Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Kumlu, Hatay
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Akupunktur Daha fazlaYıldırım Beyazıt Mahallesi Kozan Caddesi No:755/A, Sarıçam • Harita
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi
Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYaylacık Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı (Düzköy Kavşağı Karşısı) No:2, Akçaabat • Harita
Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi
Onep Özel Tıp Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Levent Mahallesi Manolyalı Sokak No: 15, İstanbul • Harita
Onep Özel Tıp Merkezi
İskenderun Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlaması Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Aile hekimliği
Çay Mah. Mercan Apt. Zemin Kat Cumhuriyet, Hatay • Harita
İskenderun Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlaması Merkezi
Diyarbakır Lice Halis Toprak Vakfı Devlet Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaKarahasan Mah. Diyarbakır Cad., Diyarbakır • Harita
Diyarbakır Lice Halis Toprak Vakfı Devlet Hastanesi
F. Kerim Gökay Cad. No:165 Kat:1 D:13 Göztepe, İstanbul • Harita
Göztepe Kliniği
Sivas Divriği Devlet Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen Daha fazlaKültürlü Mah. Sağlık Sok., Sivas • Harita
Sivas Divriği Devlet Hastanesi
Sakarya Mahallesi Uzunyol Caddesi No:140, Manisa • Harita
Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi
Bosphorus Anatomica Kulak Burun Boğaz Ve Plastik Cerrahi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz
Fulya Mah. Mevlüt Pehlivan Sok. No:23 Gayrettepe, Beşiktaş • Harita
Bosphorus Anatomica Kulak Burun Boğaz Ve Plastik Cerrahi
Özel International Söke Hospital
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji
, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Radyoloji, Pratisyen Daha fazlaYenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7, Söke • Harita
Özel International Söke Hospital
Rize Devlet Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaEminettin Mahallesi Atatürk Caddesi No:233, Rize • Harita
Rize Devlet Hastanesi
Karaman Devlet Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaÜniversite Mahallesi 1984. Sokak No:1, Karaman • Harita
Karaman Devlet Hastanesi
Özel Mimaroba Tıp Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği Daha fazlaBatıköy Mahallesi E-5 Karayolu Üzeri No: 204/A, İstanbul • Harita
Özel Mimaroba Tıp Merkezi
Çankırı Devlet Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaKırkevler Mahallesi Kastamonu Caddesi No:260, Çankırı • Harita
Çankırı Devlet Hastanesi
Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita