Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, İstanbul
Üroloji Randevusu
Robotik Cerrahi
Sünnet
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Liv Hospital Vadistanbul
Tek Kesiden Laparoskopik Ürolojik Cerrahisi (Göbek Deliğinden)
Liv Hospital Vadistanbul
Transuretral Mesane Tümörü Rezeksiyonu (TURT)
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Liv Hospital Vadistanbul
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
X-Ray
Üreteroskopik Taş Cerrahisi
Ürografi
Üroonkoloji
Ürostomi
İntravenöz Ürografi
e...
Anar Bey'e başvurduğumuzda önce ilaç tedavisi başlatıldı ve daha sonra ağrılarımın artması üzerine bir tomografi çekildi. Tomografi sonucunda, taşın büyüklüğünden dolayı hemen ameliyat edilmesi gerektiği belirlendi ve ameliyat oldum. Anar Bey'in profesyonel ve ilgili yaklaşımı, ameliyat sürecimin daha iyi geçmesine yardımcı oldu. Ayrıca, her zaman erişilebilir olması ve sorularımızın yanıtlaması da memnuniyet vericiydi. Bu tür doktor-hasta iletişimi, tedavi sürecinin başarılı olmasında önemli bir rol oynar. Sağlık konularında doğru yönlendirme ve güvenilir bir doktor arıyorsanız, Anar Hoca'nın hizmetlerinden memnun kalacağınıza eminim.
d...
Anar Bey'e böbrek taşı sebebiyle başvurdum. Başka bir hastanede lazer ile böbrek taşı kırma ameliyatı yapılacaktı. Kendisinin ameliyat ile ilgili fikrini almak üzere randevu aldım. Kendisiyle tanıştıktan sonra direkt olarak ameliyatı kendisinin yapmasını istedim. Ameliyatımı iyi gerçekleştireceği konusundaki güveni hissettim. Gerek ameliyat öncesinde gerekse ameliyat sonrasında yaşanan süreçte her türlü desteği ve ilgi alakayı sağladığı için kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Güvenilir, her zaman ulaşılabilir ve işinde çok iyi bir hekim. Herkese tavsiye ederim.
f.....
Taş düşürme nedeni ile özel bir hastaneye gitmiştim oradan Anar Bey'i buldum. Daha sonra da internetteki yorumlarını okuyarak kendisinden randevu aldım. Anar bey böbreğimde kendiliğinden düşemeyecek büyüklükte taş olduğunu ve ameliyat ile kırılmayı önerdi. Anar bey hastasını dinleyen anlayan çok pozitif bir doktor en önemlisi ulaşılabilir olması kaçta ararsak nerde olursa olsun cevap verir. Sorunu çözer hastane yatış işlemlerine kadar bizzat ilgilendi. Ameliyat ile ilgili ağrı olur yada olmaz ne derse doğru çıktı. Doktorumu herkese tavsiye ederim
g.....
Avukat olduğum için özel bir hastanede anlaşmamız var o sebeple Anar Hocamla tanıştık, ama öncesinde bir operasyon geçirmiştim ve mesanem delinmişti ağır komplkasyon gelişmişti, Anar bey çok güzel ilgilendi ikinci bir operasyon olmaksızın takiple biraz hastanede yatarak, biraz da evde dinlenerek iyileştim, ne zaman arasanız ulaşabiliyorsunuz, çok ilgili, gayet anlaşılır şekilde açıklama yapıyor, herkese tavsiye ederim, bundan sonraki süreçte de onunla devam edeceğim.
h....
Ben Anar Bey'in yaptığı operasyondan çok memnun kaldım.Şu anda bir sıkıntı yok.Benim mesanemde kan pıhtısı vardı.Tuvalet ihtiyacımı gördüğümde parça parça kan geliyordu.Anar Bey'e geldim ve film çekildi. 20 mm kan pıhtısı var dedi. Mesane yolunu tıkamış bu kan pıhtısı da.Anar Bey başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.Şimdi bir sıkıntım yok.Herhangi bir olumsuzluk da yaşamadık kendisiyle.İnsana karşı davranışlarıyla da dört dörtlük.Çok memnunum kendisinden.
Ben Anar Bey'i tanıdığım için çok mutlu oldum. Çok samimi, ilgili, başarılı, güven veren bir yaklaşımı var. Her zaman hastaneye gittiğimizde de selamlaşıyoruz kendisiyle.Ekip olarak da çok ilgililerdi.Kendilerine teşekkür ediyoruz.Benim böbreğimin bir tanesinde taş vardı. O şikayetle alakalı geldim ve tomografiden sonra müdahaleyi yaptılar.Kapalı taş kırma operasyonu gerçekleştirdiler.Gayet ilgili şekilde takip edildik.Şu an hiçbir şikayetimiz yok.Bol su tüketimi tavsiyesi ile devam ediyoruz.Memnunuz kendisinden.
ş.....
Ben oğlumu da getiriyorum kendisine. Bir referansla gelmiştik.Kendisinden memnunuz ve herhangi bir sıkıntı da yaşamıyoruz.Doğru düzgün çalışan bir kişi.Tedavi sürecimiz hala devam ediyor.Kendisinin doğal yaklaşımı çok iyi, hasta doktor ilişkisine gayet önem veriyor.Vücut dili insani yönünü öne çıkaran,hastayla ilgisi alakası olan bir doktor.
Anar Bey sağolsun bizimle çok ilgilendiler.Çok destek oldular. Gerçekten çok memnun kaldık kendisinden.Çocuğumuz sünnet olduktan sonra pipisinde daralma vardı,tuvalet ihtiyacı olduğu zaman da zorlanıyordu.Anar Bey gereken tedaviyi yaptı,daralmayı açtı ve şu an krem kullanıyoruz.Devam ediyor tedavimiz de.Bizi de sağolsun bilgilendirdi, çok memnun kaldık kendisinden de asistanından da.Ameliyattan sonra hep aradılar sordular. İlgi ve alakalarından çok memnun kaldık.
u.....
Anar Bey'i daha önce internetten araştırmıştık.Gidip konuştuk ve güvendik kendisine. Memnun da kaldık.Eşimin böbreğinde taş vardı.Kapalı operasyonla taş kırıldı.Tamamen çok rahattı. Ağrısı da çok az oldu.Hiç olmadı da denebilir derecedeydi.Biraz yürüyüşle de destekledik, çok memnun kaldık.Kendisinin doktorluğundan,anlayışlı olmasından,anlatım şekli,tavır ve davranışlarından çok memnunduk.Her şeyiyle dört dörtlük bir insan.
Anar Bey'e biz babamı götürmüştük. Çok memnun kaldık. Babamın kasığında bir şişlik vardı. Anar Bey muayene ettikten sonra kendisine bir kemer vermişti.Babam onu kullandı ve memnun kaldı.Kontrol amaçlı tekrar geleceğiz.Anar Bey çok efendi, çok ilgili, işine hakim birisi. Bu yüzden çok memnunuz.Bizi bilgilendirmelerinden, yapmış olduğu dönüşlerden memnun kaldık.
Anar Mammadov isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Anar Mammadov, Üroloji. Size Anar Mammadov tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı, X-Ray.
Anar Mammadov adresi nerede?Anar Mammadov şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Anar Mammadov isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Anar Mammadov online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Anar Mammadov isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Anar Mammadov, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Anar Mammadov hangi dilleri konuşuyor?Anar Mammadov ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Anar Mammadov isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Anar Mammadov tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Anar Mammadov hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Anar Mammadov hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Anar Mammadov hangi sigortaları kabul ediyor?Anar Mammadov tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar