Bipolar Bozukluk Tedavisi
Madde Bağımlılığı
Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi
Şizofreni Tedavisi
ok...n
Arda bey harika bir doktor ve insan... Düzenli bir doktor süreciyle beni sağlığıma kavuşturdu.cok şey yazmak isterdim ama şunu söylemeliyim ki hayata yeniden tutunmayı sağladı. İyi ki varsın hocam. Allah sizden ve ekibinizden razı olsun
f....h
Üç yıldır mücadele verdiğim süreçte açık, net konuşarak nokta atışı yapan doktor Arda bey’e minnettarım. Eşimin kampilsüf bozuklukları nedeniyle ailemde deprem etkisi gibi korkunç durumlar yaşadık. Bu süreçte üç psikiyatri doktoruna gittim. Sadece zaman geçirdik. İşi çözmek yine bana kalmıştı.pes ettiğim anda Arda beyi önerdiler. Ehhh bir de ona gidelim… Herşeyi o kadar güzel, kısa , açık, net ifadelerle söyledi ki işte tam bu aradığım dedim. Yüküm yarıya indi. Diğer yarısını da doktor aldı.bir ay sonra yarısını daha aldı. Ve doğru yolda olduğumu teyit ettim. Sağlıklı insana kendini iyi hissettirirken , desteğe ihtiyacı olana da hadi birlikte mücadele edelim bunu aşarız mesajı veriyor.Eşler arasında sıkıntı yaşayanlar boşanma kararı almadan Arda beye uğrayın derim.
Hasta
Herkes için normal olan Çorapsız gece uyumak benim için ulaşılmaz hatta imkansız bir şeydi taki arda hocamla yollarımız keşisinceye kadar 12 yıl boyunca tedavi gördüm ancak artık iyileşmek istediğime karar verdim kaygı bozukluğu ve huzursuz ayak sendromu dayanılmaz bir hal aldığında doktor araştırmasına girdim ve kendisini buldum 12 yıldan sonra son bir aydır Çorapsız uyuyabiliyorum ayaklarımdaki huzursuzluk tamamen geçti diyebilirim kaygı bozukluğum kontrol altına alındı bu kadar kısa bir sürede bu kadar yol alabilmemiz müthiş bir şey normal insanlar gibi uyuyabilmemi sağladığı için binlerce kez teşekkür ederim çok ilgili en önemlisi de her zaman her koşulda yanımda olduğunu bilmek çok güzel tek kelimesin ile dipsiz kuyulardan çekti aldı beni
ra...z
Arda bey benim hayatımda gördüğüm tanıdığım en mükemmel insan.en mükemmel psiyatrist.onunla 10 dk konuşunca hayata bakış açınız bir anda değişiyor.doktor doktor gezenlere tavsiyemdir...
es...m
Hayatımda İLK KEZ bir doktor için görüşlerimi yazıyorum. Çünkü bu konuda çok doktor deneyimimiz oldu ailecek. Arda hocam = aile hekimliğimizden terfi edip sülalemizin hekimi olacak yakında Bir doktor bu kadar mı nokta atışı cümleler kurar yahu. (Bunların hazırı var.. ) Paha biçilmez sözleriniz her daim kulağımda ve ailecek dilimizde dolanıyor. Bilmiyorsunuz belki ama siz artık ailemizden biri gibi oldunuz. Bana hep zihin okumayın diyordunuz ama affınıza sığınarak mesleğinizi çok severek yaptığınızı her defasında zihninizden okuyorum hocam
e....ç
O kadar doktora gittim hiç biri derdime çare olamazken Arda bey gerek ilgisiyle gerek tedavisiyle 20 günde bile beni kendime getirdi.Allah ondan razı olsun herkese tavsiye ederim..
yo...p
2 ay önce kaygı bozukluğu şikayetiyle tavsiyeler üzerine Arda bey'e gittim.Hayatım kararmış,takıntılarım ve mutsuzluk şikayetlerim vardı.Arda bey'in teşhislerinden sonra önceden kullanmış olduğum ilaçları değiştirdim ve yeni ilaç düzenine başladım ve sanki hayata yeniden başlamış gibi hissediyorum daha kapıdan çıkar çıkmaz bir insanın konuşmaları hayatınızı nasıl etkiliyor bunu çok iyi anladım.Kendisinden allah razı olsun konuşurken sizinle bir doktor gibi değilde bir yakınınız sizi dinliyormuş gibi hissediyorsunuz.Psikolojik rahatsızlıkların insanın hayatını ne kadar olumsuz etkiliyor çok çok iyi bilen bir insan olarak anlattıklarımın eksiği yok fazlası var,birine görüşlerimden dolayı vesile olursam ne mutlu bana inanın arda beyle hayata yeniden başlıyorsunuz.Kendisine çok çok teşekkür ediyorum umarım hayatı boyunca hep hakettiği yerlerde olur.Kendisine minnettarım.Sonsuz teşekkürler
Yüce Rabbimize hep dua ederiz ya hani, evladımız ile bizleri sınamasın diye, o güzel Allahım hiç kimseye yaşatmasın. Bir anne olarak ne olduğunu anlamaz çaresizlik içinde kıvranırken, neyapacağımı nereye gideceğimi bilemezken, yorumlar sayesinde, Dr. Arda bey'i benim karşıma çıkardığı için Allaha nekadar şükretsem azdır. Daha iki cümle ile kızımın durumunu anlatmaya çalışırken, kendisi devamını getirip, acilen tedaviye başlanması gerektiğini söyleyerek, hızlı bir şekilde müdahale edip, doğru tedavi doğru ilaçlar ile evladımın hayatını kurtardı. Tek servetim iki çocuğumdan biri olan kızımın manik döneminde bipolar hastası olduğunu duyduğum anda tüm dünyam durmuş, ciğerlerimin kaç parçaya bölündüğünü tarif edemem. Yüce Mevlam o güzel kalpli doktorumuzun kendisine ve ailesine sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin ve hiç olmadığı kadar mutlu olsun inşallah. Eğer kendide kabul ederse, onu ailemizden biri sayıp, daima yanında olmak isteriz. Genç olmasına rağmen, değil samsun, tüm türkiyede nadir bulunan tecrübeli, mükemmel bir uzman hekim kendisi...
Arda bey işini çok severek yapan oldukça ilgili bir hekim.Sanki sihirli bir değnekle dokundu hayatımda çok olumlu değişimler oldu.Onunla görüştükten sonra kendimi iyi hissediyorum.
g.....
Arda Bey'e; heyecan, panik ve sosyal fobi şikayetlerimden ötürü ulaşmıştım. Henüz tedavimin 2.ay'ı olmasına rağmen oldukça iyi bir düzelme mevcut. Teşekkür ediyorum.
Arda Kazım Demirkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arda Kazım Demirkan, Psikiyatri, Psikoloji. Size Arda Kazım Demirkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Cinsel Terapi, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Madde Bağımlılığı, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi, Şizofreni Tedavisi, Bipolar Bozukluk Tedavisi, Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Arda Kazım Demirkan adresi nerede?Arda Kazım Demirkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hançerli Mahallesi F. Sultan Mehmet Caddesi No:155 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arda Kazım Demirkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arda Kazım Demirkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arda Kazım Demirkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arda Kazım Demirkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Arda Kazım Demirkan hangi dilleri konuşuyor?Arda Kazım Demirkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Arda Kazım Demirkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arda Kazım Demirkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arda Kazım Demirkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Arda Kazım Demirkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikiyatristler
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Psikiyatristler