BAEP - Beyinsapı İşitsel Uyandırılmış Potansiyelleri
Evde Uyku Testi
Felçli Hasta Takibi
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Arif Çakır Muayenehanesi
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Kuru İğne Tedavisi
Arif Çakır Muayenehanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MEP - Motor Uyarılmış Potansiyeller
Polisomnografi
Polsomnografi
SEP - Somatosensoryel Uyandırılmış Potansiyeller
Arif Çakır Muayenehanesi
Tek - lif EMG (Single Fiber EMG)
Tetik Nokta Tedavisi
Uyku Testi (Polisomnografi)
VEP - Görsel Uyandırılmış Potansiyeller
Arif Çakır Muayenehanesi
Doktorumuz doktora tezi ve yeterlilik çalışmasını "Migrende Klinik Özellikler ve Migrenin Temel Klinik Özelliklerinin IQ ile İlişkisi" konusunda hazırlamıştır. Tez çalışmasını Prof Dr. Orhan Yağız ile birlikte yürütmüştür.
2009-2014 yılları arasında Dr. Turgut Adatepe ile birlikte çalışarak EMG konusunda ülkemizin yetiştirdiği sayılı yetkin insanlardan biri olmuştur.
Arif Çakır 2015 yılından itibaren Doçent ünvanı almış ve stanbul Gelişim Üniversitesi Elektronörofizyoloji bölümünde öğretim üyesi olarak dersler vermeye başlamıştır.
Arif Çakır, 2016 yılından bu yana klinik nöroloji ve psikiyatri dallarında tedavi aşamasında çok büyük bir çığır açan Transkranial Manyetik Stimülasyon (TMS) ile ilgilenmiş ve bu konudaki gelişmelerin yakın takipçisi olmuştuş ve Bakırköy’de kendi muayenehanesinde bu tedaviyi uygulamaya başlamıştır.
sa...k
Hocam çok kibar güleç yüzlü hasta doktor iliskisi on numara her konuda uzman bir hekim. Bir hasta olarak tavsiye ederim. Psikolojik olarakta hastanin halinden sip deyip anlayan ve şiddetle tavsiye edebilecegim doktor. Bir doktorda aranacak her sey fazlasiyla mevcut Allah Arif hocamdan razi olsun.Epilepsi tedavisi icin gitmistim gerekli tetkikleri yapti ve bana ilac tedavisi uyguladi.
ed...u
Migren tedavisi ve ani öfke patlamalarını kontrol edebilmem için başvurdum Arif Beye. Beni çok güzel ilgiyle ve gerçekten anlamaya çalışarak dinlediğini ben her seansta çok net gördüm. Amacı işini yapmak değil beni gerçekten iyileştirmek iyi görmekte ben böyle hissettim. Hem TMS tedavisinden hem kendisiyle yaptığımız görüşmelerden çok olumlu sonuçlar aldım. Tedavim yaklaşık üç ay önce bitti. İstisnasız her ay en az bir kere olan bazen ayda iki üç kere yaşanan migren ataklarım tedavi bittiğinden beri hiç yaşanmadı. Migren gerçekten insanın yaşam kalitesini ciddi derecede düşüren bir rahatsızlık açlık, uykusuzluk, yorgunluk, stres her şeyden etkilenip büyük sıkıntılar yaşatıyordu. Şimdi çok mutluyum. Diğer sorun içinde acaba antidepresan almış gibi mi olurum hiç bir şeye kızamaz sağlıklı düşünemez miyim diye korkup tedaviyi geciktirmiştim. Ama öyle değilmiş. Gayet bilinçli Sağlıklı düşünüp elbette kızıp öfkelendiğim şeyler yine oluyor ama öncesinde sanki sinirli olduğum zamanlar kontrol başkasının elindeydi ve o anlarda yaptıklarım sonrasında beni çok pişman edebiliyordu. Şimdi kontrol tamamen bende ve daha iyi yönetiyorum daha sağlıklı düşünüp hızlı karar verebiliyorum öfke anlarımda.
Çalışanların güler yüzü ilgisi ve tedavinin bana kattıkları için teşekkür ederim
çe...r
Guler yuzlu ,anlayışlı,sevgi dolu hocama annemi parkinson için getirdim. Ayrıntılı muayene sonrası tms tedavisini uygun gördü. Hastamızla ilgili aklımıza gelen her soruyu açıklayarak anlattı.Kendisine çok teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
hü...
