Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik
Göz Hastalıkları Randevusu
Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik
Pendik Bölge Hastanesi
e....b
Genel muayene için gitmiştim Doktor odasına girdiğim andan beri hiç konuşmadı sadece harfleri okumamı söyledi. Harfleri okuduktan sonra asistanı dışarı çıkmamı reçeteyi getireceğini söyledi. Asistan Reçeteyi getirince doktor odasına gidip 2015den beri muayene olmadığımı ve herhangi bir şey olup olmadığını sordum. Daha sonra sesini yükseltip bağırmaya ve bana hakaretler etmeye başladı. Annemin de muayenesini yarıda bırakıp odasından bağıra bağıra çıkıp gitti.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Arda Kayman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arda Kayman, Göz Hastalıkları. Size Arda Kayman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
Arda Kayman adresi nerede?Arda Kayman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı) Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arda Kayman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arda Kayman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arda Kayman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arda Kayman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Arda Kayman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arda Kayman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arda Kayman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arda Kayman hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Arda Kayman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Pendik bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Pendik bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Pendik bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Pendik bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Pendik bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Pendik bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Göz Doktorları
Pendik bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları