Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cattell 3a Zeka Testi
Gessell Gelişim Testi
Good Enough Zeka Testi
Kayseri
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
s....n
Çocuğumun ailevi problemlerden dolayı psikolojik olarak değiştiği bi süreçte nur hanıma başvurduk.Ayrıca öz güven problemi olup olmadığı en çok merak ettiğim konuydu.Nur hanıma bu süreçte yardımlarından dolayı minnettarım. Başarılarının devamını diliyorum.
es....
Arife Nur hocam ile 5 yaşındaki kızımın gece korkuları için çalışmaya başladık. Kızım geceleri korku ile ağlayarak uyanıyor ve kendi odasında uyumayı unutmuştu. Evimizin düzeni bile değişmişti korkuları yüzünden. Hocam ile bir kaç seans çalıştıktan sonra sonuç almaya başladık. Şu anda tamamen gece uykularımız düzene girdi. Evimin düzeni de tabii.. :) Hocama çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
i....n
Değerli hocam ;
Sabrınız ve mesleki donanımınızla her görüşme esnasında ilgiyle beni dinleyip ; kaygılarımı minımum düzeye indirgediğiniz , olaylara bakış açımı değiştirdiğiniz ve kafamı yastığa koyduğumda rahat bir uyku uyumamı sağladığınız için minnet borçluyum... ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür eder, mesleki hayatınızda başarılar dilerim.
13 yaşında ki kızımın özgüveninin olmamasına ve duygularını ifade edememesine Uyguladığı tedavi için minnettarım.
Teknik ve teorik donanımları takdire şayan hocam iyi ki sizi tanımışız.
d....g
Arife Hanım ile 1 yıl oldu tanışalı. 6 yaşındaki kızımın ve 10 yaşındaki oğlumun bazı korku ve kaygıları konusunda yardım aldık. Çocuklarla olan iletişimi, nezaketi, sabırla dinlemesi harika... Ve sürekli kendini yenileyen, alanında uzman, çocukların koşarak gittiği bir terapist ... Çocuklarımın hayatına güzel dokunuşları için, samimiyeti için çok ama çok teşekkür ederim.. Güven çok önemlidir, hele konu çocuklar olunca... Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim... Ben bir anne olarak kendisine minnettarım ...
ha...r
Arife Nur hanımla tanışana dek aile içi olsun kızlarım olsun bir çok problemin üstesinden gelmekte çok zorlanıyordum. Sayesinde süreci birlikte çok güzel yönettik çok memnun kaldım HERKESE KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM.
Arife Nur Sarıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arife Nur Sarıoğlu, Psikoloji. Size Arife Nur Sarıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Oyun Terapisi, Gessell Gelişim Testi, Çocuk Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Porteus Labirentleri Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi.
Arife Nur Sarıoğlu adresi nerede?Arife Nur Sarıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arife Nur Sarıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arife Nur Sarıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arife Nur Sarıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arife Nur Sarıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arife Nur Sarıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arife Nur Sarıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Arife Nur Sarıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.