Özel Tridental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde hizmet vermektedir.
Diş Hekimi Randevusu
Tam Ve Parsiyel Protezler
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Hasta
Bir çok kez diş yaptırdım, herhangi bir sorun yaşamadım. Dolgu, kanal, kaplama hepsinde de gayet başarılı. Pratik ve hızlı çalışıyor. Klinik ortamı gayet hijyenik. Çalışanları çok sempatik ve ilgili
Anıl Bey’in açıklayıcı tavrı ve profesyonel yaklaşımı çok güzeldi. Daha önce kanal tedavisi yaptırmıştım, şimdi de kendisine botoks işlemi için gittim. Çok memnun kaldım, herkese tavsiye ediyorum.
Ön dişlerimdeki dolgunun renklenmesinden şikayetçiydim. Dolgumu yenileyerek doğal bir görünüm elde ettik. Dişlerimi sayesinde sevmeye başladım. İlgisi, alakası ve titizliği için çok teşekkür ediyorum. Yakınlarıma tavsiye ediyorum.
me...
Teşekkür ederim harika ilgi ve alaka iyi ki tercih etmişim.daha öncede gitmiştim ve tereddüt etmeden yine Anıl beyi tercih ettim.Diş çekimi yaparken anlamadım bile
b....ç
Yirmilik dişlerimin durumu için kendisine gittim muayene oldukça iyiydi, ayrıca daha önceden bilmediğim çürük bir dişim olduğunu öğrendim ve çürüğüm derinleşmeden dişime dolgu yapıldı. Böylece ileride gerekebilecek başkaca tedavilerden kurtulmuş oldum. Kendisi başarılı bir diş hekimi. Tavsiye ediyorum.
şa...n
Zirkonyum kaplama ve massater botoksu için gittim . Güler yüz ve kaliteli hizmet için çok teşekkür ederim
c....b
Diş temizliğine gitmiştim.İlgilenme ve tedavi pek hoşuma gitmedi bir daha gideceğimi düşünmüyorum.tavsiye etmem
du...r
Kanal tedavisi ve dolgu için gittiğim işlemde aşırı korkum vardı ancak kesinlikle ağrı hissetmedim ve çok iyi karşılandım.Kurum çok çok temiz, çalışanlar ilgili ve güler yüzlü, doktorumun eli hafif ve ilgili, her şey steril.Dişim için başka bir yere gitmiyorum artık.Kesinlikle öneririm.
k.....
Anıl Bey'den çok memnunum. Kendisi dolgu ve implant tedavimi yaptı. Tekrardan yaptıracak olsam Anıl Bey'e yaptırırım. Kendisi her defasında neler yapılacağı hakkında bilgilendirdi.
Anıl Bey öncelikle hastasını çok sahiplenen, çok sorumluluk sahibi, eli hafif, bütün sorumluluklarını yerine getiren bir hekim. Eşim diş hekimine giderken çok tedirgin olurdu ama kendisiyle ailecek problemlerimizi çözdük. Eşim implant tedavisini yaptırdı ben de yıllardır beklediğim implant tedavimi yaptırmaya karar verdim. Öncelikle ailecek Anıl Bey'den hizmet alıyorduk şimdi sülalecek hizmet alma noktasına geldik. Kendisinin çok iyi hizmet verdiğini düşünüyorum. Tedavi süreçlerimizde herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Anıl Bey'i aileden birisiymiş gibi hissediyoruz. Kendisinden çok memnunuz. Eşime, dostuma birçok kişiye önerdim. Anıl Bey bana göre olağanüstü birisi.
Anıl Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Anıl Çetin, Diş Hekimi. Size Anıl Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Diş Dolgusu, Hassas Bağlantılı Protezler, Köprü Uygulaması, Tam Ve Parsiyel Protezler.
Anıl Çetin adresi nerede?Anıl Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Toros Mahallesi 78183. Sokak No:4-2 B Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Anıl Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Anıl Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Anıl Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Anıl Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Anıl Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Anıl Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Anıl Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Anıl Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Anıl Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Anıl Çetin hangi sigortaları kabul ediyor?Anıl Çetin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.