Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Kumlu, Hatay

• Uzm. Dr. İlker Solmaz

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Proloterapi, Ozon terapi

General Dr.Tevfik Sağlam Cd., Ankara Harita

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi

• Uzm. Dr. Taylan Temel

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ozon terapi, Kupa terapi (hacamat)

Bahçeşehir, İstanbul Harita

Uzm. Dr. Taylan TEMEL Muayenehanesi

• Uzm. Dr. Şükran Pehlivanoğlu

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ozon terapi, Kupa terapi (hacamat)

Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76, Bursa Harita

Bursa Medical Park Hastanesi

• Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazla

Merkez Mah. Salihpaşa Cad. Huzur Sok. No:6 (Ssk. Hastanesi Yanı), Gaziosmanpaşa Harita

Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi

• Ankara Özel Bilgi Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazla

İnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent, Yenimahalle Harita

Ankara Özel Bilgi Hastanesi

• Prof. Dr. Osman Nuri Aydın

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji

Zafer Mahallesi, Adnan Menderes Üniversitesi Yolu Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Harita

Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi

Güzelhisar Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, 43. sok, no;2/1, Aydın Harita

Prof. Dr. Osman Nuri AYDIN Muayenehanesi

• Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazla

Atıfbey, Akçay Cd. No:266, Gaziemir Harita

Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi

• Uzm. Dr. Gülten Özbaş

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Akupunktur

Atatürk Mah. Ataşehir Bulv. Ertugrul Gazi Sok. Metropol İstanbul A Blok D: 590 İstanbul Ataşehir, İstanbul Harita

Uz.Dr. Gülten Özbaş Ağrı Tedavisi Kliniği / Akupunktur Ozon Tedavi / Mezoterapi Merkezi

• İzmir Can Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) Daha fazla

Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli Harita

İzmir Can Hastanesi

• Özel Ata Sağlık Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Akupunktur Daha fazla

Kazım Dirik Mah. 297 Sok. No:1 Bornova (Metro Stadyum Durağı), İzmir Harita

Özel Ata Sağlık Hastanesi

• Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi

, Ortodonti, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti Daha fazla

Oğuzlar Mahallesi Mevlana Bulvarı No:143/A, Çankaya Harita

Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

• Uzm. Dr. Ömer Fatih Şahin

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Akupunktur, Ozon terapi

Harbiye Mahallesi Maçka Caddesi Feza Apartmanı No:1 Kat:4, İstanbul Harita

Uzm Dr Ömer Fatih Şahin

• Uzm. Dr. Onur Yeşildağ

Anesteziyoloji ve reanimasyon

Yeni mahalle 140. sokak 15/2 İnci yaşam konutları B Blok Kat:5 Daire:27, Aydın Harita

Onur Yeşildağ Muayenehanesi

• dentgroup kocaeli-başiskele ağız ve diş sağlığı merkezi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi

, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazla

Seymen Mahallesi D130 Karayolu 65.Sokak No:71/1, Başiskele Harita

dentgroup kocaeli-başiskele ağız ve diş sağlığı merkezi

• Özel Medibafra Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Altınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27, Bafra Harita

Özel Medibafra Hastanesi

• NB Kadıköy Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazla

Acıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy Harita

NB Kadıköy Hastanesi

• Memorial Bahçelievler Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazla

Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler Harita

Memorial Bahçelievler Hastanesi