ö....o
Saygıdeğer hocama sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Çok iyi bir kişiliğe sahip alçakgönüllü işinin ehli hastaya yaklaşımları fevkalade güzel fistül ve fıtık ameliyatı oldum,oldukça memnunum hastasını yakından takip ediyor kendisine şükranlarımı sunuyorum.
zh...r
Dr bey i tanıdığım için çok memnun um.operasyon için muayene olduğum 4.kisi muayene olmadan önce çok güzel ilgilendi muayene etti.o kadar güzel açıkladı çizerek anlattı.Allah razı olsun.Ameliyat olmaya kararı beraber verdik.Cok teşekkür ederiz.
.....
Cok iyi bir insan ve guven veren bir kisilik daha once fistul ameliyati olmuştum şu an aynı durumdayım çok memnunum aynı kişiye tekrar ameliyat olacagim
he...i
Hocam allah razı olsun sizden. Özel hastaneye gitsem bu kadar herşey yolunda ve iyi olamazdı.Sizden ve ekibinizden tekrar allah razı olsun.İnsan hayatına verdiğiniz değer ve önem öncelikle güven oluşturuyor. Size duyduğum güvenle hiçbir tedirginlik yaşamadan ameliyata girmiştim.Allah size ve sevdiklerinize sağlık versin.Herşey için teşekkürler.
mi...r
ben fistulden ameliyat oldum cok memnun oldum allah razı o
Arif Hakan Demirel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Hakan Demirel, Genel Cerrahi.
Arif Hakan Demirel adresi nerede?Arif Hakan Demirel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şükriye Mahallesi Ulucanlar Caddesi No:89 Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Hakan Demirel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Hakan Demirel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arif Hakan Demirel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Hakan Demirel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arif Hakan Demirel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arif Hakan Demirel hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Arif Hakan Demirel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar