Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Osmangazi, Bursa
Ulu Mahallesi, Ulubatlı Hasan Blv. No:62 D:No: 48, 16220 Osmangazi/Bursa, Bursa • Harita
Osmangazi Göz Hastanesi
Özel Nev FSM Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fitoterapi Daha fazlaFethiye Mah. Fatih Sultan Mehmet Blv. No:167, Nilüfer • Harita
Özel Nev FSM Hastanesi
Nev Esentepe Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaEsentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169, Nilüfer • Harita
Nev Esentepe Hastanesi
Nev Anadolu Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Fizyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaBeşevler Mah. İzmir Yolu Cad. No:105, Nilüfer • Harita
Nev Anadolu Hastanesi
Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76, Bursa • Harita
Bursa Medical Park Hastanesi
Estetik International Bursa Tıp Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi
, Kulak burun boğaz, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Sertifikalı medikal estetik, Ozon terapi, Kupa terapi (hacamat), Estetisyen Daha fazlaBarış, İzmir Yolu, No:206, Nilüfer • Harita
Estetik International Bursa Tıp Merkezi
Öndül Elite Offices Altınşehir Mahallesi 163. Sokak 11/B Kat.6, D:No:83, Bursa • Harita
Doktor Semiha Uzunalioğlu Nöralterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
Özel Ceylan International Hospital
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaEmek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sanayi Caddesi No:614, Osmangazi • Harita
Özel Ceylan International Hospital
Özel Zeytin Tıp Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaMuradiye Mah. Turist Yolu Altı Caddesi No:104, Orhangazi • Harita
Özel Zeytin Tıp Merkezi
Yeni Karaman mahallesi, Umi plaza, No:150, Bursa • Harita
Prof.Dr.Alp Gurbet
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji
Ulu Mahallesi, Ulubatlı Hasan Bulvarı, No:48-62, Osmangazi • Harita
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Ahmet Yesevi Mahallesi Hasat Sokak No:2 Üründül Plaza, Nilüfer • Harita
Özel Grup Medika Tıp Merkezi
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaZübeydehanım Caddesi No:12/1, Osmangazi • Harita
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Hayat Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAnkara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi • Harita
Özel Hayat Hastanesi
Özel Çekirge Kalp Ve Aritmi Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Kardiyoloji, Kalp ve damar cerrahisi
, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaKükürt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Konca Sokak No:2, Osmangazi • Harita
Özel Çekirge Kalp Ve Aritmi Hastanesi
Acıbadem Bursa Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi patoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaF.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1, Nilüfer • Harita
Acıbadem Bursa Hastanesi
Özel Aritmi İnegöl Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSüleymaniye Mah. İstiklal Cad. No: 189, İnegöl • Harita
Özel Aritmi İnegöl Hastanesi
Süleymaniye mah. Altı Eylül cad. No:20 İnegöl/ Bursa, • Harita
özel cihangir hastanesi
Özel Pembe Mavi Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaFethiye Mah. Ulu Cad. No:1, Nilüfer • Harita
Özel Pembe Mavi Hastanesi
Barış, İzmir Yolu, No:206, Nilüfer • Harita