Brain Clinic Nişantaşı
Teşvikiye Caddesi Bayer Apartmanı, Daire No: 63, Şişli, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Beyin ve Sinir Cerrahı Doç. Dr. Altan DEMİREL Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Tıpta uzmanlık eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Nöroşirürji Anabilim Dalında tamamladı. Doç. Dr. Altan DEMİREL nörovasküler(beyin damar), nöroonkoloji (beyin-omurilik tümörleri), Endoskopik (kameralı-kapalı yöntemli) ameliyatlarda çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Doç. Dr. Altan DEMİREL, Beyin Tümörleri, Beyin Kanaması, Anevrizma(Baloncuk) ve Arteriovenöz Malformasyonlar, Karotis (Şah Damarı), Kranioplasti (Kafatası şekillendirme), DBS Cerrahisi(Parkinson-Beyin Pili ameliyatı), Skolyoz, Omurilik Tümörü, Dar Kanal, Bel fıtığı ,Boyun Fıtığı, Omurga Travmaları ameliyatlarında son teknolojik donanımlarla hastalarına tedavi imkanı sunmaktadır. Ayrıca; Kapalı ameliyatlarda; şiddetli bel ağrılarında Epiduroskopi (kapalı bel ameliyatı), Lokal uygulamlarda da tedaviye yanıtsız migrende GON tedavisi ile , geçmeyen omurga ağrılarında Ağrı Blokajı ile tedavi sağlamaktadır. Doç. Dr. Altan DEMİREL, Weill Cornell Medical College’de Spinal Cerrahi ve Kapalı Ameliyatlar üzerine ileri düzey eğitim aldı. Nöroşirürji de önemli bir yeri olan ‘Spinal Cord İnjury’ olarak adlandırılan omurilik hasarına yönelik yaptığı birçok ameliyat ve Spinal Cord Rejenerasyonu hakkında çalışmaları ile isminden bahsettirmektedir. Omurilik felçli hastalarının ameliyat sonrası zorlu takiplerinde ve hayata geri dönüş aşamalarında tedavi planlarına destek vermektedir. Beyin ve sinir hastalıkları üzerine birçok bilimsel yayınları olan Doç. Dr. Altan DEMİREL akademik anlamda da çalışmalarına devam etmektedir. Beyin ve Sinir Cerrahı Doç. Dr. Altan DEMİREL hastalarına BRAİNSCLİNİC /NİŞANTAŞI özel muayanehanesinde hizmet vermektedir.

Konum: başka bir yer Diğer

Birden fazla omur kırıklarımın ağrıları ve net bir sonuca ulaşamayan durumumun ızdırabı ile kıvranırken , kendimi değerli Dr Altan Demirel ' e problemimi anlatırken buldum . Derhal son derece ciddi bir dirayet ve derin bilgisi ile ve hiç bekletmeden ameliyatımı gerçekleştirdi . Bir hafta sonra da bel ağrılarıma yönelik farklı bir işlemi aynı titizlikle yerine getirdi . Sayın Doktorum Altan Demirel ve değerli ekibi bana son derece ilgili davranıp , sıkıntılarımı gidermek için ellerinden geleni yaptılar ve beni sağlığıma tekrar kavuşturdular.

Konum: Brain Clinic Nişantaşı Diğer

Uzun yıllardır bel ve boyun fıtığı hastasıyım. 6 Ay önce bir bel tutulmasından sonra kısmı olarak yuremiyordum. Altan Hoca epidroskopi yöntemiyle sorunlu bölgelere müdahale etti. Şu anda çok şükür çok iyiyim. 3 ay sonrasında da boynundaki fıtık için bir tedavi uyguladı ayrıca fibromiyerji hastasaydim. Radyofrekans yöntemini boynuma ve sorunlu kaslarım uyguladı problemleri giderdi. Ağrıları hayat tarzı haline getirip bu şekilde yaşamımızı çekilmez hala getirmemeyi kendisinden öğrendim. Çokkkk teşekkür ediyorum ona ve ekibine. O artık ailemizin dokturu