Uzm. Dt. Altar Ateş(Sihirbaz Doktor) , Aslen Ankaralıdır. Antalya Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2012 yılında girdiği İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi'nden mezun oldu. 2019 yılında uzmanlık eğitimini almak üzere RTEÜ Diş Hekimliği fakültesinde görev yapmıştır. Uzmanlığı süresince birçok dikkat çeken uluslararası çalışmada bulundu. Bunların en başında çocuklarda genel anestezi ihtiyacını azaltma için davranışsal yaklaşım teknikleri, diş yapısını taklit eden yenilikçi maddeler ve yer tutucuların halk üzerindeki bilinirliği üzerine yaptığı çalışmalar uluslararası dergilerde yer almıştır. Meslek hayatını uyumlu olmayan çocukları diş hekimliği koltuğuna oturtarak tedavi edebilmek üzere kurmuştur. Uyumlu olmayan-korkan-ağlayan birçok çocuk ile eğlenceli bir şekilde, genel anestezi ihtiyacı olmadan hastalarının tedavilerini tamamlamıştır. Çocukların kanal tedavisine olan gereksinimlerini azaltmak üzere ve dolgu maddeleri ile diş yapısının en yakın dereceden taklit edilmesini sağlamak üzerine Mineral trioksit agregatın ve metilsülfonilmetanın RUNX2 ve OPG/RANKL yolakları ile pulpa ekspozuna bağlı pulpa hasarı üzerindeki terapötik etkileri adlı bilimsel bir çalışmada bulunmuştur. İzmir Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen Diş Hekimleri kongresinde Yer Tutucuların önemi üzerine bir sunumda bulunmuştur. Çeşitli Tv, İnstagram ve Youtube kanallarında diş hekimlerini ve halkı bilgilendirmek için yayınlara katılmıştır

Altar Ateş Muayenehanesi
Öğretmenevleri Mah. Öğretmenler Cad. Nazif Abay Apt No: 1 İç Kapı No: 3, Konyaaltı, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Ağız Bakımı Eğitimi +14 daha fazla

Diş Dolgusu

Diş Teli Tedavisi

Diş Çekimi

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Öğretmenevleri Mah. Öğretmenler Cad. Nazif Abay Apt No: 1 İç Kapı No: 3, Antalya

Konum: Altar Ateş Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Buraya geldim çünkü 2 yaşındaki çocuğumun 2 kaplamaya ihtiyacı vardı. Ayrıca onu uyutmak zorundaydılar. Çok gergindim ama hocamız çok şefkatliydi, anlayışlıydı ve sorularıma cevap vererek her şeyi açıkladı. Küçük bir çocuğumun genel anestezi etkisi altına girmesini bana kolaylaştırdılar ve çok rahatlatıcıydılar. Her şeyi çok takdir ettim. Hepsi çok nazik ve çocuklar ortamı çok sevdi .Kaygılı çocukları olan veya çocuklarıyla ilgili zor diş sorunları yaşayan herkese tavsiye ederim. İyi ellerde olacaksınız

Konum: Altar Ateş Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Kızımın dişçiye ilk ziyareti için harika bir deneyim.Dolgu tedavisini çok rahatlıkla hallettik Tüm personel süper cana yakın ve yardımsever. Altar Bey eğlenceli ,neşeli ,dinamik bir hekim .Küçükler için bulunmaz bir doktor.Klinik ortamı tamamen küçük çocuklar İçin tasarlanmış. İlgili bir ekip ve sıcacık bir ortam .

Konum: Altar Ateş Muayenehanesi Çocuk Diş Tedavisi

Gerçeken harika..5 yaşındaki kızımızın diş korkularını burada yendık .Bir arkadaşımızın. Tavsiyesı üzerine Altar bey ‘e geldık .İyikide geldik .Kliniğe adım attığımız andan itibaren kızım rahatladı. Doğal uykusunda neredeyse tüm çürüklerini hallettik .Klinik ortamı huzur verici personel harika. Burada çocuklarınız güvenli ellerde çocuklarınız güvenli ve bilgili ellerde

Uzm. Dt. Altar Ateş

Benim için meslek olarak en gurur verici olay bir çocuğun diş hekimi korkusunu yenmiş olmak. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için

Konum: Altar Ateş Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Harika bir deneyimdi! Çocuk Diş hekimliğinde son derece profesyonel asistanlara sahip harika bir ortam. Oğlum Altar abisi ile iki farklı diş çekimi yaptırdı. Ve Sihir gibiydi; kesinlikle ağrısızdı ve sadece dişlerini kontrol edeceğim derken dişini çekmişti. Çocuğum dişinin basıl çıktığını hala anlamış değil.Burayı çok seviyorum ve kesinlikle tavsiye ederim! BEŞ YILDIZ!!

Konum: Altar Ateş Muayenehanesi Çocuk Diş Tedavisi

Altar hoca ve ekibini tavsiye etmekten öte kendilerine ayrıca minnetarız! Kızlarım artık dişçiye gitmekten her zaman mutlu oluyorlar, bu kliniğe gelmeden önceki tecrübelerimiz çok kötüydü. Çocuklara karşı son derecede arkadaş canlısılar ve çocukların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamanın bir şekilde yolunu buluyorlar. Kızlarımın hepsinin tedavisini bugün itibari ile tamamladık. Son 2 kanal tedavilerini doğal uykusunda yaptırdık. Gittiğimiz heryerde söylenen genel anesteziye Altar hoca sayesinde ihtiyacımız kalmadı.

Konum: Altar Ateş Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Harika bir çocuk diş hekimi kendisi oğlumun 1 diş çekimi ,3 dolgu ,1 kanal tedavisini yaptı heryer narkoz ile uyutma önerirken doktorumuz kendi tedavisini uyguladı ve uyutmadan dişlerini tedavi ettirdik .Oğluma gösterdiği sabrı,ilgisi çok iyiydi .Hala kontrollerimize devam ediyoruz ve çok memnunuz.

Ö
Konum: Altar Ateş Muayenehanesi Diş Çekimi

Altar bey bizim bir hafta içinde gittiğimiz 6.doktor oldu.Çürük dişine sedasyonsuz bir çare bulamadığımız kızımızın tedavisini yaptı.kızımızı çok güzel bir şekilde ikna etti güvenini kazandı ve hiç hissettirmeden çekimi yaptı.Çocuğumuzun sıkıntısını sedasyonsuz çözdü.İşini hakkıyla yapan nadir diş hekimlerinden olduğunu düşünüyorum.Bundan sonra gideceğimiz tek dişhekimi kendisi olacak

Konum: Altar Ateş Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Altar Bey’e 8 yaşındaki kızımı 2 defa götürdüm (şimdilik). Kızımın diş hekimi korkusunu daha ilk tanışmalarında yendi.Doktor Bey’in çocuklarla iletişimi mükemmel. Sabırlı, anlayışlı, işinde çok becerikli, eli hafif. Kızıma 3 dolgu yapıldı ve 1 dişi çekildi, hiç sesi bile çıkmadı. Muayenehane ortamı da çocuklar için ideal, park gibi.Hemşire ablalar da güleryüzlü ve çok yardımsever. Herkes çocuklara ekstra ilgi gösteriyor. Kısacası biz ailece çok memnun kaldık. Çocuğunuzu tereddüt etmeden Altar Bey’e götürebilirsiniz. Kendisine minnettarız.

Konum: Altar Ateş Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Hocamıza bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaşmıştık.İlk randevumuzda dahi kapıdan ağlayarak giren oğlumun diş hekimi macerasını güzel bir deneyim haline getirdiği için hocamızdan çok memnunuz. İlgisi, sakinliği ve detaylara olan dikkati oğlumuzun ziyaretini çok sorunsuz hale getirdi. Bugün hocamızı 3. kez ziyaret ettik ve kanal tedavisini yaptırdık. Oğlumuz artık doktoru ile gerçek bir yakınlık kurdu.
Aynı zamanda asistanları ve ekibi çok güler yüzlüydü ve oğlumuzla arkadaş oldular. Tüm randevularımızı harika bir şekilde koordine ettiği için ekibini de ayrıca değerlendirmek isterim. Evet ilk randevu almakta zorlandık yoğunluktan dolayı ama sistemin içine girince randevuda hiçbir problem yaşmadık.

Konum: Altar Ateş Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Sosyal medyada gördüm. Çocuğum daha önceki diş doktorlarından çok korkuyordu. Bir senedir bu yüzden aksattık. Keşke sizinle daha önceden tanıtsaydık. Bu kadar süreç uzayıp da çocuğumun 14 tane çürük dişi olmazdı. Tedavisine Bugün başladık çocuğumun. Öncelikle Çocuğum çok mutlu bu süreçte bugün. Sizi herkese tavsiye edeceğim. Ne kadar size minnet Duysak azdır