Ferah Residence, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1993. sokak, No:22A, 34522 Esenyurt/İstanbul, İstanbul
Detaylı Ultrason
Doppler Ultrason
Detaylı Ultrason
Doppler Ultrason
me...z
Doktorumun ve arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Altan beyi tercih ettim detaylı ultrason için. Bilgilendirici ve son derece detaylı bir inceleme sonucunda eşimle çok memnun ayrıldık. Dostlarıma tavsiye edeceğim ilgili ve güler yüzlü bir doktor Altan bey.
ya...r
Son bir kaç gündür detaylı ultrason için randevu aradım son dakika burda bir hastanın iptal etmesi üzerine bulduk.Çektiğim çileye değmiş iyiki buraya gelmişim.Altan hocam çocuğumun bütün organlarını bize göstererek ayrıntılı olarak anlattı.Gelirken beklentiniz bir radyolojik hizmet olabilir ama giderken düşünceniz çocuğunuzun bütün organlarını görmüş olmanın ferahlığı rahatlığı olacak.Kalbine beynine damarlarına kadar ince ince bakacağını düşünmemiştim.Kısacası çocuğunuzun fiziksel herhangi bir sorunu olup olmadığını net bir şekilde öğreneceksiniz.
e....a
Altan hocaya İlk down sendromu için 13 haftada gitmiştik. Her gördüğü şeyi bize baside indirgeyerek anlatması güler yüzlülüğü mükemmeldi. Bu sebeple detaylı ultrasonda da Altan hocayı tercih ettim ve çok memnun kaldım.
gi....
Beni kendi doktorum detaylı ultrason için Altan Beye yönlendirdi çok memnun kaldık. Bütün sorularıma sabırla cevap verdiler ve ilgiliydiler.
Detaylı ultrason randevusu için iki kez gitmiş bulunmaktayım, açıklamaları çok yeterli her şeyi ayrıntısına kadar belirtiyor , kesinlike doktor arayışında olanlara tavsiye ediyorum
Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim. Plasenta kalınlaşması ve rahimdeki damarların kan akışında biraz sıkıntı vardı, Altan Bey'in tavsiyesiyle ilaç kullanmaya başladım. Ayrıca kendisi bir süre daha takip etmek istedi, birkaç kez görüştük, her seferinde çok detaylı bir şekilde inceledi. Çok ilgili bir doktor, aklımıza takılan her şeyi rahatça sorup cevabını aldık. Detaylı ultrason yaptırmak isteyenlere mutlaka tavsiye ederim.
p.....
Doktor beye detaylı ultrason için randevu aldım.Detaylı anlatım, güleryüzlü iletişim.. Allah razı olsun.
ş....ç
Çok çok memnun kaldım muayeneye başladığı andan itibaren bebeğin herşeyini göstererek anlatarak muayene etti . Randevu saati aksamadan bekletmeden muayeneye alındık
g.....
İlgili açıklayıcı bir doktor ilk bebeğimdedr tercih etmiştim memnun kaldık
es...k
Detaylı ultrason için gitmiştik ve Altan bey gerçekten bilgileri,aktarımları ve nazik yaklaşımı ile hayran bıraktı bizi. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. Çok güzel fotoğraflar da yakaladı bize
Altan Cebeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Altan Cebeci, Perinatoloji. Size Altan Cebeci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Detaylı Ultrason, Doppler Ultrason.
Altan Cebeci adresi nerede?Altan Cebeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferah Residence, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1993. sokak, No:22A, 34522 Esenyurt/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Altan Cebeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Altan Cebeci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Altan Cebeci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Altan Cebeci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Altan Cebeci hangi dilleri konuşuyor?Altan Cebeci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Altan Cebeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Altan Cebeci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Altan Cebeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 267 hasta / danışan, Altan Cebeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Perinatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Perinatologlar