se...ş
11.11.2017 tarihinde spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım. En çok korktuğum şey anestezi kısmıydı ama Altay Bey sıcak kanlı insancıl tavırları rahatlatan konuşmaları ile gerçekten hiç anlamadan anestezi işlemini gerçekleştirdi ve doğum süresince hiç yanımdan ayrılmadan rahatlatıcı konuşmaları ile eşlik etti, kendisine tekrar çok çok teşekkür ediyorum. Allah herkese sizler gibi hekimler nasip etsin inşallah.
ay...n
dürüst,çok çalışkan görebileceğim en iyi doktor..en merhametli en pratik en insalcıl...
Altay İskender isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Altay İskender, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon.
Altay İskender adresi nerede?Altay İskender şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Altay İskender isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Altay İskender online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Altay İskender isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Altay İskender bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Altay İskender ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Altay İskender hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Altay İskender hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altay İskender hangi sigortaları kabul ediyor?Altay İskender tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Bakırköy Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Beşiktaş Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Sarıyer Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Tuzla Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Daha fazla (13)Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Pendik bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar