Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Kumlu, Hatay
Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji Daha fazlaHürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:45, Bağcılar • Harita
Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSerhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van • Harita
Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Psikoloji Daha fazlaCumhuriyet Mah. D-100 Karayolu Üz. Kerva Mevkii, Düzce • Harita
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Acıbadem Adana Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDöşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan • Harita
Acıbadem Adana Hastanesi
Süleymaniye mah. Altı Eylül cad. No:20 İnegöl/ Bursa, • Harita
özel cihangir hastanesi
Özel Akademi Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaOvacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24, Başiskele • Harita
Özel Akademi Hastanesi
Özel Çorlu Reyap Hastanesi
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaKazımiye Mahallesi Sevgi Sokak No:2, Çorlu • Harita
Özel Çorlu Reyap Hastanesi
Özel Yunus Emre Hastanesi
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaMimar Sinan Mah. Otopark Arkası Sk. No:18, Üsküdar • Harita
Özel Yunus Emre Hastanesi
Özel Van Lokman Hekim Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaCumhuriyet Mah. Zübeydehanım Cad. No:87, Van • Harita
Özel Van Lokman Hekim Hastanesi
Muhsin Yazıcıoğlu Cad. 1436. Sok. 1/8 Çukurambar, Ankara • Harita
Çağlar Çırpan Muayenehanesi
Özel Medstar Antalya Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaYıldız Mahallesi Yıldız Caddesi 220. Sokak No: 19, Muratpaşa • Harita
Özel Medstar Antalya Hastanesi
Kazım Dirik Mah. 297 Sok. No:1 Bornova (Metro Stadyum Durağı), İzmir • Harita
Özel Ata Sağlık Hastanesi
Özel Pendik Hospital
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaDoğu Mahallesi Bilge Sokak No:1, Pendik • Harita
Özel Pendik Hospital
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
Acıbadem Atakent Hastanesi
Çukurambar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sarıkonak Apt. No: 8 Daire :30, Ankara • Harita
Prof. Dr. Avni Babacan Muayenehanesi
Selimiye Mah. Tıbbiye Cad., İstanbul • Harita
İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Yenice, Yenice Mahallesi Fuar Alanı, Afyon • Harita
Afyon Özel Fuar Hastanesi
Özel Esencan Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji Daha fazlaBağlarçeşme Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:18, Esenyurt • Harita
Özel Esencan Hastanesi
Malatya Özel Sevgi Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaKışla Cad. No:14, Malatya • Harita
Malatya Özel Sevgi Hastanesi
Özel Pembe Mavi Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaFethiye Mah. Ulu Cad. No:1, Nilüfer • Harita
Özel Pembe Mavi Hastanesi