İç Hastalıkları Randevusu
*Osteoporoz
*Steatohepatit
*Astım
f.....
Gayet memnun kaldım, son derece ilgili ve işinin uzmanı.İşini bilen bir doktor, tavsiye ederim.Ben kovit oldum, hastanede ilaç tedavisi uyguladı.Kovitle birlikte olan şikayetlerim geçti, taburcu oldum. Kontrollerime devam ettim, en son kontrolümü oldum ve hastalığı atlattım.
Ben korona oldum.Öncesinde annemin 23 Nisan'da koronadan dolayı oksijen seviyesi düştü.Araştırma üzerine annemi götürdüm.Önce annem hastası oldu, sonra ertesi gün annem yoğun bakıma gitti ve vefat etti.Bir gün sonra ben evde ağırlaştım ve hemen hastaneye götürüldü.Orada da şansıma doktor bey benim doktorum oldu. 12 gün hastanede yattım.Her türlü ilaç tedavisi, serum ve kortizon tedavisi yapıldı. 12 günün sonunda doktor bey beni taburcu etti.İlaç tedavimi evde devam ettirdi.Allah izin verirse ay sonunda yine kontrole gideceğim.İnsan gibi bir insan, hastaya yaklaşımı son derece mükemmel ve hastaya yaklaşımı son derece insancıl. Allah'a şükür hastalığı atlattım.
Memnun kaldık, iyi bir doktor.İlgi ve alakasından çok memnunuz.Kovit olmuştu annem .10 gün hastanede yattı, çok iyi ilgilendi.İlaçlarımızın takibini yaptı, koviti atlattı annem.Herşey normale döndükten sonra hastaneden çıkardı bizi.İlk kontrollerimiz oldu, 2.kontrol için yine gideceğiz.
Çok anlayışlı davrandı, çok memnun kaldım kendisinden.Ben kovit 19 hastalığına yakalandım.Kendisine tedavi oldum,hastanede yattım.İlaç tedavisi oldum, kontrollere gittim. Muayene oldum, atlattım.Şu an iyiyim, tedavi sürecim bitti.Tüm işlemler yapıldı.
Amir Hossein Abedi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Amir Hossein Abedi, İç Hastalıkları. Size Amir Hossein Abedi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Normal Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Diyabet Eğitimi.
Amir Hossein Abedi adresi nerede?Amir Hossein Abedi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yunus Emre Mahallesi Lütfi Aykaç Bulvarı No: 80-G İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Amir Hossein Abedi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Amir Hossein Abedi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Amir Hossein Abedi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Amir Hossein Abedi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Amir Hossein Abedi hangi dilleri konuşuyor?Amir Hossein Abedi ile İngilizce, Farsça, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Amir Hossein Abedi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Amir Hossein Abedi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Amir Hossein Abedi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Amir Hossein Abedi hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Amir Hossein Abedi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Amir Hossein Abedi hangi sigortaları kabul ediyor?Amir Hossein Abedi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları