Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Konka Cerrahisi
Kulak Temizleme
Kulak Tüpü Takılması
Acıbadem Kadıköy Hastanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Laringoskopi
Nazal Polip Cerrahisi
Nazal Valv Cerrahisi
Orta Kulak Ameliyatı
Otoskleroz Cerrahisi
Palatoplasti
Preoperatif Değerlendirme
Acıbadem Kadıköy Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüzit cerrahisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Acıbadem Kadıköy Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
h....y
2.5 yaşındaki oğlum bagdemcik küçültme ve geniz eti ameliyatı oldu ilk defa bu kadar samimi, iletişime açık ve içten bir doktorla karşılaştık diyebilirim. Çocuğumu hiç tereddüt etmeden emanet ettim kesinlikle işini hakkıyla yapan bir doktor çok teşekkür ederiz çocugum artık rahat nefes alıyor.
ay...
Canııım Altuğ hocam,iyi ki sizi tanıdım.Burun içi deviasyonum yaşam kalitemi çok düşürdü.O kadar çok korkuyordum ki artık son zamanlarda geceleri nefes almakta zorlandığım için uyuyamıyordum.Dr araştırmalarımın sonucunda kendisiyle tanıştım.Odasına girer girmez yüzündeki gülümseme,verdiği bilgiler,rahatlatıcı ameliyat süreci konuşması dedim ki ben size kendimi teslim edeceğim.O kadar samimi bir insan ki panik atak hastası olduğumu ,çook korktuğumu ve endişeli halimi zaten görüyordu.Ameliyata girmeden önce odama geldi hadi gidiyoruz herşey güzel olacak dedi ve öyle oldu.Ertesi gün taburcu oldum.Stresten baş ağrım oldu parolle onuda geçirdim.3.gün tamponlarımı çıkarttı hiiç canım acımadı.Asla morarma sararma şişlik olmadı.Ellerine sağlık canım doktorum.Allah başımızdan eksik etmesin sizleri.
1 hafta önce oğlumun genizeti ve bademcik ameliyatını gerçekleştirdi gerçekten çok harika bir doktor daha şimdiden rahat uykular uyumaya başladı oğlum Doktorumuza çok teşekkür ederiz çok ilgili çok sevecen harika bir doktor
he...i
Aşırı horlama problemim vardı.Geceleri nefes almakta zorlanıyordum.Sayın Altug Hocamla tanıştım iyi ki tanımışım kendisini.Güven duyduğum bir tedavi sonrası ameliyat kararı aldı.Başarılı geçen ameliyatım sonrası kendimi daha iyi hissediyorum.İşinin ehli,güler yüzlü cana yakın Hocam yolun hep açık olsun...
k.....
Altuğ Bey'in yaklaşık 16-17 yıllık hastasıyım ve sürekli takibindeyim. Hem kulaklarım hem de burnumla ilgili bir takım sıkıntılarım var. Sinüzit vs gibi. Bunlarla ilgili şikayetlerim hakkında görüşüyorum doktorumla ve çok da memnunum. Gösterdiği ilgi ve bilgiden dolayı da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.
15 senedir kaçtığım deviasyon ameliyatımı yapan Altuğ Hoca'dan Allah razı olsun diyor başka da bir şey demiyorum. Keşke kendisiyle daha önce tanışsaydım da bu illetten daha önce kurtulsaydım. Son derece memnun olduğum bir hekim kendisi. Hastalara güven veren işinin ehli biri.
ey...p
Altuğ bey ile ilgili görüşleri daha öncesinde okumadan ve hakkında araştırma yapmadan muayene oldum ve sonrasinda septum deviasyonu ameliyatını gerçekleştirdi. Ancak, ameliyat oldugumdan beri eskisinden daha kotu durumdayim. Surekli bir geniz akıntısı durumi ve buna bağlı olarak ozellikle kış aylarında ve mevsim geçişlerinde daha evvel hiç yaşamadığım solunum yolu enfeksiyonları sebebiyle çile çekmekteyim. Yaptığı ameliyat ve uyguladığı tedavi hicbir ise yaramamakla birlikte bir de eskisinden daha fazla şikayetlere sebep oldu. Tavsiye etmiyorum. Operasyon konusunda aceleci olmayıp hekim profilini ayrıntılı araştırmada fayda var.
ce....
Altuğ Bey’e deviasyon ameliyatı olmak için gittim. O kadar sempatik ve rahatlatıcıydı ki yaklaşımı ameliyata tamamen korkusuz girdim. Ameliyattan çıktığımda ise hiç ama hiç acı hissetmedim, eli hafif, işinde uzman bir doktor. Kendisi sağolsun ameliyat sonrasında kontrollerde de çok ilgilendi. Onun sayesinde 10 yıldır ilk kez düzgün nefes alıyorum.
re...a
07.01.2019 tarihinde muayene için Altuğ hocama gittim. Kulaklarım tıkalı idi. Ağrı da vardı. Tetkik sonra iki kulagimin da orta kulak iltihabı oldugu ortaya cikti.Uyguladigi tedavi çok başarılı oldu. Duyamamaktan psikolojim bozulmanin eşiğine gelmisti. Allah razı olsun Altuğ hocamdan kulaklarım eskisinden daha iyi her şeyi çok net duyuyorum.. Allah kimseye hastalık vermesin lakin KBB ile ilgili bir rahatsizligin olursa adres Altuğ hocamdir
se....
Saygıdeğer Dr.Altuğ Özagar Bey'e son derece sıkıntılı bir şekilde, sol kulağımda ciddi bir tıkanıklık ve ani bir işitme problemiyle gittim. Kendisi beni güleryüzle karşıladı. Kulak temizleme işlemimi son derece hızlı ve kolay bir şekilde yaklaşık 1 dakikadan az bir zamanda tamamladı. Tamamen rahatlamış, sağlıklı bir şekilde gülümseyerek tedavi işleminden ayrıldım. Kendisi son derece etik ve mükemmel çalışan bir doktordur.
Altuğ Özagar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Altuğ Özagar, Kulak Burun Boğaz. Size Altuğ Özagar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Preoperatif Değerlendirme, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Laringoskopi, Horlama Tedavisi, Adenoidektomi, Bademcik Ameliyatı, Damak Cerrahisi.
Altuğ Özagar adresi nerede?Altuğ Özagar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Cad.Tekin Sok.No:8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Altuğ Özagar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Altuğ Özagar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Altuğ Özagar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Altuğ Özagar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Altuğ Özagar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Altuğ Özagar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Altuğ Özagar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Altuğ Özagar hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Altuğ Özagar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altuğ Özagar hangi sigortaları kabul ediyor?Altuğ Özagar, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Altuğ Özagar ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları