Sultançiftliği, O Cad, 2161. Sk. No:27, Sultangazi, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Otoplasti

Revizyon Burun Estetiği

Rinoplasti

Özel Şafak Tıp Merkezi

Op. Dr. Alperen üniversite eğitimini İstanbul Tıp (Çapa) Fakültesi'nde,uzmanlığını ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi-KBB-BBC Kliniği'nde tamamlamıştır.
Op. Dr. Alperen Akpınar 6 yıldır rinoplasti (burun estetiği) ve fasyal plastik cerrahi (yüz estetiği) üzerine yüzlerce ameliyatta bulunmuş, gerçekleştirmiştir. Farklı kongre, kurs ve kaynaklardan bu konularda deneyimlerini geliştirmek, bilgilerini taze tutabilmek için uzun yıllardır faydalanmakta olup devam eden çalışmaları bulunmaktadır.

Röportaj

C
Konum: Özel Şafak Tıp Merkezi Randevu

Kulağımdaki ağrı sebebiyle bir randevu oluşturdum. Alperen beyin ilgi ve alakasından çok memnun kaldım. Daha önce de muayene olduğum bir doktordu. Deneyimli bir hekim ile tanıştığım için öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum. Gözünüz kapalı kulak,burun ve boğazınızı teslim edebilirsiniz.

Kendisi oldukça kibar ve ilgiliydi, verdiği hizmetten ben gayet memnun kaldım.Bilgiliydi, benim sorularımın hepsini güzel bir şekilde yanıtladı.Benim diş sıkmam vardı. Masseter botoksu yapıldı bana. 6-7 ayda geçti diş sıkmam, geri dönmedi ve baya memnunum.Detaylı olarak bilgilendirdi, çok düzgün şekilde işlemden sonra ne yapmam gerektiğiyle ilgili bilgi verdi.İşlemin ne kadar sürede geçeceği, ne zaman yenilenmesi gerektiği hakkında net ve dürüst şekilde bilgilendirdi. Ben bu yüzden çok memnun kaldım.

İlgili ve ameliyat öncesinde, sonrasında sürekli muayeneye gitmesem bile ulaşabileceğim bir doktor. Her konuda yardımcı olacağını söylemişti.Ameliyattan sonraki ilgisinden çok memnun kaldım. Benim burun kemiğim yamuktu, sol tarafa yakındı.Nefes almakta zorlanıyordum, hapşırık yapıyordu çok fazla.Ufak bir burun akıntısında hapşırıklarım daha kötü hale geliyordu.Burnumda sola doğru olan eğrilik düzeltildi, tam ortalandı.Ameliyat sürecinin ne kadar sürede iyileşebileceğini bana söyledi.Birşey sorarken de hiç çekinmedim,baya yakın davrandı.

Birçok arkadaşım farklı doktorlarda ameliyat oldular ama Alperen Bey'in ciddi anlamda ilgisi beni çok memnun etti.Yaptığı işin arkasında, her türlü yardımcı oluyor.Herhangi birşey yazabiliyorum, sorabiliyorum.Bu konuda çok memnunum,işinin arkasında duruyor.Benim burnumda eğrilik vardı, bundan kaynaklı nefes almamda zorluk vardı.Estetik olarak hoşuma gitmiyordu.Burun ucumda da düşüklük vardı, onu kaldırdı ve eğrilik düzeltildi.Gayet memnun kaldım.En son kontrolümde burnumun kalkıklığını biraz daha düzeltebileceğini söyledi.Yaklaşımı ilgili, çok güzel.Aklıma birşey takıldığında direk arayıp sorabiliyorum.Ameliyat öncesinde de istemediğim birşey olduğu zaman her zaman yanımda olacağını söylemişti.

Ben nefes alamadığım içn muayene oldum,ameliyatımı gerçekleştirdiler.Ameliyatım çok başarılı geçti, tamponlar çıkana kadar nefesimi rahat aldım.Tamponlar çıktıktan sonra da nefes alışlarım düzeldi.Estetik olarak güzel bir ameliyat oldu.Ameliyat sonrasında zorlu süreç geçirmedim.Sürekli irtibat halindeydik.Güzel geçti.Ben saat kaçta yazarsam yazayım bana cevap verdi.Gayet güzel, sıcak bir yaklaşımı var.Sert bir doktor değil.Ben çok iyi anlaştım kendisiyle.

Ben başka hastanelere gittiğim zaman ameliyatımın çok zor olacağını söylemişlerdi.Burnumda ciddi bir yamukluk vardı ve burun etim son derece kalın olduğu için ameliyatımın zor geçeceğini söylemişlerdi.Alperen hoca başarılı şekilde ameliyatımı gerçekleştirdi.Çevremde de estetik olarak hiç belli olmadığını, kendi doğal burnummuş gibi göründüğünü söylediler.Çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi ve sonrasında ilgili şekilde bilgilendirdi beni.Çok sıcakkanlıydı, hastalarına çok iyi yaklaşıp tüm tetkikleri gerekli şekilde anlatan bir doktor.Ameliyattan sonra hastaların arayıp durum hakkında bilgi alması ayrıca çok güzel.

O

Alperen hoca daha önce babamın da doktoruydu, gerçekten çok ilgili ve her konuda yardımcı olan, herhangi sıkıntıda ulaşıp cevap alabildiğimiz çok iyi bir doktor.Benim burnumda deviasyon ve et vardı. Estetik anlamda da bir ameliyat gerçekleştirdi Alperen Bey.Ameliyat sonrası kontrollerimde de beni sürekli bilgilendirdi.Yaklaşımları gayet başarılıydı.