go...d
doktor doktor dolaştım sonunda Arif bey derdime çare oldu.psikiyatride bursanın en iyisi benim görüşüm böyle.
mi...r
çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim.senelerdir doktor gezdim ama sanırım doğru adresi buldum..
b....s
Kesinlikle alanında uzman bir doktor. Her görüşmemizden sonra tüm dertlerimi unutuyorum ve sonuca yönelik değerlendirmeleri her zaman sonuç veriyor. Çok teşekkür ediyorum.
se...n
Doktor bey çok ilgili biri; insnaı çok dikkatli dinliyor ona göre değerlendiryor ben çok memnun kaldım gönül rahatlığıylada herkese tavsiye edebilirim
z.....
Yillar once gitmistim depresyon tedavisi icin gercekten cok iyi bir hekim tedavisini harfiyen uyguladim iyilestim simdi kardesim icin randevu almayi dusunuyorum.
el...k
tek kelime ile mükemmel bir uzman allah ondan razı olsun insan onun yanınıda dertlerinı unutuyor bana çok iyi geldi bana sorarsanız sadece arif ismet adanur derim bu işin uzmanı
he...i
sn arif ismet adanur hocam çok iyi bir doktordur herkese tavsiye ederim kendisi ile her konuda görüşürüm ve benim problerim hakkında bana yardımcı olur destek alıyorum ve sn hocamın sayesinde başardım çalışıyorum artık eskiden bir işte çalışmak istemezken şimdi ise çalışamasam canım sıkılıyor arkadaşlarım ile diyoloğ kuruyorum hocamın sayesinde kendisne çok teşekkür ederim
as...i
Hocama çok teşekkür ederim öncelikle ve acaba bu doktor iyi midir diye merakla yorumları okuyan arkadaşlar ben çok memnunum psikoterapiye devam ediyorum 3. seansa gidicem muayehanesinde hem gülüyorum hem ağlıyorum ama en çok oradan çıktığımdaki huzur beni şaşırtıyor.Gidin iyi hissedin derim
ey...i
O Olmasaydı panik atağımı yenemezdim .... Çok iyi bir doktor . Sizi bir kere görmesi yeterli . Sonrasında sizden hep on adım önde gidip ne hissettiğinizi çok iyi anlıyor .Bu da işinizi çok ama çok kolaylaştırıyor
li...a
Arif bey gercekten ianadığım bir doktor.Kendisine sürekli hasta yolluyordum gecen sene ben ve oğlum da gittim.Giden hastalrım çok memnundu ben de çok memnun kaldım.Ben Arif bey için direk "nokta atışı" yapıyor diyorum.Başımızdan eksik olmasın :).
Arif İsmet Adanur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif İsmet Adanur, Psikiyatri.
Arif İsmet Adanur adresi nerede?Arif İsmet Adanur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zübeydehanım Cad.Çağdaş Apt. No:28/3 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif İsmet Adanur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif İsmet Adanur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arif İsmet Adanur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif İsmet Adanur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arif İsmet Adanur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arif İsmet Adanur hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Arif İsmet Adanur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler