Doç. Dr. Arif Şanlı, Emsey Hastanesi'nd KBB uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Prof. Dr. Arif Şanlı
Çamtepe mahallesi koldaş Sokak No:1 D:4 koldaş plaza Narlıdere İzmir, İzmir

3 yaşındaki oğlum nerdeyse 3 aya yakındır nefes alamıyordu kocaelinin gölcük ilçesinde ikamet ediyoruz derdimize derman bulamadık burda. Allah Razı olsun emsey hastanesinde arif bey Allahın izniyle şifamızı ellerinden bulduk. ameliyat hemen sonrası nefes alması normale döndü. emsey ailesine ve doktorumuzdan Allah Razı olsun.

Telefon numarası doğrulandı

sn.doç.dr.Arif ŞANLI beyefendi, 73 yaşımda ,2buçuk saat total narkoz altında,orta kulak iltihabı(median otitis)+yeni kulak zarı operasyonunun muhteşem orkestra şefi ve uygulayıcısıdır. 1 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen yaşam kalitemde (bu konuda)hata yoktur. naçizane kanaatimce,hekimlerimizin başarısı çağdaş medeniyet seviyesi üstünü zorlamaktadır. hazik ellerinin dert görmemesi içten dileğiyle, saygılarımı sunar,bayramlarını kutlarım. economist mba. Barbaros ONAT

Bir ay önce otoskleroz ameliyatı oldum. Teflon piston takıldı. Henüz yeni olmasına rağmen farkı hissedebiliyorum. İşime döndüm, herhangi bir problemim yok. Doktorumun gösterdiği ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim. Ellerine, yüreğine sağlık. Hastane personelinin tavır ve davranışları da memnuniyet vericiydi.

Telefon numarası doğrulandı

Hastalara karşı ilgili, teşhis ve tedavileri doğru,güleryüzlü