Diş Hekimi Randevusu
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları +28 daha fazla
Diş Hekimi Randevusu
Özel NB Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
f....)
Doktorumuzdan memnunuz. Ameliyatımız iyi geçti. Çocuğumun 8 dişine kaplama tedavisi yapıldı. Tedaviden çok memnunuz.
r....)
Arif Bey iyi bir doktor. Çocuğumun ön dört dişine zirkonyum kaplama yapıldı. Tedavimizden memnun kaldık.
n....)
Arif Bey gerekli ilgiyi gösterdi. Memnuniyetimiz son derece iyi. Kendisine tavsiye üzerine gitmiştik. Özel bir klinikte operasyon geçirdik. 2 yaşındaki kızımın anestezi altında yaklaşık 14 dişine işlem yapıldı. Ön dişlere zirkonuyum kaplama, arka azı dişlerine çelik kaplama yapıldı. Yaklaşık 3 saat sürdü. Kendisi öncesinde ve sonrasında ilgili, alakalıydı.
e....)
Bizim için zor bir süreçti 8 diş gibi uzun bir ameliyat söz konusuydu. Kendisi öncesinde bizi rahatlattı, endişelerimizi ortadan kaldırdı. Güler yüzlüydü. Çocuğum normalde doktoru görünce ağlayan bir çocuktu ama kendisi sağ olsun bu konuda sıkıntı yaşamadık. Cana yakın, güler yüzlü davrandı. 4 tane dolgu tedavisi, 2 tane diş çekimi, 2 tane kanal tedavisi yaptırdık. Çok memnunuz.
z....e
Kızımın ön dişi kırılmıştı acil bir şekilde gittik hem sekreteri hem de Arif bey çok ilgiliydi.
Kıralan dişi yeni tedavi protokolleri çerçevesinde tedavi edip yapıştırdı
Kızım çok mutlu oldu
f....a
Deprem dolayısı ile il dışındaydık oğlumun diş ağrısı olunca mersinde kanal tedavisi olması gerektiğini Adana ya dönüş yapacağımız için Arif beyi önerdiler.Pedodonti olarak gittiğimiz 7 yasindaki oğlumun 3 dolgusu 1 kanal tedavisi ve diş çekimi yapıldı sabrına ,emeğine, tane tane anlatışına, el becerisine sonrasında oğlumun gülüşlerine iyi ki Arif hocam diyorum. Büyük oğlumunda 2 dolgusu bitti artık kontrollerimiz olacak
z....y
Doktorumuz çok ilgili biz çok memnunuz .8 ay önce 3 yaşındaki kızımın çürük dişlerini tedavi etmişti yaptığı tedaviden ve dolgulardançok memnun kaldık çocuk geceleri ağrıdan uyuyamıyordu şimdi çok rahat. Oğlum için de Arif hocayı tercih ettik. Çocuklara yaklaşımı da çok iyi cesaret veriyor. İşini hakkıyla yapan bir doktor. Allah razı olsun .
Hasta
Cocugum yalniz dis muayenesi degil her türlü tıbbi islemde korkulari olan ve tabiri caizse cani tatli en ufak cani yanmasinda hemen aglayan ve kesinlikle degil islem yapmak muayene olmak istemeyen bir yapida olmasina ragmen; arif beyin her seyi ayrintili aciklayip onun guvenini kazanmasi kullandigi techizatla can yakmasini minimuma dusurmesi ve islemimizi tamamlayip oradan gulerek ayrilmamiz cok cok guzel bir deneyim oldu. hem ilgisine hem bilgisine hem de sabrina mutesekkirim. Cocuklarim ile ilgili dis konusunda adanada artik bir adresim var.
b....ç
Kendisine çocuğum için gittik, çocuğumun diş dolgularını yaptı, süreçte çocuğa arkadaşça yaklaştı ve tedavi sürecinde yaptığı her işlem hakkında bizi detaylı olarak bilgilendirdi, işinde başarılıydı, başarılı bir tedavi süreci oldu, hastasına ve bize çok candan yaklaştı, eli çok hafifti, memnun kaldık.
s....k
Kendisine çocuğumuz için gittik, çocuklara olan yaklaşımı, ilgisi, alakası, ürkütmeden yaklaşmasıyla çok memnun kaldık, çocuğumuza 4 dolgu 1 diş çekimi yapıldı, gayet güzel bir şekilde, çocuğumuzu korkutmadan ve onu motive ederek rahat ve başarılı bir işlem gerçekleştirdi, süreci detayları olarak her yönüyle bize anlattı, bizi de rahatlattı, tedavimiz sonlandı, çok memnun kaldık.
Arif Baran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Baran, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Arif Baran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma.
Arif Baran adresi nerede?Arif Baran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşatbey Mahallesi 62001 Sokak No:16/B Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Baran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Baran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arif Baran hangi dilleri konuşuyor?Arif Baran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Arif Baran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Baran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arif Baran hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Arif Baran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri