ha...n
Hocam.muglada amaliyatı ettiğiniz hurkan gergun ün babasıyım.uğurkan 33 yaşında.fabrikada işçi.emekliliğine 5 yıl kaldı.ufak epil.nöbet 2 ayda 1. 2 oluyor..ailecek minnettarız.em.öğr.gör.hasan gergin.
mu...m
Hocam dalinizda bir numarasiniz. Sizinle cok acil gorusmem lazim. Herkesin bel fitigi dedigi bir zamanda beni ameliyattan kurtarip, basit bir yontemle ayaga kaldirdiniz. İki yildir agrim sizim yoktu, simdi yine agrilarim basladi. Avrasyadan ayrilmissiniz nasil iletisime gecebiliriz tesekkurler
şa...n
avrasya hastanesinden ayrıldı söyleniyo ulaşmak istiyom arif önder hocama inandıhım bana güven verdi bilgisinden faydalanmak isterim bulmuşken kaybetmek istemiyorum malatyaya gitti soyleniyo ne kadardoğru bilmiyom
nu...t
Hocam dalında bir numarasınız.İlginiz bilginiz herşeyinizle insan gibi insansınız.Babamın tedavisinde ameliyatında ki başarınızdan dolayı tebrik vede teşekkür ediyorum.iyiki tanıdım iyiki varsınız.
Arif Önder isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Önder, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Arif Önder adresi nerede?Arif Önder şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulgurlu Battalgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Önder isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Önder online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arif Önder isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Önder bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arif Önder ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arif Önder hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Arif Önder hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.