Dt. Anıl Çetin Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 'nden mezun olmuştur.
Özel Tridental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde hizmet vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +18 daha fazla

Bonding

Bruksizm Tedavisi

Diş Beyazlatma

Diş Hekimi Randevusu

Röportaj

Konum: Özel Tridental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Bir çok kez diş yaptırdım, herhangi bir sorun yaşamadım. Dolgu, kanal, kaplama hepsinde de gayet başarılı. Pratik ve hızlı çalışıyor. Klinik ortamı gayet hijyenik. Çalışanları çok sempatik ve ilgili

Konum: Özel Tridental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları

Anıl Bey’in açıklayıcı tavrı ve profesyonel yaklaşımı çok güzeldi. Daha önce kanal tedavisi yaptırmıştım, şimdi de kendisine botoks işlemi için gittim. Çok memnun kaldım, herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Özel Tridental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Ön dişlerimdeki dolgunun renklenmesinden şikayetçiydim. Dolgumu yenileyerek doğal bir görünüm elde ettik. Dişlerimi sayesinde sevmeye başladım. İlgisi, alakası ve titizliği için çok teşekkür ediyorum. Yakınlarıma tavsiye ediyorum.

Konum: Özel Tridental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Teşekkür ederim harika ilgi ve alaka iyi ki tercih etmişim.daha öncede gitmiştim ve tereddüt etmeden yine Anıl beyi tercih ettim.Diş çekimi yaparken anlamadım bile

Konum: Özel Tridental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Yirmilik dişlerimin durumu için kendisine gittim muayene oldukça iyiydi, ayrıca daha önceden bilmediğim çürük bir dişim olduğunu öğrendim ve çürüğüm derinleşmeden dişime dolgu yapıldı. Böylece ileride gerekebilecek başkaca tedavilerden kurtulmuş oldum. Kendisi başarılı bir diş hekimi. Tavsiye ediyorum.

Ş
Konum: Özel Tridental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Zirkonyum kaplama ve massater botoksu için gittim . Güler yüz ve kaliteli hizmet için çok teşekkür ederim

C
Konum: Özel Tridental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Diş temizliğine gitmiştim.İlgilenme ve tedavi pek hoşuma gitmedi bir daha gideceğimi düşünmüyorum.tavsiye etmem

Konum: Özel Tridental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu

Kanal tedavisi ve dolgu için gittiğim işlemde aşırı korkum vardı ancak kesinlikle ağrı hissetmedim ve çok iyi karşılandım.Kurum çok çok temiz, çalışanlar ilgili ve güler yüzlü, doktorumun eli hafif ve ilgili, her şey steril.Dişim için başka bir yere gitmiyorum artık.Kesinlikle öneririm.

K

Anıl Bey'den çok memnunum. Kendisi dolgu ve implant tedavimi yaptı. Tekrardan yaptıracak olsam Anıl Bey'e yaptırırım. Kendisi her defasında neler yapılacağı hakkında bilgilendirdi.

Anıl Bey öncelikle hastasını çok sahiplenen, çok sorumluluk sahibi, eli hafif, bütün sorumluluklarını yerine getiren bir hekim. Eşim diş hekimine giderken çok tedirgin olurdu ama kendisiyle ailecek problemlerimizi çözdük. Eşim implant tedavisini yaptırdı ben de yıllardır beklediğim implant tedavimi yaptırmaya karar verdim. Öncelikle ailecek Anıl Bey'den hizmet alıyorduk şimdi sülalecek hizmet alma noktasına geldik. Kendisinin çok iyi hizmet verdiğini düşünüyorum. Tedavi süreçlerimizde herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Anıl Bey'i aileden birisiymiş gibi hissediyoruz. Kendisinden çok memnunuz. Eşime, dostuma birçok kişiye önerdim. Anıl Bey bana göre olağanüstü birisi.