Altuğ Bağcı Muayenehanesi
Balıkesir, Balıkesir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası Diğer

Altuğ Beyle 2017 yilinda 17. Gebelik haftamda tanıştım. Hakikaten de görüşlerde belirtildiği gibi cok ilgili ve bilgilendirici muayene ediyor. Onun sakinlestirici tavri ve guler yüzlülüğü sayesinde kızımı sağlıkla kucagima aldim. 2021 yılında 2. Gebeligimin takibini yine Altuğ Beyle devam ediyorum. Edremitten gidiyorum her seferinde. Allah boyle iyi doktorlarin sayısını hep arttırsin. İyiki varsınız Sayın Doktorum. Öğretmen bir anne olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz.:)

Konum: Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası Diğer

2.hamileliğimde Altuğ beye gittim. Samimiyeti ilgisi beni çok memnun etti. Çok dikkatli ve ilgili bir doktor herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim

Konum: Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası Diğer

Balikesire 8 ay önce tayinimiz çıktı. Altuğ beye 2. Cocuk icin tavsiyeler üzerine gittim ve mükemmel babacan bir hekim baya donanımlı her konuda sıkılmadan hastaya cevap veren çok bilgili bir hekim balikesir halkı çok sansli böyle bir hekime sahip oldukları için kendisine teşekkür ederim.

Altuğ bey'i ilk gebeliğim tanıdım ve sanırım ondan sonra hiç bir doktor dan bu kadar güven ve itina alamadım. İkinci çocuğumu da onda takip etmek dünyaya getirmek ok istedim ama maalesef ki Hastaneden ayrılmış, Balıkesir'e gitmiş. Gerçekten sabır, moral ve güven'e ihtiyacınız varsa kesinlikle Altuğ Bey bu işin ehli

2. bebegimin düşükle sonuçlanmıştı 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve düşüğümden sonra daha seçici davrandım altuğ beyi arkadaşım tavsiyesinde tanıdım ve hamileliğimin takibinde güvenebildiğim tek ve nadir doktorlardan birisi iyiki balıkesire gelmiş ultrasona her girdiğimde ekranı çevirip bebeğimin her hareketini göstermeye çalışması ve ilgisi ve bütün sorularımı sabırla dinleyen ve tane tane açıklama yapan tek doktor allah başımızdan eksik etmesin işini en güzel şekilede yapan nadir insanlardan birisi başarılarının devamını diliyorum

Y

Merhaba o kadar üzgünüm ki çünkü kadın doğum doktoru olarak bir tek Altuğ beye güveniyodum maalesef balıkesire gitti ben 2012 de doğum yaptım Altuğ beyle 2 aylık gebeligimde tanıştım doktorumu tanıyana kadar doğumdan çok korkuyodum ilk gebeligim olduğu için fakat sonraki günlerde doktorumun bana yaklaşımı güler yüzlü olması bana aşırı güven verdi fakat gebeligimde bazı problemler olunca doktorum beni sezeryana aldı beni ameliyata hazırladılar fakat korkudan kalbim duracaktı fakat Altuğ bey geldi yanıma moral verdi gerçi ameliyathanede Altuğ beyi görünce bianda korkum gitmişti mevlam ondan razı olsun hiç bir sorunum olmadı ameliyat sonrasında çok şükür 2 yaşında bir oğlum var eğer ikinci kez gebe kalsam yine Altuğ beye gidicem asla ondan başka bi doktora gitmem herkese tavsiye ediyorum Altuğ beyi çok efendi güler yüzlü bütün hastalarıyla ilgileniyor

Altuğ bey gerçekten tanıdığım en iyi kadın doğum uzmanlarından..Bence bazı hekimlere tıp eğitiminin yanında özellikle hamile olan kadınlara karşı nasıl davranılması gerektiğini öğreten bir eğitimde verilmeli..Bir çok hekim bu konuda yetersiz,ilgisiz...Ama Altuğ bey hariç..hamileliğimin 31. haftasında panik ve stresle tanıştım ben Altuğ beyle hastalarıyla bıkmadan usanmadan güler yüzüyle büyükbir ilgiyle yaklaşan onları bilgilendiren çok sabırlı bir uzman...Onun tane tane konuşması,sorduğunuz her soruya güler yüzle aldığınız cevaplar sizin hamileliğinizi rahat geçirmenizi sağlayacak..Size ultrasonda bebeğinizi izletirken size tanetane güzel güzel anlatır herşeyi..Resmen ultrasonda gördüğü bebekleri annelere izletirken annelerin mutlulugu onuda mutlu eder :)

Ö

İKİ DEFA KARNIMDA BEBEGİM ÖLDÜ. ACİLE GİTTİĞİMDE BENİMLE İLGİLENMESİ, BENİ, BEN SORMADAN BİLGİLENDİRİP , RAHATLATMASI SAYESİNDE İÇİNDE BULUNDUĞUM DURUMUMU DAHA KOLAY ATLATMAMAMI SAĞLADI. KENDİSİNİN HASTAYA YAKLAŞIMINI VE BİLGİSİNİ TAKDİR ETTİM. KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM.

Profili düzenle veya yönet