Hacı Halil Mah, adliye caddesi, no 4, kat 4 köksa apt, 41400 Gebze/Kocaeli, Kocaeli
Evlilik Terapisi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
mn...o
Yalnızca terapist diyemem. Karanlıkta kaldığımda yolu aydınlattı, kendi ışığımla hayata bağlanmama sebep oldu. Yolu kaybettim yolları öğretti. Ne desem bilemiyorum. Tavsiye edebileceğim en iyi terapist. İyi ki var.
Yoğun hayatımın yanında online terapi seçeneği benim için büyük bir avantajdı. Anıl beyle geçirdiğim terapi süreci bana günlük hayatımı devam ettirebilmem de, sorunlarıma anlamla yaklaşıp çözüm odaklı devam etmemde ve bir çok konuda daha yardımcı oldu. Daha verimli bir hayat için Anıl beyi kesinlikle tavsiye ederim.
d....k
Online terapi ile ilgili tereddütlerim vardı fakat Anıl hoca sayesinde tüm tereddütlerim bitti. Yönlendirmeleri, tavsiyeleri sayesinde takıntılarım ve depresifliğim minimum düzeye indi.
d.....
Çok korkardım çok çekinirdim seans almaktan nasıl olucak ne anlatıcam diye çok çekinirdim taki Anıl hocayla tanışana kadar. Kendisinin açıklamaları örnekleri nasıl yol çizebileceğime dair destekleri sayesinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Seans günüm gelse de görüşsek diye bekler oldum. Emekleri çok fazla üzerimde Anıl hocanın. İyiki varlar
t.....
Anıl hoca ile yaklaşık 5 aydır çalışıyoruz ve çok profesyonel, yaklaşımı çok güzel ve hiçbir zaman çaresiz hissetmiyorsunuz kendinizi, her zaman bir çözüm yolu buluyor ve bir sürü seçenekle geliyor karşınıza, kendi kendinize bahane üretmenize izin vermiyor. Bundan dolayı kısa sürede çok olumlu sonuçlar alıyorsunuz ve kendinizdeki değişimi çok rahat gözlemleyebiliyorsunuz. Anıl hoca sayesinde özgüvenin yerine geldi insanlarla daha sağlıklı, güzel ilişkiler kurabiliyorum.
f....a
Yorumlara bakarak gittiğim bir psikologdu sonrasında çok severek gitmeye başladım ve hiç bitmesini istemiyordum. kendimi tanımamda ve bulmamda yardımcı olan psikolog anıl hocama çok teşekkür ederim. Profesyonel olarak destek alınabilecek biri gerçekten sıradışı bir psikolog kesinlikle tavsiye ederim.
i̇...
Çok ön yargılı bir yaklaşım sergiledim ama tüm ön yargılarımı yıkan birisi oldu. Süreçten ve bana dokunan yardımlarından gerçekten çok memnunum. Yaşadığım kötü şeylere karşılık nasıl bir tavır sergilemem gerektiğini öğretti. Olmam gereken kişiyi bulmama yardımcı oldu. Çok memnun kaldım ve tavsiye de ederim. Benim gibi ön yargılı olan kişilerin fikirlerini değiştirebilecek bir deneyim.
o.....
İlk zamanlar moralim kötüydü,takintiliydim, şimdi çok ama cok daha iyiyim, artık takıntılı değilim,hatta superim, keskinlikle ama keskinlikle tavsiye ederim. O kadar güzel ve net açıklamalar yapıyor ki problemin kaynağını anıl bey ile birlikte çok çabuk bulup çözümleme biliyorsunuz. Tamamen sıradışı bir psikolog.
Çıkmaza girdiğimi hissettiğim ve bir şeylerin sonlanması gerektiğini düşündüğüm bir dönemdeydim. Sonra Anıl hoca ile tanıştım. Kendimi sevmeyi, kendime daha çok zaman ayırmayı ben değiştikçe bir şeylerin değişebileceğini gördüm. Omzumda yıllarca taşıdığım şeyleri sanki eliyle alıp bir rahatla bir sakinleş bir dinlen diyip yükümü hafifletti. Ayrıca iletişimi, olaylara yaklaşımı gerçekten çok güzel. Kendimi yanında aşırı rahat hissediyorum daha çok şey yazmak isterdim ama her seferinde çok detaya girdiğimi farkettim. Diyeceğim son şey üstesinden gelemeyeceğimi sanmıştım meğer daha Anıl hoca ile tanışmadığım için öyle düşünüyormuşum. Kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik doğru psikolog ile görüşmek :) (Belki merak eden vardır diye belirtiyorum kurum çok güzel bir çok kedileri var ayrıca hiçbir zaman bekleme süresi ile ilgili sorun yaşamadım. Ulaşımı da gayet kolay)
ya...
Tam artık hayatımın mutsuz kaygılarla dolu böyle devam edeceğini düşünürken Anıl hocayla yolumuzun kesişmesi benim hayatımın en büyük şansıydı hayatıma ve bana güzellikler getirdiği için çok mutluyum iyiki yolumuz size çıktı başarılarınızın devamı dileğiyle.....
Anıl Tokat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Anıl Tokat, Psikoloji. Size Anıl Tokat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Normal Randevu, Online Danışmanlık.
Anıl Tokat adresi nerede?Anıl Tokat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Halil Mah, adliye caddesi, no 4, kat 4 köksa apt, 41400 Gebze/Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Anıl Tokat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Anıl Tokat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Anıl Tokat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Anıl Tokat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Anıl Tokat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Anıl Tokat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Anıl Tokat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Anıl Tokat hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Anıl Tokat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar