Bahçelievler Mah. Teoman Paşa Cad. No:61/3 Akören Ap. (Bayülgen Karşısı), Antalya
20'lik Diş Çekimi
Pembe Estetik
Subgingival Küretaj
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
ay...r
Ilgaz beyden çok çok memnunum kendisine implant yaptırdım çok memnunum çok güzel bir iş çıkardı hastasına karşı ilgili detaylı her şeyi anlatan bir hekim mutlaka tavsiye ederim
um...a
Ilgaz bey 15 yıllık diş hekimimiz ailecek kendisine gidiyoruz çok memnunuz artık aile dostumuz oldu çevremizdekilere de tavsiye ettik eli çok hafif bir hekim hiç acı hissetmiyorsunuz işini temiz ve mükemmel yapıyor
me...u
Ilgaz beyden çok memnunum implant köprü ve diş çekimi işlemleri yaptırdım hepsi sorunsuz sonrasın da oğlum da gitti çok güler yüzlü dürüst bir hekim işlem sırasında da sürekli bir sıkıntı olup olmadığını sorar
hü...l
Ilgaz beyden çok çok memnunum İmplant yaptırdım hatta ailecek gidiyoruz her konuda yardımcı olan bir hekim eli çok hafif diş hekiminden korkmama rağmen hiç sorun yaşamadım pozitif güler yüzlü bir hekim mutlaka tavsiye ederim
i̇....
Ilgaz beye implant yaptırdım eşim de dişlerini yaptırdı çok memnun kaldık kesinlikle hijyenik çalışıyor güler yüzlü sıcakkanlı bir hekim mutlaka tavsiye ederim
ca...k
İlk olarak tavsiye üzerine gittiğim Ilgaz beyden çok memnunum implant diş çekimi dolgu gibi birçok işlem yaptırdım şu an eşimin implant tedavisi de devam ediyor ilgili ve oldukça temiz hijyene önem veren bir hekim ayrıca çok sıcak ve güler yüzlü
so...z
Ben çok memnunum.İşini çok iyi yapan, titiz çalışan bir hekim.Yaptığı işini aceleye getirmeyen defalarca kontrol eden testini yapan ve sonuçlandıran bir hekim.Bir referans üzerine ulaşmıştım.Bütün ağız işlemleriyle ilgili dişlerim elden geçti.İmplant yapıldı.Hiç şikayetim olmadı.Kendi dişim gibi ve operasyon sırasında da hiç sıkıntı yaşamadım.
fa...ş
İmplant için referans ile gittim.İmplantlarım yapıldı.Hiç bir sıkıntı yaşamadım.İşinin ehli bir hekim.Daha öncede gittiğim hekim oldu ama sorunlar yaşadım.Fakat Dt.Altuğ Ilgaz genel olarak tüm sıkıntılarımı çözdü.Hijyen konusunda çok titiz.Çevremde herkese tavsiye ederim.
en...
Hem hekimliği hem insani yönden çok iyi bir insan.3 implant yapıldı.İşlem yapılırken de hiç bir ağrım ve acım olmadı.İşininde çok başarılı ki bu dişlerim de hiç sorun yaşamadım ve yaşamıyorum kendi dişim gibi kullanıyorum.
hu...
Doktor olarak hemde kişi olarak süper bir insan.Hastasının diş kaybı yaşamaması için elinden gelen gayreti gösteriyor ve son çare yapılacak birşey kalmazsa hastasını detaylı anlatarak başka çözümle neticeye ulaşıyor.İmplant yaptırdım.İşlem yapılırken de daha sonrasında da hiç sıkıntı yaşamadım.Kendi dişim gibi çok rahat ve görsel olarak da çok doğal.
Altuğ Ilgaz Horzum isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Altuğ Ilgaz Horzum, Diş Hekimi. Size Altuğ Ilgaz Horzum tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Randevu, Ağız Bakımı Eğitimi, Diastema Kapama, Cep Derinliği Azaltma, Diş Beyazlatma, Bonding, Dental Anestezi, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina.
Altuğ Ilgaz Horzum adresi nerede?Altuğ Ilgaz Horzum şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. Teoman Paşa Cad. No:61/3 Akören Ap. (Bayülgen Karşısı) Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Altuğ Ilgaz Horzum isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Altuğ Ilgaz Horzum online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Altuğ Ilgaz Horzum isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Altuğ Ilgaz Horzum, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Altuğ Ilgaz Horzum isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Altuğ Ilgaz Horzum bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Altuğ Ilgaz Horzum ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Altuğ Ilgaz Horzum hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Altuğ Ilgaz Horzum hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri