Doktor muayenehanesi
İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

bundan8yılönce ileriderece ritim bozukluğu şikayetimle gittiğim doktorum 2 yıl gibi bir tedavi sonrasında hiç bir şikayatim kalmadı geçen gün bir başka şikayetim için gittiğim altınay hanım aynı mütevazilikte aynı güzellikte hiç değişmemiş gördüm. hatta kendimi tutamayıp gerçek iltifat ettim çok ilgili ve çok başarılı bir dr. olarak görüyorum.Allah daim etsin yolu açık olsun...

hocam,her şeyden önce çok iyi bir insan.hastalarına karşı son derece mütevazi, anlayışlı ve onlara yardımcı olmak için gayret gösteriyor.bazen mesai mevhumunu tanımamaksın işini sonlandırmadan bırakıp gitmediğine bizzat kendim tanık oldum.kısacası mesleğini severek yapıyor,böyle iyi niyetli doktorlar olduğu sürece şahsım adına hastanede bir sıkıntı ile karşılaşacağımı sanmıyorum.bizler hasta olarak doktorlarımıza yardımcı olmaya çalışmalıyız ve birazda hoşgörü diyorum.doktorum takdire şayan bir insan olduğumu düşünüyorum.ben şahsım adına sayın doktoruma işlerinde başarılar dilerken,yaşamı boyunca sağlık,sıhhat ve mutluluk dolu günler onun olmasını diler,saygılarımı sunarım.

ÇARESİZLİĞİME ÇARE ARAYAN HER HASTASINA AYNI YAKINLIKLA ÇARE OLMAYA ÇALIŞAN İYİLİK MELEĞİ MESLEKİ SORUMLULUKLARINI YERİNE FAZLASIYLA GETİREN KENDİSİNİ TESADÜFTE OLSA GELEN HASTANIN AYRILAMIYACAGI BAŞKA HASTALARA TAVSİYE EDİLEBİLECEK BAŞARISI TAKDİR EDİLEBİLECEK BAŞARILAR DİLERİM.

doktorumun hastalarına yaklaşımı çok mükemmeldir hastasına çok değer verir ve onu kesinlikle dinler.herşeyden önce güleryüzlü olması ise hastasına moral açısından büyük bir katkı sağladığı kaanatindeyim.hastalarının muayene işlemlerini bitirmeden hastaneden ayrıldığınıda bugüne kadar ben görmedim.bu kanaat nasıl oluştu derseniz en az iki senedir hastasıyım.ben şahsıma ait kendisini takdir eder,bundan sonraki çalışmalarında başarılar diler,kendisine saygılarımı sunarım.