2021 yılında insan hakları alanında çalışmalar yürüten bir dernekte danışmanlık yaptım. Özel Yaman Şirinler Rehabilitasyon Merkezi'nde 3-11 yaş arası danışanlara oyun terapisi uyguladım ve ebeveyn danışmanlığı yaptım. Çalışmalarıma AYKÜ Psikoloji ve İklim Danışmanlık'ta devam etmekteyim. Yetişkinlere bireysel psikolojik danışmanlık, ebeveyn danışmanlığı ve 3-11 yaş arası çocuklara oyun terapisi hizmeti vermekteyim.
EMDR Terapi
Ziyabey Caddesi, 1413. Sokak, No:6/2 Balgat,
Çözüm Odaklı Terapi
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
Yüz Yüze Danışmanlık
Özel eğitim merkezinde kendisinden terapi aldık 4yaşındaki oğlumda davranış bozuklukları vardı kendisinin sayesinde şu an oğlum çok iyi kendisi önerileriyle ve yaptıklarıyla bize çok şey öğretti Alper hocayı herkese tavsiye ederim
Alper beyle özel eğitim kurumunda tanıştık. 5 yaşında oğlumun kekemelik problemi vardı ona oyun terapisi verdi. Çok iyi sempatik oğlumla güzel ilgilendi oyun abisi oldu oyunla onun nasıl sıkıntılar çektiğini nelere üzüldüğünü bulmaya çalıştık. Teşekkür ediyorum kendisine başarılar diliyorum.
Hasta
Alper hoca benim çocuğumla çok zor zamanlar geçirdiğim zamanda bana ve çocuğuma çok iyi geldi kendisi hem tavırları hemde uyguladıklarıyla bize çok şey öğretti kendisine çok teşekkür ediyorum iyiki onu tanımışız D.Ş
Çok hevessiz olduğum ve her şeyden bıktığım bir dönemde arkadaşımın tavsiyesi üzerine Alper Hoca'ya gittim. Danışmanlık boyunca ebeveynimle ilişkim hakkında ve yas sürecim hakkında da yardım aldım. Yeni şeyler fark ettim ve artık daha umutluyum. Alper Hoca'ma teşekkür ediyorum.
o.....
Alper hocaya ailemle sorunlar yaşadığım ve depresyon yaşadığım bir dönemde gittim. Onun o sakinleştirici sesini dinlemek bile zaten insana çok iyi geliyor. Beni çok iyi anladı. Bu kadar iyi anlaşılmak bile ruhuma şifa gibi geldi. Alper hoca size ne yapacağınızı söylemez. Sorduğu sorular sayesinde kendi çözümlerinizi kendiniz bulursunuz. Onunla görüşmeye başladıktan sonra şimdi daha iyi bir noktadayım. Alper hocayı herkese tavsiye ediyorum.
b ...e
Alper Uysal'dan stres danışmanlığı alma şansım oldu. Danisanlarin sorunlarini bütünsel bir bakis açısıyla anladığını hissettiriyor. Psikoloji ilmi ve empatinin buluştuğu yer Alper Bey'in seansları
Alper Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Uysal, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Alper Uysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, EMDR Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Psikoterapi.
Alper Uysal adresi nerede?Alper Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldızevler Mahallesi, 709. Sokak, 1/5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Uysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Uysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Alper Uysal hangi dilleri konuşuyor?Alper Uysal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Uysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Uysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Uysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Alper Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alper Uysal hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Uysal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.