Arif hocama gidiş sebebim tenisçi dirseği dene dirsek ağrısı için gittim burda bana uygulanan EMG tedavisi sonrası dirseğimde olumlu bir değişiklik oldu çok teşekkür ederim
2 tane başarısız TMS tedavisinden ve onları yarım bıraktıktan sonra Dr. Arif Çakır'ı buldum. Girdiğiniz andan itibaren iyi hissettiren bir ortam var. Daha önce hiçbir doktorun dinlemediği kadar uzun süre öykümü aldı ki o anda anladım zaten işine hastaya çok saygılı bir hekim olduğunu. Diğer kurumların aksine TMS'İ kendi yapan seans boyunca yanınızda duran ve hastalığınızla ilgili yardımcı bilgiler vermeye devam eden harika insaniyetli bir hekim. 10 gün oradaydım adeta bir kamp gibiydi verdiği ödevler olsun hastalığıma yardımcı olduğu görüşleri olsun. Kendilerine burdan tekrar teşekkür ediyorum. Hiç düşünmeden gidebileceğiniz bir hekim.
nu...e
Beni sağlıklı düşünebilen bir insana dönüştürdüğü için kendisine çok teşekkür ederim. TMS tedavim boyunca hep yanımda oldu.TMS tedavisi ve diğer danışacağınız ya da tedavi olacağınız konularla ilgili asla tereddüt etmemenizi öneririm. Oldukça değerli bir hekim ve her şeyden önce değerli bir insan, size bir dost, kardeş gibi davranır, sizi dinler. Şifa bulma yolunda kendisiyle karşılaştığım için çok şanslıyım. İyi ki varsınız Hocam.
g.....
Tms ülkemizde tedavi olarak sık kullanılmadığı için çok inandırıcı gelmemişti.panik atak ve uyku sorunumu ilk haftadan belirgin bir şekilde hafifletti.Beni ikna eden dr.arif çakır beye ilgi alaka ve güler yüzünden dolayı çok teşekkür ederim.Tms ağrısız ve ilaçsız tedavi olma şekli olarak hızla yaygınlaştırılmalıdır.
ni...t
Çok doktor gezdim aradığımı buldum Gerçekten işinde uzman tms tedavisi aldım 20 seans ve bana çok katkısı oldu Arif beyin muayene si gerçekten ev gibi hiç yabancılık çekmiyorsunuz tedavi alırken görüşleri yönlendirmesi çok güzel
av...n
Dr.Arif Çakır'a TMS tedavisi için gittim. 4. seans itibariyle hissedilir biçimde daha berrak bir bilince sahibim. Değişmeyi anlamak zor değil. Örneğin, anlatmak istediğim meselenin esasını kafamda kısa sürede toparlıyor, böylelikle daha açık ve kısa konuşarak, karşıdakinin gözüne (zaten göze bakarım) çok daha keskin bakıyorum. Parçalanan bir bilgisayarın harddiskini birleştirmek (disk fragmentation) gibi bir şey. Descartes "önemli olan iyi bir zekaya sahip olmak değil, onu etkin kullabilmek" der. Bu işlemin etkisiyle zihninizin etkinliğini hissedeceksiniz.
s....
Degerli bir Doktorun tavsiyesiyle Arif beyle iletişime geçtim.Uzun zamandır cektiğim başagrısı ve yaşadığım panik ataktan kurtuldum TMS tedavisiyle.Ne kadar tesekkur etsem az.Gülen yüzünüz daim olsun Arif bey insallah benim gibi sıkıntı yaşayan bircok hastanın yolu sizinle kesişir.
Arif Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Çakır, Nöroloji. Size Arif Çakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller), Epilepsi Tedavisi, EEG (Elektroensefalografi), EMG, MRI Değerlendirme, Botoks, Elektromiyografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Epilepsi Testi.
Arif Çakır adresi nerede?Arif Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik Mahallesi Fişekhane Caddesi No:54/5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arif Çakır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arif Çakır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Arif Çakır hangi dilleri konuşuyor?Arif Çakır ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Arif Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Çakır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arif Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Arif Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar