Reşatbey Mah. gazipaşa bulvarı ulvi özdemir apt. Kat:1 no:1, Adana
Özel muayenehane
u.....
Geçirdiğim motor kazası sırasında yüzüme aldıgım darbeyle çene bölgesine derin bir yara aldım. Acilde yapılan ilk müdahele sonrasında bölgeye atılan düzensiz dikişler yüz ve mimik estetiğimi ciddi ölçüde bozmuştu. Uzunca bir araştırmadan sonra tavsiyeler üzerine Dr.Anıl Bey ile durumumu görüşmeye karar verdim. Durumu detaylıca dinleyip inceledikten sonra dikişlerim kendisi tarafından estetik bir şekilde tekrar atıldı. Kesiklerin epeyce kıvrımlı olduğu ve eski görüntüsünü verecek görünüme sokması cok zor bir bölgeyi Anıl Bey muazzam bir sekilde estetik bir görünüme çevirdi. Öncesi ve sonrası arasındaki farkı gözle görmemek mümkün değildi. Devamında da iyileşme süreci ve sonrası için yapılması gerekenleri çok ilgili, bilgili ve açıklayıcı bir şekilde tarafıma açıkladı. Benzeri konularda müdaheleye ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Meme küçültme ameliyatıyla Hayallerime kavuştuğum için çok mutluyum 44 gün oldu ameliyatımı olalı narkozdan çıkış süreci dahil hiç bir ağrı hissetmedim ve normal yaşantıma devam edebiliyorum Sayın Anıl Olguner hocamı tercih etmedim nokta atışı yaptığım için çok şanslıyım ameliyat sonrası da sorularımı hiç bekletilmeden dönüş sağlandı.Tereddütsüz tercih edebilirsiniz…Sevgilerimle .
anıl bey tam 1 ay önce meme dikleştirme ameliyatimi yaptı,rahatlatıcı ve detaylı açıklamalarıyla tanıdığım en güvenilir doktorlardan kendisi.ciddiyeti,disiplini,işine odaklanışı danışanını özenle dinlemesi benim için çok önemliydi.ameliyat sonrasi süreç tam olarak söylediği gibi geçti,hayatımı engelleyecek hic bir sorun yaşamadım,eğilip kalkmak,kolumu uzatmak,araba sürmek dahil.tabiki ameliyat türüne (benimki sadece dikleştirme) ve ağrı eşiğine göre değişir ama nerdeyse dikiş ağrısı yaşamadım bile.Anıl bey benim için büyük bi şans oldu gerçekten,hem ameliyat öncesinde hem ameliyat sonrasında gösterdiği ilgi ve sabır az rastlanır türden.
b....a
Anıl hocama yaklaşık 1 ay öncesinde meme büyütme ameliyatı oldum. Hocamla ilk tanıştığımda bana operasyon ile alakalı tüm süreçleri sabırla ve özenle anlattı. Her şey den öncesinde şekli ve boyutuyla alakalı beni dinleyip o kadar net yorumlar yaptı ki o anladım doğru yerde olduğumu. Ameliyat sonrası herhangi bir ağrı veya komplikasyonum asla olmadı aksine 3 gün sonunda normal hayatıma dönmüştüm. Ameliyat sonrasında da her detayla o kadar ilgilendi ki. Her şey den önce çok güler yüzlü ve sanki yıllardır tanıyormuş hissiyatı uyandırmıştı bende.
Yaklaşık 1,5 ay önce meme büyütme operasyonu için kendisiyle tanışma fırsatım oldum. Güler yüzlülüğü ile ameliyat öncesi tüm sorularıma yanıt alarak pozitif bir muayene sonunda ameliyata karar verdim. 10 gün içinde günlük yaşantıma geri döndüm ve 15. Günümde tamamen normale döndüm. Ve şuan 1,5 ay sonunda oluşan görüntüyle o kadar memnunum ki kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Tamamen size en uygun bir meme protezini gerçekleştireceğinden emin olun. :)
z....k
İstediğim formda olamadığım için liposuction ameliyatını çare olarak görüp kendisiyle görüşmek istedim. İlgisine, alakasına ve profesyonelliğine hayran kaldım. Muayene edip bana dürüstlükle ameliyatın şu aşamada zaruri olmadığını detaylarıyla belirtti. Sağlık, bazen değiştirmeye çalışmak istediğimiz yönlerimizden ziyade olduğumuz gibi kabul etmemiz gereken yönlerimizle alakalı bir süreç. Doktoruma çok teşekkür ediyorum. Gözü kapalı güvenebilirsiniz.
Hasta
Ben Bundan 9 ay öncesi Amaliyat oldum Karın germe Amaliyati Gerçekten efsane işinin ehli bir Doktor Kendisi ne Çok teşekkür ederim Gözü kapali gidin ve Amaliyat tan sonra Da çok iyi ilgilenen ve Arayıp soran Bir doktor Gerçekten Ellerinze sağlık Korkmayın Ve Rahatsız oldugunuz Bir durumunuz varsa Anıl bey gidin
as....
Anıl beye yaklaşık bir ay kadar önce meme büyütme ameliyatı oldum ve gerçekten çok memnunum. Ameliyatımın üstünden daha bir ay geçmiş olmasına rağmen tamamen iyileştim ve göğüslerim tam istediğim gibi oldu çok doğal duruyorlar.
ay...n
1 ay kadar önce göğüs büyütme ameliyati ve Karın germe ameliyati oldum.ne ağrı ne birsey .ve tam bir sanat eseri ...canimm hocamın ellerine sağlık gerek güler yüzü gerek ilgisiyle korkularımı yenmeme sağladı. Bence alanın bir numarası...tekrardan hocamın ellerine sağlık...
ce...u
Merhaba, doktor beyden çok memnun kaldim.Gogus kucultme operasyonu gecirdim.ilgisi, bilgisi ve surekli iletisim halinde olmasi guven verdi.operasyon sirasi ve sonrasi agrim olmadi.her sey istedigimiz gibiydi. kendisine çok tesekkur ediyorum.
Anıl Olguner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Anıl Olguner, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Anıl Olguner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Anıl Olguner adresi nerede?Anıl Olguner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşatbey Mah. gazipaşa bulvarı ulvi özdemir apt. Kat:1 no:1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Anıl Olguner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Anıl Olguner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Anıl Olguner hangi dilleri konuşuyor?Anıl Olguner ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Anıl Olguner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Anıl Olguner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Anıl Olguner hakkında ne düşünüyor?Toplam 148 hasta / danışan, Anıl Olguner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra