Adıyaman Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ( Merkez Kampüs )
Turgut Reis Mah. Hastane Cad., Adıyaman
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
O
os...n
Telefon numarası doğrulandı
tedavi iyi sunuc verdi hemde cok ameliyat olmam gerekirken olmadim ve yürümeye başladim cok sevindim şuan nerede görev yaptiğini bilsem yanina gidip muayene olacam ben osman yıldız jra hastasi driarafe yildirim cok teşekkürler ve servisteki herkese fuat beye teşekkürler saygilar
Arafe Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arafe Yıldırım, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Arafe Yıldırım adresi nerede?Arafe Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Reis Mah. Hastane Cad. Adıyaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arafe Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arafe Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arafe Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arafe Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arafe Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arafe Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Arafe Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar