Zayıflama,Kilo Alma,Kas Kazanımı,Ergenlik Dönemi Kilo Kontrolü,Hastalıklarda Beslenme,Gebelikte Beslenme alanlarında çalışmaktayım.Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Diyetisyen Randevusu
Güvenevler Mah. Kuru Apartmanı, Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı D:No:530 Kat:6, Mersin
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
ö.....
Kilo problemim vardı. Yaklaşık 6 aydır devam ediyorum Anıl Bey'e. Ortalama 25 kilo verdim. 111 kilo ile başlamıştım. Şu an 86 civarındayım. Diyet listelerini evde günlük tüketimlerimiz üzerinden mantıklı şekilde oluşturuyor. Anıl Bey çok kibar ve beyefendi bir uzman. Alanında çok bilgili. Hastasına karşı ilgili ve mütevazi bir yaklaşımı var. Süreçten çok memnunum.
y.....
Anıl Bey gayet ilgili bir diyetisyen. Kendisi ile kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 2 ayda 10 kilo verdim ve sürecimi tamamladım. Anıl Bey'in hazırladığı diyet listelerini uygularken hiçbir zorluk yaşamadım gayet güzeldi. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
g.....
Anıl Bey'e 2 ay kadar gidebildim şehir dışına taşınmak zorunda kaldığım için devam edemedim. Hem iletişimi hem de verdiği diyet listeleri ile zorlamadan kilo vermemi sağladı. Listelerimi bana özel hazırladı. Normalde diyet listelerine uyabilen bir insan değildim ama günlük yaşamda hiç zorlamadı. Anıl Bey'den aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldım.
Geçen yıl Anıl Bey'le görüşme sağladım. 76 kilodan 65 kiloya düştüm. Kendisi çok güzel ilgilenip, alakadar oluyor. Hala daha görüşmelerimiz devam ediyor. 65 kiloya düştüktan sonra tekrar görüşmek istedim ama kendisi bunun sağlıksız olacağını ve nasıl sağlıklı beslenmem gerektiğini güzel bir şekilde anlattı. Diyetten ziyade aslında güzel ve doğru beslenmenin yollarını anlattı. Dediklerinin doğrultusunda hayat standartımı düzenledim. Diyeti bırakalı 6-7 ay oldu kilo almadım. Diyet listelerimi uygularken hiçbir zorluk yaşamadım. Standart anne yemekleri ile beslendim ve listelerimi bana göre ayarladı. Anıl Bey yeme düzenimi gerçekten iyileştirdi kendisine o yüzden minnettarım.
re...e
7 yıldır spor yapmama rağmen son 2 yıldır vermeye çalıştığım 4 kg vücudumla bütünleşmişti, ne kadar dikkat etsem de 2 yılda gram veremedim,Anıl hocam 1 ayda rahatsız olduğum 4 kg vermem konusunda çok güzel bilgilendirip destekledi.Tereddüt etmeden gitmenizi tavsiye ederim.Teşekürler Anıl hocam.
o.....
Kendisi çok ilgili gittiğimde 99.6 kilodan 88.5 kiloya düştüm 2 ayda. Bulabileceğimiz ürünlerle uygun programlar hazırlıyor. Sempatik sohbeti güzeldi. Her zaman ulaşılabilirdi, hedefime ulaştım, danışmak isteyen herkese Anıl Bey'i öneririm.
d.....
Anıl Bey sayesinde yorulmadan istediğim ideal kiloya ulaştım. Kendime olan güvenim daha çok yerine geldi. Arkadaşım kendisinden danışmanlık hizmeti aldığı için bana da tavsiye etti. Verdiği diyet listelerini benim isteklerim doğrultusunda, beni yormadan, zorlamadan, benimle konuşarak hazırladı. 2 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım. Anıl Bey danışanı dinliyor, daha sonrasında yapılması gerekenleri, izlenilecek yolları söylüyor. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım. Arkadaşlarımı da yönlendiriyorum.
Sağlıklı yaşam ve kilo vermek amacıyla internetten yaptığım araştırmaların sonucunda tesadüfen görüşme sağladım. Verilen diyet listeleri bana özel hazırlandığı için zorluk yaşamadım. 15 günde 1 olarak 4 seans görüşme sağladım. İl dışına çıktığım için ara verdim.Eylül ayında tekrar görüşme sağlayacağım. Yüksek tansiyon, tiroid ve kanser geçmişime göre listeler hazırladı. Verilen diyet listeleri hastalıklarıma da olumlu anlamda etki etti. Anıl Bey sayesinde 20 kilo verdim. Kendisinin takibinden, yönlendirmesinden memnunum.
Anıl Bey güleryüzlü, çok iyi bir insan. Kendisinden aldığım hizmetten memnunum. Araştırmalarım sonucunda görüşme sağladım. İlk görüşmeye gittiğimde beni çok iyi karşılayıp, bilgilendirdi. 2 aylık danışmanlık hizmeti aldım. Verdiği diyet listeleri benim tahlillerime bakılarak, bana uygun, özel olarak hazırlandı. Ramazan ayında başlamıştık,ona uygun listeler hazırladı. Anıl Bey sayesinde aç kalmadan istediğim sonuca ulaştım.
Bir hafta sonra bir ay olacak. 107 kilodan 103 kiloya düştüm.Listelerim kolay,günlük, evde bulunabilen şeylerle hazırlanıyor ve ekstradan birşeyler almama gerek kalmıyor.Samimi olması ve iletişimi gayet iyi.Çok memnunum kendisinden.
Anıl Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Anıl Kaya, Diyetisyen. Size Anıl Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Anıl Kaya adresi nerede?Anıl Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. Kuru Apartmanı, Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı D:No:530 Kat:6 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Anıl Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Anıl Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Anıl Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Anıl Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Anıl Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Anıl Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Anıl Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Anıl Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Anıl Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler