Genel Cerrahi alanında hizmet veriyorum

Bostanlı Klinik
Bostanlı Mahallesi, Şehitler Bulvarı, No:37/A, İzmir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Total Tiroidektomi

Alptekin Bey’e bir hekim olan kuzenimizin tavsiyesi ile ulaştık. Eşimin tiroid nodül ve kıldönmesi ameliyatını yaptı. Hastaya yaklaşımı, açıklayıcı bilgileri, hastayı dinlemesi , ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi alakası bizi bu süreçte çok mutlu etti. Kendisine o kadar güvendik ki çok hızlı bir şekilde ameliyat olmaya karar verdik. Çok zorlu bir ameliyatı Alptekin bey , gerçekten büyük bir başarıyla gerçekleştirdi. Aynı anda iki ameliyatı da başarıyla gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası da ilgi ve alakası muazzamdı. Tecrübesi, bilgisi, yeteneği ile sayesinde sağlığına kavuştu eşim. İyi ki tanımışız kendisini..Hiç korkmadan, hiç heyecanlanmadan , kendisine çok güvenerek inanarak bu süreci tamamladık…ne mutlu bize ki, sadece bir hekim değil aynı zamanda bir dost kazandık.. Başarılarının devamını diliyorum kendisinin.

Ç
Konum: Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

Tekran eden kesi yeri fıtığım vardı, araştırmalarım sonucunda ve tavsiye üzerine bu tür ameliyatlar konusunda uzman olan doktor Alptekin TANRIKUT’a rastladım. Muayene aşamasından başlayıp amaliyat sürecinin sonuna kadar her konuda çok ilgili, kibar ve desteğini hiç esirgemeyen birisi. Ameliyatım çok başarılı geçti. Bu rahatsızlık sebebiyle ameliyat olacak hastalara kesinlikle tavsiyemdir. Kendisi bir doktordan daha fazlası..

Konum: Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tiroid Cerrahisi

Alptekin Hocamda tiroid ameliyatı oldum. Boyutları çok büyük ve kötü huylu olma olasılığı yüksekti. Alptekin Hocam kendisi ameliyat ve ameliyat sonrası sürecini anlattı. Ne anlattıysa o oldu. Ameliyat sonrası da hemen kendime geldim ve iyileştim. İyi ki varsınız hocam. :)

Konum: başka bir yer Diğer

Daha önce göbek fıtığı ameliyatı olmuştum o yüzden yama vardı göbeğimde. Birkaç yıl sonra tekrar şiddetli ağrılarım oluştu son olarak Alptekin Tarıkuta muayene oldum yamanın çıkarılması gerektiğini söyledi bir kitle oluşmuş ve yamaya yapışmış. Gerçekten içten samimi bir şekilde anlattı yapılması gerekenleri. Kısa zamanda da ameliyata aldı. Hastaneden çıktığım zaman ağrım acım kalmamıştı. Şu an çok rahat hareket edebiliyorum neredeyse hiç ağrı çekmeden iyileştim. Elleriniz dert görmesin Alptekin Tarıkut. İyi ki varsınız.

O
Konum: başka bir yer Diğer

Babamda göbek fıtığı vardı ve 7 defa ameliyat olmasına rağmen malesef dikis tutmadi daha sonra hangi doktorun kapisini caldiysak riskli oldugunu ve yapamayacaklarini belirttiler taki Alpteki hocamla tanisana kadar hocam 2.5 saatlik bi ameliyatla sorunu cozdu Allah a hamdolsun.
Allah Alptekin hocamdan razi olsun ellerine saglik iyiki tanidim iyiki.
Ülkemizde oldugunuz icin bizlere hizmet verdiginiz icin sizlere minnettariz hocam ellerinizden öperim.

Konum: başka bir yer Diğer

Eşimim safra kesesinde taş ve buna bağlı şiddetli ağrı şikayeti için kendisine başvurduk. Bize durumun ameliyatlık olduğunu ve bu ameliyatın yapılması için gerekli sebepleri, yapılmazsa oluşacak rahatsızlıkları detaylıca anlattı. Eşim daha önceden tüp mide ameliyatı da olduğu için bu ameliyatın normalden daha zor olduğunu ancak kendisinin bu ameliyatın üstesinden gelebileceğini söyledi.
Sağ olsun ameliyatımız çok başarılı geçti ve eşim çok kısa sürede kendisini toparladı. Gözümüzde büyüttüğümüz bu ameliyat sürecini sanki sıradan bir olaymış gibi konforlu ve sorunsuz geçirdik. Hem güler yüzlü tavrı hem iş bilirliği hem de ilgi ve alakasından çok memnun kaldık.

Konum: Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Abdominal Laparoskopi

Yıllardır hem görüntümü hemde sağlığımı bozan sarkan karın bolgemle yaşıyordum Alptekin beyle tanıştığımızda sonucun böyle olacağını düşünmemiştim doğrusu... Öyle güven verdiki ameliyat öncesi hiçbir soru kalmadı aklımda ... Şuan da dümdüz bir karnim , yeni bir dostum var dostum diyorum çünkü doktorumuz insana güven veren bir dost gibi her soruma bıkmadan cevap verdi her aradığımda görüşebildim hep güler yüz hep ilgi ve takipte bende ailemde minnettarız. Şimdi sırada göğüsler var hocam bu ağırlıktanda kurtulucagimizi söyledi o operasyondan sonrada inşallah sonucu paylasicam ama diyorum ki iyiki varsın Alptekin bey Rabbım yolunu açık etsin

Konum: başka bir yer Diğer

Ben size kasık fıtığım olduğu için gelmiştim,en kısa zamanda beni ameliyata hemen aldığiniz için ve sağlığıma kavuşturduğunuz icin size minnettarım.iyiki sizi tanıdık.Elleriniz dert görmesin.Foçadan sevgiler.Sadettin Can

Konum: Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göbek Fıtığı Ameliyatı

Alptekin beye Öneri üzerine gittim büyük olan göbek fıtığımı çok özel bir teknikle ameliyat etti kibarlığı doktorluğu becerisi ilgi ve güleryüzü mükemmel herşeyden önce insani özelliklere sahip bu hasta için çok önemli bir ay boyunca çok ilgilendi üstelik tek böbreğim var yeni ameliyat olmuşumve orta riskli kalbim var tüm endişelerimi giderdi bana güven verdi kendisinin sihirli ellerine teslim olduğum için çok mutluyum iyi ki tanımışım canım doktorum yolun açık olsun zor koşullarda yaptığınız mesleğinizde daha çok başarılara imza atacağınıza eminim size mutluluk ve huzur diliyorum başımın üzerinde yeriniz var

Ş
Konum: başka bir yer Diğer

Sayın Dr. Alptekin Tanrıkut hocamıza burdan ailecek teşekkürlerimizi iletiyoruz. Babamın kronikleşmiş bi safra sıkıntısı vardı. 1 seneye yakındır hastane hastane gezip doktor arıyorduk fakat ameliyat riskli olduğu için kimse sorumluluk almak istemedi, ileri tarihlere ertelediler hep ameliyatını. Alptekin hocamız babamı bu dertten kurtardı çok minnettarız ona. Ameliyatı yaklaşık 2.30 saat sürdü başarılı bi şekilde bitti çok şükür. Kendisi çok ilgili, işinde çok disiplinli ve hassas çalışıyor. Ve en önemlisi de çok başarılı bir doktor. Herkese tavsiye ediyoruz. Sayın doktorumuza burdan tekrar teşekkür ediyorum