Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi
Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi +18 daha fazla
Bebek Kalp Ameliyatları
Damar Cerrahisi Ameliyatları
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Tümünü gösterHizmetler
Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Eroğlan Mah. Çanakkale Yolu Cad. Halis Akıllıoğlu Evleri A Blok No:103/1 Kat 2 D:11, Balıkesir
Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi
Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi
Bebek Kalp Ameliyatları
Damar Cerrahisi Ameliyatları
Op. Dr. Altay Tandoğan Kliniği
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Endovasküler Cerrahi
Yenidoğan Kalp Ameliyatları
Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi
Çocuk Kalp Ameliyatları
e....k
Menisküs ameliyatı sonrası oluşan komplikasyonun tedavisi ve takibi. Altay Bey son derece deneyimli ve başarılı bir cerrah.
dr...n
Altay Bey'in önderliğinde Kalp ameliyatı oldum, 3 damarım değişti. Bugün değerli doktorumuz sayesinde tekrar sağlığıma kavuşmamın 3.yılını yaşıyorum.
Doktorumuza teşekkür eder , saygılar sunarız.
p...
04/01/2020 tarihinde Altay hocamız babama by-pass ve şah damarı ameliyatı yaptı. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz çok başarılı çok sempatik harika bir doktor iyiki tanımışız
mu...z
23.10.2019 Tarihinde, başarılı bir operasyonla yedi stendli dört damarımı baypas ile yenileyen çok değerli muhteşem doktoruma ve ekip arkadaşlarına, yoğunbakımda okay beye, yönetimde bülent beye ayrı ayrı her birine teşekkür ediyorum.
19 Temmuz 2019 tarihinde Altay beyin önderliğinde Kalp ameliyatı oldum, 3 damarım değişti. Kalbime yeni bir can kattı.başta Altay beye ve Körfez hastanesinde çalışan tüm personeline, sağlık elemanlarına teşekkür eder, içten saygılarımı sunar, mesleğinizde sonsuz başarılar dilerim. Riza DANACI.
Babam Cengiz Özer’in boyun şah damarlarında daralma ve tıkanma sorunuyla sayın Altay TANDOĞANA amaliyat olduk amaliyat riskli bir amaliyatı sağ damarı 100 de 100 ,sol damarı 100 de 95 tıkalıydı 100 de 95 tıkalı olan sol şah damarını büyük bir başarıyla tecrübeli Doktor Altay bey Allah’a şükür açmış bulunmaktadır
Doktor Altay Tandoğan’ın güler yüzü hastasına olan ilgisi ve işini bukadar severek takip ederek yapması hastayla ve hasta yakınlarıyla olan samimi diyaloğu bizi kendisinden ve çalıştığı özel edremit körfez hastanesinden memnun kalmamıza sebep olmuştur
Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim elinize sağlık hocam
ay...i
78 yaşındaki babamın şah damar darlığı ameliyatını büyük bir başarı ile gerçekleştiren doktorumuz Altay Tandoğan'a gösterdiği güleryüz ,başarı,dostluktan dolayı minnet borçluyuz .Özel Körfez Hastanesi Başhekimliğine de dalında uzman şifa dağıtan doktorumuzu bünyesinde bulundurduğundan dolayı teşekkür ederiz.Allah razı olsun.Başarılarının devamını dileriz.İnşallah yıllarca bizimle birlikte olur.Böyle doktorlara çok ihtiyacımız var
ve...m
uzun lafa gerek yok her yönüyle dört dörtlük bir doktor nerden biliyorum yirmi gün kadar önce babam açık kalp ameliyatı oldu çok şükür çok iyi
at...u
kayın pederim yaklaşık 4 ay önce körfez hastanesinde anjiyo ve damar ameliyatı oldu, başka bir hastalıktan dolayı Ege üniversitesi hastanesine gittiğinde ameliyat izini gören Prof.Dr.nerede ameliyat oldunuz diye sorunca k.pederimden Körfez hastanesinde cevabını alınca Prof.Dr. şaşırmış bu kadar önemli bir ameliyat körfez hastenesinde yapılabiliyorsa bravo demiş..
mi...r
13 kasım 2012 tarihinde altay bey açık bayy bas ameliyatı yaptı. ameliyat olmaya niyetim yoktu aslında ama altay beyin yaklaşımı sayesinde oldum. iyi ki olmuşum şuan çok iyim ameliyattan iki ay sonra işime döndüm işimde hafif değil ALLAH razı olsun.
Altay Tandoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Altay Tandoğan, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Altay Tandoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde), Bebek Kalp Ameliyatları, Kalp Kapağı Replasmanı, Kalp Kapakçığı Tamiri, Kalp Kapakçığı Değişimi, Çocuk Kalp Ameliyatları, Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi, Yenidoğan Kalp Ameliyatları.
Altay Tandoğan adresi nerede?Altay Tandoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eroğlan Mah. Çanakkale Yolu Cad. Halis Akıllıoğlu Evleri A Blok No:103/1 Kat 2 D:11 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Altay Tandoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Altay Tandoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Altay Tandoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Altay Tandoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Altay Tandoğan hangi dilleri konuşuyor?Altay Tandoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Altay Tandoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Altay Tandoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Altay Tandoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Altay Tandoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Altay Tandoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.