Doktor Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ma...2
Yıllardır çektiğim sıkıntıdan Arif Kol beyin izlemiş olduğu plazma kinetik adı verilen teknik sayesinde kurtuldum. Doktorum Arif Kol'a ve ege umut hastahanesi ne
Teşekkür ediyorum
se...n
Burada Muş demiş ama Manisa Ege Umut Hastanesi'nde görev yapıyor şu anda kendisi. Böbrek ağrısı için gittim kendisine, çok candan bir insan, ve hekim olarakta çok iyi. Her detayı sorup ona göre bir tedavi belirliyor. Benim de taşı düşürmemi sağladı kendisi. Allah razı olsun beni o ağrıdan kurtardı. Tavsiye ederim kesinlikle
Arif Kol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Kol, Üroloji.
Arif Kol adresi nerede?Arif Kol adresini belirtmedi. Arif Kol yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Arif Kol adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Kol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Kol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arif Kol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Kol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arif Kol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arif Kol hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Arif Kol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.