15 yaşındaki oğlumun ayak baş parmağında tırnak batması sonucu enfeksiyon oluştu. Bir hafta kadar evde antibiyotik içeren merhem kullandık, düzelme olmadı. Dr. Arpi Tırpancı detaylı muayene sonrası durumun tırnak yapısından kaynaklandığını belirtti ve oğluma tırnak bakımını nasıl yapması gerektiğini anlattı. İltihabı boşaltıp, antibiyotik ve kortizonlu merhem reçete etti. Bize karşı gösterdiği saygıdeğer tutumu takdir edilesi. Hekimlerimizin hepsi kıymetli ancak Dr Arpi Tırpancı gibi harika bir doktoru tanımış olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissettiğimizi belirtmek isterim. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim.
se...a
gerçekten gereksiz yere ilaç yazmayan , ürtiker zannettiğim lezyonların alerjik durumumdan kaynaklandığı çözen doktor .
se...r
ilk defa 3 yıl önce cildimde çıkan lezyonlar için bana en yakın sağlık merkezi olan Çevre Hastanesine gittim. Tamamen tesadüf olarak Orada bulunan Cildiye Doktoru Sayın Arpi Tırpancı hanıma muayene oldum kendileri bir kaç merhem verdi bunları 10 gün kullanmamı istedi 5gün sonunda ciltte çıkan yara şekline benzer lekeler kaybolmuştu. 15 gün sonra kontrole çağırmıştı kontrole gitmeme bile gerek kalmamıştı. Daha sonra hastalık nedeniyle yatan hasta olan Annemin vücudunda çok büyük yaralar çıkmaya başlamıştı ilk tecrübeme dayanarak direk Çevre Hastanesindeki Dr Arpi Tırpancı hanıma götürdüm. Onların yatak yarası olduğunu söyledi çeşitli ilaçlar yazdı Açılacak diye korktuğumuz yaralar ilaçları kullanınca sanki bir sihirli değnek değmiş gibi Arpi hanımın ilaçları sayesinde o büyük yaralar 2 hafta içinde geçmişti. Son olarak bu yakınlarda vucudumda dayanılmaz bir kaşıntı olmaya başladı aile hekimine gittim ilaç yazdı 10 gün falan uyguladım fakat geçmiyordu kaşıdıkça doğal olarak ciltte küçük yara ve kanamalar oluyordu tekrar Dr Arpi Tırpancıya gittim muayene ettikten sonra ben hiç birşey demeden direk olarak B12 vitamini alıyormusun diye sordu. Evet alıyordum başka bir Dr yazmıştı B12 eksikliği var diye.şaşırmıştım Ne alaka ve nerden bildi diye düşündüm. Kaşıntı ve ondan doğan yaralar için reçete yazdı B12 vitaminini kesmemi söyledi. Dediğini yaptım 2gün sonunda kaşıntıdan eser kalmadı. Şiddetli kaşıntıdan kanayıp yırtılan derimdeki yaralarda geçmişti. Kısacası demem o ki DrArpi hanım mesleğinde çok bilgili tecrübeli bir Doktor. Tahlil sonuçları gelmeden bile koyduğu teşhis sonuçlar geldikten sonra dediğiyle aynı çıkıyor. Hassas bir cilde sahip olduğum için çok cilt Dr larına girmişliğim var. Aylar süren tedavi süreçleri oluyordu. Fakat yazdığı ilaçlardan bu kadar kısa zamanda benim gibi hastaların olumlu sonuç alması Koyduğu teşhislerin ve ilaçların isabetli olması Çok iyi tecrübeli ve Bilgili bir Doktor olduğunu gösteriyor iyikide tesadüfi olarak yıllar önce İstanbul Mecidiyeköydeki çevre hastanesine gitmişim ve iyikide tedavisi kadar Hastalarından Güler yüzü ve ilgisinide esirgemeyen Sayın Arpi Tırpancı hanımefendiyi tanımışım. Muhteşem bir cikdiye Doktoru.. (Selami Acar)
Arpi Tırpancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arpi Tırpancı, Dermatoloji.
Arpi Tırpancı adresi nerede?Arpi Tırpancı adresini belirtmedi. Arpi Tırpancı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Arpi Tırpancı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arpi Tırpancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arpi Tırpancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arpi Tırpancı hangi dilleri konuşuyor?Arpi Tırpancı ile Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Arpi Tırpancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arpi Tırpancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arpi Tırpancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arpi Tırpancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Arpi Tırpancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.