Psk. Artun Mert Akçal, Çapa Tıp Fakültesi’nde Lisans eğitimi sırasında stajını tamamlamıştır.
Yüksek lisans eğitimi kapsamında" Fransız Lape Hastanesi’nde" staj eğitimini tamamlamıştır..

Staj eğitimi boyunca hastane Bünyesinde yer alan bütün servislerde bulunmuş ve çocukluk dönemi, ergenlik dönemi, yetişkinlik Dönemine ait psikopatolojileri gözlemlemiş ve gerekli durumlarda görüşmelerde bulunmuştur. Lisans Eğitimini bitirdikten sonra özel bir huzurevinde kurum psikoloğu ve kurum müdürü olarak görev almıştır. Huzurevi sakinlerinin yakınları ile görüşme, kuruma kabul ve bakım hizmetlerini yönetme konularında görev almıştır. Ardında özel bir rehabilitasyon merkezinde kurum psikoloğu olarak görev almıştır. Otizm spektrum bozukluğu olan çocukların ailelerine danışmanlık, çocuklukta ve ergenlikte öfke problemleri, okula uyum sorunları, akran zorbalığı, aile içi iletişim, çocuklarla sağlıklı iletişim kurmanın yolları, çocuklarda yas, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu gibi başlıklarda görev almış ve görüşmeler yapmıştır. Çeşitli psikolojik danışmanlık merkezlerinde psikolojik danışman olarak görev almıştır.

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Konum: Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Bireysel Terapi

Çocuk psikolojisi kaygı bozukluğu için destek aldık ve her şey çok iyi gitti.

Y
Konum: Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi

10 yaşındaki oğlumuz için sosyal gelişim ve kişiler arası ilişkiler konusunda Artun Bey’den yardım aldık. Verdiği destek sayesinde oğlumuzun hem arkadaşlarıyla iletişiminde hem de okuldaki başarısında ciddi iyileşme gözlemledik. Artun Bey’le görüşmeden önce kendini ifade etmekte, arkadaşlık kurmada, sınıftaki arkadaşlarına uyum sağlamada ve kendini arkadaşlarına kabul ettirtmekte çok zorlanıyordu. Bir senelik görüşmelerimiz sonunda bu konularda gözle görülür iyileşme sağladı. Oğlumuza verdiği desteklerden ötürü kendisinden çok memnun kaldık.

Konum: Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Destekleyici Psikoterapi

Biz yaklaşık 2 yıl devam ettik. Kızımın Artun ağbisi oldu. Amacımız anne-baba ile yapamadığı konuşmaları Artun ağbisi ile yapmasıydı. Artun bey her zaman çocuğa odaklı bir uzman.. Kızımuz çok iyi biliyordu ki Artun ağbi ile her sorununu açıkça paylaşabilir.
Öfkesini ve arkadaşlık ilişkilerini yönetmede sorunları vardı , dürtüsellik sorunumuz vardı ve bolca da kaygılı bir çocuk. Evde bize kızdığı anda sizi Artun ağbiye söyleyeceğim dediği de çok olmuştur. Tavsiye ettiğim arkadaşlarımında çocuklarının farklı sorunları vardı onlarada çok olumlu yol haritaları çizdi. Çocuklarla çok iyi iletişimi olduğunu söyleyebilirim. Çoçuğu anlıyor ve ihtiyaçlarını görüp ona dokunabiliyor olması çok değerli.çözümleri kendisinin üretmesi için kızımıza garika rehberlik yaptı. Artun beyi tanımış olmaktan çok mutluyuz.

Konum: Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi Online Terapi

Artun Bey ile pandemi doneminde kaygi uzerinde bir sure calisma firsatimiz oldu. Kendisi oldukca profesyonel ve bir okadar da dikkatli bir psikolog. Gerek seanslari sekillendirirken sizlerden aldigi referanslara basvurmasi bir yandan da profesyonel yapilandirmaci yonlendirmeleriyle hem kisa sureli hedeflere yonelik hem de uzun vadede hayat kalitesini yukselten yaklasimiyla oldukca mutlu ve huzurlu calistigim bir psikolog oldu. Kendinizi rahat ifade edebileceginiz ve guvenebileceginiz bir destek arayisiniz var ise mutlaka tanismanizi oneririm.

Telefon numarası doğrulandı

Bir sene kadar seans yaptık. çok verimliydi. Blirli şikayetlerim vardı şuan yok diyebiliirm. Psikolojik olarak saygı gösteriyor. İnsanların sınırlarına saygı gösteriyor. Profesyınelliğini koruyor. Bende kaygı bozukluğu vardı artık yok. Bir sıkıntım olsa yine gideceğim kişi o dur. Çevremede tavsiye ettim. Memnun olmayan görmedim.