TED Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik programından mezun oldum. Pek çok mesleki eğitime ve seminere katıldım. Bunlar arasında beni en çok etkileyenler şunlardır: ABD merkezli Beck Enstitüsü’nün vermiş olduğu Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini aldım. Şema Terapi eğitimlerimi Dr. Kahraman Güler'den ve Doç. Dr. Aylin Demirli Yıldız'dan aldım. Ayrıca Türk PDR Derneği'nden Çocuk Merkezli Oyun Terapisi eğitimi aldım. Davranış Bilimleri Enstitüsü'nden EMDR 1. Düzey eğitimini aldım. Süpervizyonlarım ise devam etmektedir.

2021 yılında insan hakları alanında çalışmalar yürüten bir dernekte danışmanlık yaptım. Özel Yaman Şirinler Rehabilitasyon Merkezi'nde 3-11 yaş arası danışanlara oyun terapisi uyguladım ve ebeveyn danışmanlığı yaptım. Çalışmalarıma AYKÜ Psikoloji ve İklim Danışmanlık'ta devam etmekteyim. Yetişkinlere bireysel psikolojik danışmanlık, ebeveyn danışmanlığı ve 3-11 yaş arası çocuklara oyun terapisi hizmeti vermekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 3 yaşındaki çocuklar

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Ziyabey Caddesi, 1413. Sokak, No:6/2 Balgat,

Makaleler
Röportaj

Özel eğitim merkezinde kendisinden terapi aldık 4yaşındaki oğlumda davranış bozuklukları vardı kendisinin sayesinde şu an oğlum çok iyi kendisi önerileriyle ve yaptıklarıyla bize çok şey öğretti Alper hocayı herkese tavsiye ederim

Alper beyle özel eğitim kurumunda tanıştık. 5 yaşında oğlumun kekemelik problemi vardı ona oyun terapisi verdi. Çok iyi sempatik oğlumla güzel ilgilendi oyun abisi oldu oyunla onun nasıl sıkıntılar çektiğini nelere üzüldüğünü bulmaya çalıştık. Teşekkür ediyorum kendisine başarılar diliyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Alper hoca benim çocuğumla çok zor zamanlar geçirdiğim zamanda bana ve çocuğuma çok iyi geldi kendisi hem tavırları hemde uyguladıklarıyla bize çok şey öğretti kendisine çok teşekkür ediyorum iyiki onu tanımışız D.Ş

Konum: başka bir yer Diğer

Çok hevessiz olduğum ve her şeyden bıktığım bir dönemde arkadaşımın tavsiyesi üzerine Alper Hoca'ya gittim. Danışmanlık boyunca ebeveynimle ilişkim hakkında ve yas sürecim hakkında da yardım aldım. Yeni şeyler fark ettim ve artık daha umutluyum. Alper Hoca'ma teşekkür ediyorum.

O
Konum: başka bir yer Diğer

Alper hocaya ailemle sorunlar yaşadığım ve depresyon yaşadığım bir dönemde gittim. Onun o sakinleştirici sesini dinlemek bile zaten insana çok iyi geliyor. Beni çok iyi anladı. Bu kadar iyi anlaşılmak bile ruhuma şifa gibi geldi. Alper hoca size ne yapacağınızı söylemez. Sorduğu sorular sayesinde kendi çözümlerinizi kendiniz bulursunuz. Onunla görüşmeye başladıktan sonra şimdi daha iyi bir noktadayım. Alper hocayı herkese tavsiye ediyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Alper Uysal'dan stres danışmanlığı alma şansım oldu. Danisanlarin sorunlarini bütünsel bir bakis açısıyla anladığını hissettiriyor. Psikoloji ilmi ve empatinin buluştuğu yer Alper Bey'in seansları