Fulya Mahallesi, Yeşilçimen Sokak No 12 Polat Tower Residence D 136 Şişli, İstanbul
Biyonik Kulak - Koklear İmplant
Paratiroidektomi
Rinoplasti
İşitme Testi
d.....
Kulağımdaki rahatsızlığım için gittim. Hocamın güzel iletişimi ve engin mesleki bilgisi sayesinde kulağımdan ameliyata ikna oldum. Ameliyat öncesi ve sonrası Her sorumu sabırla cevapladı.
a....b
Oglumun kulak muayenesi icin gittik. Hocamizin gerek yaklasimi gerekse de bilgisi cok iyiydi. Detayli bir sekilde muayenemizi olduk ve cok memnun kaldik.
Meniere hastasıyım tedavi sürecim için beni çok aydınlattı ilgili ve alanında çok değerli bir hekim gerek vertigo gerek Meniere olsun kulak hastalıklarında çok tecrübeli ve deneyimli çok değerli bir hekim kendisi
ay...m
Eşimin sinüslerinde devamlı tekrarlayan polipler ve ters papillomalardan dolayı aynı yerden 3 kez yurt dışında ameliyat olmuş ve bu ameliyatlar çok sıkıntılı olmuştu. Dördüncü kez müdahale gerekince, Dr Ulubil bir "navigasyon" cihazıyla hassas bir ameliyat gerçekleştirdi. Sonuç çok başarılı oldu ve eşim çok çabuk iyileşti.
Dr Ulubil benim de alerji ve reflüden dolayı kronikleşmiş geniz akıntısı ve öksürüğümü tedavi ediyor.
Dr Ulubil'in tedavisi hem eşimin hem de benim hayat kalitemizi yükseltti.
Güven veren, ilgili, sakin bir doktor. İyi hekim, iyi insan.
to...s
Arif bey sol kulak otosikleroz ameliyatımı gerçekleştirdi. Emeklerine sağlık
se...z
Arif Bey çok ilgili bir doktor, ben takıntılı bir hasta olmama rağmen beni rahatlattı, sakin tutmayı başardı. Östaki disfonksiyonu sebebiyle tedaviye başladık. Her sorana gönül rahatlığıyla bahsedebileceğim, çok donanımlı ve başarılı bir hekim. Böyle kıymetli doktorlara denk gelmek çok güzel.
ye...z
Karşımıza iyiki çıktı dediğim muhteşem bir doktor kendisi,oğlumun her iki kulagida atrezik kulak dogustan havayollari kapali ,önce sağ kulagini ameliyat etti ve asıl olay mr da gozukmeyen bir tablo ile karsilasmasina ragmen elinden geleni yaptigina o kadar eminim ki her seyin basindan sonuna kadar ilgi ile dinleyip çözüm odaklı yaklasimi sonrasindaki takip ve ilgisi yaklasimi panik hallerinizde bile o kadar naif bir sekilde sakinlestirip ben burdayim demesi nasil bir guç ve guven veriyor .iyiki karsilasip oglumun ameliyatini kendisi yapti daha yolumuz var birlikte şuan bekleme surecindeyiz. Hayatta kazanilabilecek mukemmel bir insan Ayrıca cocuklara yaklasimi gercekten bir doktordan çok baba,amca öyle sıcak ki ....Çare arayan herkese şifa olsun ...
s....y
Yaklaşık beş hafta önce kulağımda ki sorun için Arif hocaya muayene olmuştum. İlk muayenemde çözümü bularak daha fazla sorun yaşamadan timpanoplasti ameliyatımı gerçekleştirdi. Gerek açıklamalarıyla gerek ilgi ve alakasıyla,tecrübesiyle kendinden çok memnun kaldım. Kesinlikle KBB alanında gözü kapalı güvenilir bir hekim. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
bi...
Arif hocam burun ve bademcik ameliyatımı yaptı sayesinde artık rahat nefes alabiliyorum ve uyku düzenim sayesinde çok rahatladı kendisine çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz
ah...n
Rahat nefes almama şikayeti ile burun ameliyatı yaptırdım. Sonuçtan gayet kaldım. Gönül yaratlığı ile tavsiye ederim.
Arif Ulubil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Ulubil, Kulak Burun Boğaz. Size Arif Ulubil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Kapağı Estetiği, Dikiş, Botoks, Blefaroplasti, Paratiroidektomi, Rinoplasti, Burun Estetiği, Randevu, Kulak Estetiği, Biyonik Kulak - Koklear İmplant.
Arif Ulubil adresi nerede?Arif Ulubil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fulya Mahallesi, Yeşilçimen Sokak No 12 Polat Tower Residence D 136 Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Ulubil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Ulubil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arif Ulubil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arif Ulubil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Arif Ulubil hangi dilleri konuşuyor?Arif Ulubil ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Arif Ulubil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Ulubil tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arif Ulubil hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Arif Ulubil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Arif Ulubil hangi sigortaları kabul ediyor?Arif Ulubil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları