Yakın zamanda detaylı ultrason için gelmiştim.Tam üç buçuk saat her ayrıntıyı görebilmek için titizlikle çalıştı. İstediklerini görebilmek için birkaç sefer bakması gerekti bebeğin pozisyonu sebebiyle. sabırla, hassasiyetle, güler yüzüyle muamele etti; bebegimi istediği şekle getirmeye ikna etti bir şekilde ve istediği her ayrıntıyı gorebildi . İçimiz çok rahat etti.
ba...n
Kalıtsal dvt hastası olduğumu öğrendiğimde birçok ultrason çektirdim ve doktora çıktım. Samimi ve meslek bilgisi olan bir uzman. İşini severek, önemseyerek yapıyor gerçekten. Uzun uzun ilgilenip detaylı şekilde inceliyor. Ben çok memnunum. Herkese de tavsiye ederim
fa....
Alper hocaya detaylı ultrason için gittim. Detaylı ultrasonda ölçümlerin ve muayenenin doğru yapılabilmesi için bebeğin pozisyonu önemlidir. Bebeğimizin pozisyonu muayene için çok uygun değildi. İki kere bakıp başka tarihe randevu verebilirdi ama o kadar yoğunluğuna rağmen 6-7 kere hasta aralarında bizi alarak muayenenin tamamlanması ve bizim ordan aklımızda bişey kalmadan mutlu ayrılmamız için sabırla bebeğin doğru pozisyona gelmesini bekledi. Her şeyi ayrıntılı bi şekilde bize anlattı. Sabrından nezaketinden güler yüzünden dolayı kendisine hayran kaldım. Tecrübesine zaten diyecek söz yok. İyi ki yollarımız kesişmiş.
se...
Alper hocamıza arkadaşın tavsiyesi üzerine gittik çok iyi güler yüzlü sizi dinleyen açıklayıcı ayrıntıyı kaçırmayan bir doktor herkese tavsiye ederim.bu arada detaylı ultrason için gittik hocamıza teşekkür ederim hocam
Alper Yurdasiper isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Yurdasiper, Radyoloji.
Alper Yurdasiper adresi nerede?Alper Yurdasiper şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenibağlar mah. Çayır sok. 40/B Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Yurdasiper isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Yurdasiper online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alper Yurdasiper isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Yurdasiper bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Yurdasiper ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Yurdasiper hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Alper Yurdasiper hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Radyologlar
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Radyologlar
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Radyologlar
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Radyologlar
Eskişehir bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Radyologlar
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Radyologlar
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Radyologlar