Ameliyat Sonrası Kronik Ağrı Tedavisi
Tıpta Uzmanlık
Algoloji Hacettepe Üniversitesi 2011
Muayenehane: Büyükelçi sok. 12/7 Kavaklıdere, Ankara
ay...t
Altan hocamın muayenehanesine nöropatik ağrı şikayetimden dolayı gittim. Altan hocamla tanıştığım tarih olan 13 Ocak 2022 tarihi adeta benim için bir dönüm noktası oldu. Yaklaşık 8 yıldır çektiğim ağrılardan kurtulmak İçin gitmediğim doktor ve kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim. Fakat Altan hocam diğer doktorların aksine büyük bir sabırla, usanmadan bıkmadan sizi dinliyor. Muayene yaklaşık 40 dakika sürdü. Tüm hedefini hastasına yardımcı olmak olarak belirlemiş bir beyefendi. Alçak gönüllü ve sizin için en iyi tedavi yöntemini bulmak uğruna sonuna kadar çabalayan ve işinin zirvesinde olan bir hekim.
Beni dinledikten ve onayımı da aldıktan sonra sinir blokajı için ilk aşamada enjeksiyon kararı verdi. Çekmiş olduğum nöropatik ağrılar nedeniyle yıllardır uyuyamıyordum. Altan hocamın ameliyat ortamında yapmış olduğu müdahale sonucunda ilk defa rahat bir uyku çektim.
Herkesin her türlü ağrı şikayeti için rahatlıkla gidebileceği bir doktor. Kendisine çok amma çok teşekkür ediyorum. Kendisine minnettarım
em...k
tavrı davranışı sempatik ve hastayı rahatlatıcı tavrı ile ve hemencecik verdiği kadar ile mükemmel bir hoca... sonsuz teşekkürlerimle hasta olarak girdiğinizde ilk olan karşılama .. herşey riskli ama güleryüzle verilen güven konusunda hocamıza teşekkür ederiz
Altan Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Altan Şahin, Algoloji, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Altan Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı, Kanser Ağrısı Tedavisi, Ağrı Tedavisi, Omuz, Kol ve Bacak Ağrılarının Tedavisi, Migren Tedavisi, Baş ve Yüz Ağrılarının Tedavisi, İntrakraniyal Hipotansiyon Tedavisi, Buerger Hastalığı Tedavisi, Siyatik Tedavisi.
Altan Şahin adresi nerede?Altan Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah.Büyükelçi Sok.No:12/7 Kavaklıdere/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Altan Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Altan Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Altan Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Altan Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Altan Şahin hangi dilleri konuşuyor?Altan Şahin ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Altan Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Altan Şahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Altan Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Altan Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Algoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Algoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Algoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Algoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Algoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Algoloji Doktorları