Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi Metabolizma, Nöroloji, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Bölümlerince yürütülen çeşitli klinik araştırmalarda araştırmacı psikolog olarak görev almaktadır.
Fenilketonüri ve Diğer Metabolik Hastalıklı Çocuklar Vakfı (METVAK) da Hiperfenilalinli çocuklarla yürütülen iki yıllık çalışmanın tamamlanmasının ardından iki yıl Ferhunde Öktem Ruh Sağlığı merkezinde çalışmıştır.
Şu anda klinik araştırmaların yanı sıra bireysel psikoterapi vermektedir.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Online Bireysel Psikoterapi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ebeveyn Danışmanlığı
Tematik Algı Testi (TAT)
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Online Bireysel Psikoterapi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Online Bireysel Psikoterapi
Arda hocaya ergenlik dönemindeki oğlumun kaygı ile ilgili yaşadığı sorunlar nedeniyle gittik. Arda beyle görüşmeleri oğlumda çok olumlu değişmelere sebep oldu. Özellikle kaygı ile ilgili sorunlarında gözle görünür bir azalma yaşandı, hayattan daha fazla zevk almaya ve daha mutlu olmaya başladı. Arda hoca özellikle ergen yaş grubuyla çok başarılı bir ilişki kuruyor ve seanslara devam etmekte zorluk yaşanmıyor. Seanslarına her zaman dakik geliyor ve konuşma bitmediyse seans süresini kısa kesmiyor
Bu yukarıdaki yorumu terapi sürecinin başlarında yazmıştım ancak şimdi terapi devam edeli neredeyse 1 sene olacak ve güncellemek istedim. Yukarıdakilere ek olarak yamaç hoca sayesinde oglumda çok olumlu davranıssal ve düşünsel değişiklikler olduğunu söylemek istedim. Kendine daha fazla güvenen, ilgi alanları olan, akademik başarısını bunlarla beraber yürütebilen ve her şeyden önemlisi esnek düşünebilen bir birey haline geldi. Bu değişim çok büyük oranda yamaç hocanın seanslarının sonucu, tüm aile olarak kendisine inanılmaz minnettarız. Çok çok iyi bir terapist, gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebilirsiniz .
Yamaç hocamla kaygı bozukluğu ve yaşadığım çeşitli problemler dolayısıyla görüşmeye başladık. Kendisinin yaklaşımı "şunu yapmalısın, böyle davranmalısın" şeklinde olmadı, beni dinledikten sonra durum hakkında duygularımı anlamak üzerine bir yaklaşımda bulundu. Kendisinin danışmanlığı sonrası hayat kalitem arttı, karşılaştığım benzer problemlere kendi başıma çözüm bulabilme becerim gelişti, kısacası çok faydalı bir süreç oldu.
Yamaç bey ile erteleme sorunum üzerine görüşmekteyiz. Bu sorunun getirdiği hayatımdaki stresin azalmasına çok yardımcı oldu. Gerek verdiği ödevler gerekse çözüm odaklı konuşmalarımız bu sorunumu daha iyi yönetmeme yardımcı oluyor. Kendisini tavsiye ederim.
g.....
pandeminin başlamasıyla tetiklenen anksiyeteme bir sağlık çalısanı olduğum için öncelik veren ve itinayla dinleyen ideal bir ruh sağlığı uzmanıdır kendisi... iyi ki yolumu onunla yürümüşüm. o kadar dengede giden bir sürecti ki kendimi güvende hissettirdi...karşımda mekanik biri değil merkezinde duran 'insan' olma özelliğini arka plana atmayan ideal psikolog
s....t
Yamaç Bey hayatımın en zor döneminde karşıma çıktı. Birlikte kısa süre içinde çok ciddi ilerleme kaydettik. Hayata karşı yaşama sevincimi bana tekrardan kazandırdı. Onsuz asla başaramazdım. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az..
r.....
Yamaç Beyle yollarımız kesiştiğinde çok zorlu bir dönemimdeydim. Hayatımda hiç bir şeyin yolunda gitmediği ve düzelemeyeceğine inandığım bir anda terapiye başladım. Bana endişelerimi yenmem, sorunlarımı anlamam için çok yardımcı oldu. Herkese tavsiye ederim güler yüzlü bilgili bana çok iyi gelen biri kendisi terapi için gözüm kaplı tavsiye ederim.
hayatımın farklı alanlarında yaşadığım kaygılar nedeniyle Yamaç Hoca'dan destek aldım. Kendisi son derece profesyonel ve işini severek yapan bir uzman. İletişim tarzı ve olaylara bakışı sayesinde yaşadığım zorlukları anladığını hissettirdi. Kaygı ile baş etme konusunda oldukça yol aldım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Arda Yamaç Karaboncuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arda Yamaç Karaboncuk, Psikoloji. Size Arda Yamaç Karaboncuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Sanat Terapisi, Evlilik Terapisi.
Arda Yamaç Karaboncuk adresi nerede?Arda Yamaç Karaboncuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mah. Bestekar Sk. 61C/7 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arda Yamaç Karaboncuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Arda Yamaç Karaboncuk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Arda Yamaç Karaboncuk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arda Yamaç Karaboncuk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Arda Yamaç Karaboncuk hangi dilleri konuşuyor?Arda Yamaç Karaboncuk ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Arda Yamaç Karaboncuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arda Yamaç Karaboncuk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arda Yamaç Karaboncuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Arda Yamaç Karaboncuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar