i̇...
Esenyurt devlet hastanesi genel cerrahi bölümde güler yüzlü, şakacı bir doktor. İyi ki varsınız Tırnak batığım için gitmiştim ilgili bir şekilde müdahale etti. Allah sizden razı olsun.
um...n
Esenyurt devlet hastanesinde karsınıza cıkabilecek en iyi doktor.Acilden giriş yapıp genel cerrahi bölümüne yönlendirildiğimde tanıdım kendisini ve ameliyatımı gerçekleştirdi.Her şey için teşekkürler iyi ki varsınız dünyanın en tatlı doktoru!
öm...r
Doktor beye bugün Esenyurt devlet hastanesinde kasık Fıtık ameliyatı oldum, son derece Güler yüzlü insana güven veren bir yapısı var kesinlikle mükemmel bir hekim kendisine hiç düşünmeden kendinizi emanet edebilirsiniz . Allah kendilerinden razı olsun
pa...n
NECATİ BEY ÇOK ÇOK İYİ İNSANA GÜVEN VERİYOR
le...k
necati bey cok iyi bir doktor bir numara
fi...z
DÜNYANIN ENİYİ DOKTORUDUR VE İNSANIDIR
mü...m
ARİF NECATİ ERBESLER GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR DOKTOR BENİ HEMEN İYİLEŞTİRDİ HERKEZE TAVSİYE EDERİM
Arif Necati Erbesler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Necati Erbesler, Genel Cerrahi.
Arif Necati Erbesler adresi nerede?Arif Necati Erbesler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Necati Erbesler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Necati Erbesler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arif Necati Erbesler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Necati Erbesler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arif Necati Erbesler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arif Necati Erbesler hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Arif Necati Erbesler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar