinleyip tek tek açıkladı. Ayrıca, Alper Beyin hastalarına olan ilgisi ve işindeki titizliği gerçekten takdire şayandır. Biz kendisinden çok memnun kaldık. Kendisi ameliyat öncesinden sonrasına kadar hastasını özveriyle takip eden bir doktor. İyi ki Alper beyi tercih etmişiz.
Buradan kendisine teşekkürü bir borç biliriz.
ze...
Çok ilgili bir doktor riskli doğumumda ve sonrası da çok ilgiliydi Tek sıkıntı devlet hastanesinde yoğun hasta var tek tek ilgilenirken zaman da kısa olunca görüşmeler kısa kalıyor ama yine de çok ilgili bir doktor iyiki tanıdım
me...
Mükemmel bir doktor ilgi ve alakası çok güzel benim riskli gebeliğim var o kadar güzel ilgileniyor ve anlatıyor ki ona çok teşekkür ediyorum
Alper Tuğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Tuğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Alper Tuğlu adresi nerede?Alper Tuğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Helvacalı Mahallesi Hastane Caddesi Çarşamba
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Tuğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Tuğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alper Tuğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Tuğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Tuğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Tuğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Alper Tuğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Atakum Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları