Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Telefon numarası doğrulandı
2008de kolon Ca ameliyatı oldum kendisine evre3ten şu anda tertemizim.Allah yolunu açık etsin tşkler
e....a
Telefon numarası doğrulandı
Paratroid ameliyatı oldum ve ameliyatım başarılı geçti hiç bir sıkıntı yaşamadım. Alper Hocama ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Ekibini de çok teşekkür ederim. Sayenizde sağlığıma kavuştum. Sorunsuz bir şekilde bu süreci atlattım.
fa...r
Telefon numarası doğrulandı
allah bir değil bin kere razı olsun sizden hocam. ilginize alakanıza dostluğunuza araştırmanıza herşeyinizle çok saolun varolun.devlet hastanelerinde de böyle ıyı doktor olması başından atmaması valla çok zor bulunur böyle doktor..
Alper Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Yavuz, Genel Cerrahi.
Alper Yavuz adresi nerede?Alper Yavuz adresini belirtmedi. Alper Yavuz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Alper Yavuz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alper Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Yavuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Yavuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Alper Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.