Beyin Anevrizması Onarımı
Omurga Cerrahisi
Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Küçükyalı Delta Hospital
2020 yılının Kasım ayında bel fıtığı ameliyatı oldum. Arif Topal hocama gittiğimde ameliyat olmak istemediğimi söyledim iğne yapıp ağrılarımı hafifletmesini istedim. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi bana. İğnelerin geçici bir çözüm olacağını anlattı. Güven verici, kendinden emin ve rahatlatıcı anlatımları ile kafamda onay vermiştim, biraz zamana ihtiyacım vardı bir sürü tanıdığım ve çevreden duyduğum 2. 3. ve hatta 4. ameliyatı olanlardan olurum diye korkuyordum. Ağrılarım iğnelerle azaldı ama sonuçta dediğine geldim. Yürüyemiyor adeta acıdan kıvranıyordum, yanına gittiğimde hocam sizdeyim ameliyatımı yapın lütfen beni kurtarın dedim. Ameliyatım çok iyi geçti, o günden beri harikayım yeniden doğmuş gibiyim. Boşuna çekmişim o ağrıları. Önce Alllah'a, sonra ellerinize, hekimliğinize, alınterinize, emeklerinize, ilgi ve takibinize helal olsun hocam. Sizi tanıdığıma sizi seçtiğime bugün hala şükrediyorum. İyi ki varsınız, beni tek seferde kurtardınız. Çoookk teşekkür ederim...
Arif Topal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Topal, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Arif Topal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diskektomi, Omurga Cerrahisi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Nöroonkolojik Cerrahi, Disk Protezi Uygulaması, Ventriküloperitoneal Şant Uygulama, Kraniotomi, Beyin Anevrizması Onarımı.
Arif Topal adresi nerede?Arif Topal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İdealtepe Mah. Akgüvercin Sok. No: 4 Küçükyalı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Topal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Topal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arif Topal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Topal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arif Topal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arif Topal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Arif Topal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Arif Topal hangi sigortaları kabul ediyor?Arif Topal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları