Burun ve kulak estetiği, Pediatrik KBB hastalıkları (genizeti,bademcik,kulak hastalıkları), Horlama ve uyku apnesi tedavisi, Baş dönmeleri ve çınlamalar, Sinüzit, Boyun hastalıkları, Kulak zarı problemlerine ilgili.
Adenoidektomi
Rinoplasti
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüs Cerrahisi
Somnoplasti
Subkütan Immünoterapi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
m....a
Kulağımda yoğun kaşıntı vardı, verdiği ilaç sayesinde kulağındaki kaşıntı problemi gitti.Kendisine çok teşekkür ederim.
ab...
Atalay beye burun ameliyatı oldum çok memnun kaldım çok başarılı bi doktor iyiki kendisi malatyada….herkesin övgüyle bahsettiği bi doktor kendisine teşekkürler
a....a
Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz işinde uzman bir doktor Altan hoca Yaklaşık 8 ay önce kendisine Burun Ameliyatı oldum Gerek ameliyat öncesi kafamdaki tüm soruları detaylı cevaplaması gerek ameliyat sonrası ilgi ve alakası olsun çok rahat ve olumlu bir süreç geçirdim Kendisi çok iyi eğitimler almış başarılı bir o kadar da yeniliklere açık ve hastalarının isteklerini önemseyen bir doktor Özellikle günümüzde de popüler olan burun estetiği ameliyatlarında yerinde saymayan işinde başarılı ve işinin arkasında duran doktor bulmak çok önemli Benimde burnumda 2 yerde kırık ve nefes sorunum vardı bunların yanı sıra görüntüsünden de memnun değildim. Ameliyat sonrası en ufak sorun yaşamadım. Burnumdan çok memnunum Şehrimizde işinde böyle başarılı ve güvenilir bir doktor olması büyük bir onur bizim için Kendisine çok teşekkürler herkese tavsiye ediyorum kendisi kesinlikle hayatımın en büyük şansı
f....a
burun ameliyatı oldum Altan beye.... Çok fazla tavsiye üzerine gitmiştim.....Burnum ha ri ka oldu çok doğal oldu çok az morluk ve şişliğim oldu hemen ayaklandım...gönül rahatlığıyla öneririm herkese...... kendisi çok ilgili ve kibardı mükemmel birisi.....kendisine sevgiler saygılar.....
üm...
Altan hocanın çok eski hastasıyım.. Çocukken farklı bir rahatsızlıktan dolayı gidip memnun kalmıştım. Şimdi 21 yaşındayım ve farklı bir şikayetten dolayı önce başka doktorlara muayene oldum ameliyat kararı verilince bir de Altan hocanın görüşünü almak istedim. İçime sinmeyen bir şeyler vardı çünkü. Çocukluğumdan beri nefes almakta güçlük çekiyordum. Kemik eğriliği, burun eti, kırık, kıkırdak gibi şikayetler ameliyat olmamı gerektirdi. Ameliyat olmuşken estetik de istiyordum. Altan hocaya gönül rahatlığıyla bu ameliyatı yaptırmak istedim. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sırası gerek de ameliyat sonrası olsun çok memnun kaldım şu an 6. aydayım. Nefes almakta hiçbir problem yaşamıyorum şu an. Estetik açıdan da burnum doğal ve güzel bir görüntüye kavuştu. Çevremdeki herkese şiddetle tavsiye ettim. İlgi ve alakası için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Hastayla iletişimi oldukça güçlü ve alanında uzman bir hekim.
s....g
Kulak ağrısı şikayetiyle gittim, doktor sadece kulağımı temizleyip aceleyle beni gönderdi. Ne tam olarak şikayetimi dikkatle dinledi ne de çözüm buldu. Ağrım da hiçbir şekilde geçmedi.
d....a
Rinoplasti ameliyatı oldum. Burnumda hem yamukluk hem de et büyümesi vardı. Abartı bir estetik istemiyordum. Ameliyattan sonra kim görse burnuma bayıldım çok doğal duruyordu kesinlikle ameliyat olduğum anlaşılmıyordu. Ameliyat sonrası da yüzümde herhangi bir morluk olmadı 3 gün sonra neredeyse normal hayatıma devam ettim. Başarılarının devamını diliyorum doktor beyin. Kendisi çok kibar ve ilgili biri.
ön...r
2 hafta once burun eti büyümesi sikayeti üzerine gittim ilac tedavisi verdi ve suan cok iyiyim ..Allah razi olsun ..Tek kelimeyle mesleki ve insani olarak mukemmel biri
tu...1
hastasına karşı son derece ilgili ,mesleğinde gelişme ve yeniliklere açık,hastasını tanıyan ve hasta -doktor arasındaki güven duygusunu sarsmayan bir insan.
ad...u
Hem alanındaki uzmanlığı, hemde insanlığıyla mükemmel birisi. 5 yıldır hastasıyım. Baharda alerjimi sayesinde rahat geçiriyorum. 1 ay öncede burnumdan ameliyat oldum. Üç kırığım ve burnumda kemik eğriliği vardı. Ameliyat sonrası yüzümde hiç bir morarma olmadı. Çok çabuk toparlandım. Her şey için çok teşekkür ederim. Malatya için çok büyük bir şanssınız. Mesleğinizde başarılarınızın ailecek devamını dileriz. ADNAN MUTLU.
Altan Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Altan Atalay, Kulak Burun Boğaz. Size Altan Atalay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Da Vinci Robotik Cerrahi, Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon.
Altan Atalay adresi nerede?Altan Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Caddesi Niyazi Mahallesi No:145 Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Altan Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Altan Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Altan Atalay hangi dilleri konuşuyor?Altan Atalay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Altan Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Altan Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Altan Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Altan Atalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Altan Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altan Atalay hangi sigortaları kabul ediyor?Altan Atalay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Ray Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.