Aile İçi İletişim Sorunları
Yas Terapisi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
pe...
Anil beyle haftada bir olacak sekilde görüsmemize basladik ve yaklasik iki aydir düzenli devam ediyorum. Aile iliskileri, yurtdisinda adaptasyon süreci vs hakkinda destek aliyorum. Aktif dinleyip geri bildirimlerini cok iyi buluyorum. Yavas yavas bircok konuda farkli bir bakis acisi kazandirdi. Iki üc ay daha düzenli devam edecegim. Yurtdisinda yasadigim icin görüsmelerimizi online yapiyoruz. Herkese tavsiye ederim.
Ben Hollanda'da yaşıyorum. Türk kültürünü bilen birinin beni daha iyi anlayabileceğini düşündüm. Bu nedenle Anıl Bey'den randevu aldım. Tabi ki okuduğum yorumlar da çok etkili oldu. Bakış açısı, sakinliği, yargılamaması beni çok memnun etti. Bu nedenle içimi kolayca açabildim. Haftada 2 olarak online görüşmelere başladık. Şuan 1.5 ay oldu ancak bu kısa zamanda bile daha iyi hissetmeye başladım. Depresyonum henüz tamamen bitmedi ama beklediğimden hızlı sonuç almaya başladım. Birkaç ay sonra tamamen biteceğine eminim.
d.....
Anıl hocama 4 aydır geliyorum. Daha önce de birçok terapiste gittim ancak kimseyle bu kadar hızlı ilerleyememiştim. Gerçekten anlaşıldığınızı hissettiğinizde hayata bakışınız da değişmeye başlıyor. Ben terapide anlaşıldığımı çok hissediyorum. Kendisi çok sakin ve dikkatli bir dinleyici. Depresif duygularım çok azaldı ve eşimle tartışmalarımda artık eskisi gibi öfkeli değilim. Terapi sürecime devam ediyorum, hocam yeter diyene kadar gideceğim :)
2 yıl önce Almanya'ya taşındım. Uyum konusunda ciddi sorunlar yaşadım ve depresyona girdim. Anıl hocamı araştırdığımda genellikle Avrupa bölgesiyle çalıştığını öğrendim. Hem bu konudaki tecrübesi hem de alanındaki uzmanlığı bana çok şey kattı. Artık depresyonda değilim ve bu ülkeyi sevmeye başladım. Kendisine çok teşekkür ederim.
Tez savunmam öncesinde oldukça zorlanıyordum. Ani bir kararla terapiye başladım ve birkaç ay kalmasına rağmen yaşadığım stres, kaygı, çelişkiler ciddi oranda azaldı. Daha önce gelmeyi isterdim.. Akademik yaşamımda daha rahatım. Ancak kendimi keşfetmek güzel geldiği için terapiye devam edececeğim ve çocukluğumu ele alacağız. Şimdiden teşekkür ederim Sayın Anıl Bey.
i̇....
Hocamdan çok memnun kaldım. 2 ayda yoğun şekilde görüştük ancak uzun yıllar terapi yapmışız gibi etki etti. Strese bağlı el ayak uyuşması ve baş ağrım ciddi şekilde azaldı. Artık sürekli ağrı kesici kullanmak zorunda değilim. Seanslara devam edeceğim. Benim sabit bir görüşme saatim var ancak akşamları yer bulmak çok zor. Bunu da hocamın başarılı olmasına bağlıyorum.
Akşam seanslarında yer bulmak baya bir zorlaştı. Ama sonunda uygun saati bulup başladık ve gerçekten anlatıldığı gibi çok ilgilendi. Kendimle ilgili tonlarca şey keşfettim, bu yüzden artık insanlara daha az "ver"iyorum. Daha net şekilde sınır çekebiliyorum, kendimle tamamen barıştım diyebilirim. İyi ki sizi tanımışım hocam
r.....
Anıl Bey'i herkese tavsiye ederim. İş, ilişki gibi konularda çok bunaldığım bir dönemde kendisine başvurdum. Öncelikle telefonda bilgi aldım ve seanslara başladım. Depresyonda olduğumu öğrendim ancak sıcak ilgisini görünce içim umut doldu. Beklediğimden çok daha hızlı şekilde iyi hissetmeye başladım. Şu an sürecimiz devam ediyor ve muhakkak sonuna kadar gideceğim.
z.....
Daha önce psikoloğa gitmediğimden ilk seansa çok çekinmiştim. Depresyon yaşamama rağmen kısa sürede kendimi rahatça anlatmaya başladım. Zaten devamı su gibi aktı. Kendime ve hayata bakış açım çok değişti. Artık bu hastalığı yendim diyebilirim. 4 aydır seanslara devam ediyoruz ve imkanım olduğu ölçüde gelmek istiyorum.
Hocam benimle son derece ilgilendi. Depresyonu yenmemde ve iyi hissetmemde etkisi o kadar büyükki. Artık sabahları yorgun uyanmıyorum veya akşam uyumak saatlerimi almıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum
Anıl Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Anıl Yılmaz, Psikoloji. Size Anıl Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Bütüncül Psikoterapi, Randevu, WISC-4 Zeka Testi, Konuşma Terapisi.
Anıl Yılmaz adresi nerede?Anıl Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Anıl Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Anıl Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Anıl Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Anıl Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Anıl Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Anıl Yılmaz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Anıl Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Anıl Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Anıl Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Anıl Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Anıl Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu