Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Kumlu, Hatay
General Dr.Tevfik Sağlam Cd., Ankara • Harita
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi
Bahçeşehir, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Taylan TEMEL Muayenehanesi
Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76, Bursa • Harita
Bursa Medical Park Hastanesi
Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaMerkez Mah. Salihpaşa Cad. Huzur Sok. No:6 (Ssk. Hastanesi Yanı), Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi
Ankara Özel Bilgi Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaİnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Bilgi Hastanesi
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaAtıfbey, Akçay Cd. No:266, Gaziemir • Harita
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi
Atatürk Mah. Ataşehir Bulv. Ertugrul Gazi Sok. Metropol İstanbul A Blok D: 590 İstanbul Ataşehir, İstanbul • Harita
Uz.Dr. Gülten Özbaş Ağrı Tedavisi Kliniği / Akupunktur Ozon Tedavi / Mezoterapi Merkezi
İzmir Can Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
Özel Ata Sağlık Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Akupunktur Daha fazlaKazım Dirik Mah. 297 Sok. No:1 Bornova (Metro Stadyum Durağı), İzmir • Harita
Özel Ata Sağlık Hastanesi
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti Daha fazlaOğuzlar Mahallesi Mevlana Bulvarı No:143/A, Çankaya • Harita
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Harbiye Mahallesi Maçka Caddesi Feza Apartmanı No:1 Kat:4, İstanbul • Harita
Uzm Dr Ömer Fatih Şahin
Yeni mahalle 140. sokak 15/2 İnci yaşam konutları B Blok Kat:5 Daire:27, Aydın • Harita
Onur Yeşildağ Muayenehanesi
dentgroup kocaeli-başiskele ağız ve diş sağlığı merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaSeymen Mahallesi D130 Karayolu 65.Sokak No:71/1, Başiskele • Harita
dentgroup kocaeli-başiskele ağız ve diş sağlığı merkezi
Özel Medibafra Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaAltınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27, Bafra • Harita
Özel Medibafra Hastanesi
NB Kadıköy Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy • Harita
NB Kadıköy Hastanesi
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
BİNEVLER MAHALLESİ 81038 NOLU SOKAK NO:18, Gaziantep • Harita