di...
Kendisine ağrılı karın rahim ağrısı için başvurmuştum 3 yıl önce ve tedavimi birebir kendisi devam ettirdi birebir benle iyi ilgilendi hekimliğinde ve sohbetinde sıkıntı görmedim öneririm
Çok çok ilgili bir doktor. Muayeneniz uzun sürüyor. Doğumum bayrama denk gelme ihtimali vardı beni sürekli takip etti, kendisi her konuda görüşüme saygı duydu
annemin rahmini aldıı. dikişi idrar yolunu delerek yapmış. dikiş ipleri eriyince farkedildi... fistül mü ne oluştu...daha ağır ameliyat oldu
12...4
Kıstık yapımın kontrolü icin gidip hicbir şey öğrenemeden geri geldim. Soru sormak için sorup ultrasonla baktım demek için baktı. Malesef soru işaretleriyle gidip aynı sorularla geri geldim. Insani anlamda sıcaktı yalnız hekimliğinden ben faydalanamadım.
eb...m
farklı doktorlara gittiğimizde değerini daha iyi anladığımız bilgili, sıcak kanlı, hastaya müşteri olarak bakmayan, sonuna kadar güvendiğimiz çok değerli ve başarılı doktor. başarılarının devamını diler ve herkese tavsiye ederim..
Amina Kardeşhani isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Amina Kardeşhani, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Amina Kardeşhani adresi nerede?Amina Kardeşhani şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahsilli, Tren Yolu Yanı, Kozan Cad. D:No:321 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Amina Kardeşhani isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Amina Kardeşhani online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Amina Kardeşhani isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Amina Kardeşhani bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Amina Kardeşhani ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Amina Kardeşhani hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Amina Kardeşhani hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları