1992 doğumluyum. Hayalim olan Psikoloji alanına Makine Mühendisliği öğrenciliğim sonrasında hazırlanarak kavuştum. Kendimden bahsederken kısaca Arkadaş Psikolog demeyi seviyorum. Arkadaş Yakınlığı, Uzman Profesyonelliği :)
Lisans eğitimim sonrasında Çocuk & Ergen Psikolojisi alanında aldığım eğitimlerde tanınırlığı olan, otorite konumundaki kurumlardan yetkinlik sağlayan bir çok eğitime katıldım ve başarıyla tamamladım. 15 Ocak 2024 tarihinden itibaren Arkadaş Psikoloji'de Çocuk ve Ergen Danışmanlığı alanında hizmet vermeye başladım.
Çalışma alanlarım:
1) Çocuk & Ergen Psikolojisi
2) Psiko-Onkoloji (Kanser Hastaları ve Yakınları ile Çalışma)
3) Nöropsikolojik Testler
4) Psikolojik Testler (1-WISC-IV, 2-MOXO Dikkat Testi, 3-Özgül Öğrenme Bozukluğu Klinik Gözlem Eğitimi, 4-MOYA Matematik Okuma Yazma Testi, 5-ERAL NIT Zeka Testi, 6-MMPI)
Seanslarımda Eklektik bir yaklaşım kullanıyorum. Temel olarak Bilişsel Davranışçı Terapi Ekolünü benimdim fakat Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi & Pozitif Psikoterapi alanlarından bir takım yaklaşımları da bütüncül olarak uyguluyorum. Otojenik Gevşeme Terapisi gibi Mindful yaklaşımları benimsemiş durumdayım ve uygulamaktayım. Çalışma yaşamımda Kurum Psikoloğu olarak 2 farklı kurumda görev aldım. Kalite Birimi ve İnsan Kaynakları ile koordine Kurum İçi Süreçler oluşturdum ve bir süre de Kalite Birimi Sorumlusu olarak görev yaptım. İşe Alım süreçleri, Birim-Ekip Oluşturma ve Çalışan İş başlangıcı Uyum Süreçlerinde rol oynadım. Kurum içinde Çalışan Performansı ve Motivasyonu, Kurum & Kurumsal Eğitim Süreçleri oluşturdum ve yönettim. Kurum İçi İletişim, Stres, Psikolojik Sağlamlık, Psikolojik İlk Yardım gibi konularda süreçler oluşturdum.
Bünyesinde Gündüz Bakımevi, Anaokulu da bulunan iki yerleşkede yer alan İlkokul & Ortaokul & Lise ve Mezun grup öğrencilerin yer aldığı bir eğitim kurumunda da Kurum Psikologluğu yaptım. Rehberlik Servisi'nin yapılandırılması, öğrenci, veli, öğretmen görüşmeleri & koordinasyonu gibi birçok kısımda aktif rol oynadım ve kendi ofisimi açmak üzere İzmir'e hareket ettim.

Mehmet Akif Ersoy mahallesi Öğretmen Tahir Tunca Caddesi, Kemalpaşa, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +8 daha fazla

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Aras Arkadaş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle