Galeri
Güvenevler Mahallesi Cinnah Caddesi No:38/17, Çankaya
Aruz Bozkurt Muayenehanesi
Ağrı'da görev yaptığım süre içinde Eczacılık Fakültesi dönem 2 ve dönem 3 öğrencilerine "tıbbi farmakoloji" dersini iki dönem anlatma fırsatı buldum.
Genel olarak psikodinamik Psikoterapilere ilgi duymakla birlikte; bilişsel davranışçı psikoterapi, şema terapi ve destekleyici psikoterapi uyguluyorum.
Görüşme benim açımdan çok verimli geçti. Sonrasında beklemediğim ölçüde bir rahatlama hissettim. Kronik bir sırt ağrım olduğunu düşünüyordum. Ama sanırım bu psikolojik bir şeymiş. Çıkınca kuş gibi hafifledim. Analizleri ve tespitleri kişide kabul sürecinin oluşmasına yardımcı oluyor. Doktorumdan çok memnun kaldım. İlaç tedavisi ile birlikte daha da iyi olacağıma dair hiç şüphem kalmadı.
i̇...y
Aruz hocamla bugün ikinci seansımızdı. Çok zorlu bir süreci birlikte aşabileceğimizin inancıyla çıktım terapiden ve anladım ki doğru insanla doğru yol daha rahat bulunabiliyormuş ve yeniden doğuş varaolabiliyormuş. Karar verdim aile olabiliriz Artık daha umutlu, iradeli ve yalnız değilim. Bir de şunu belirtmek karar aşamasında ki benim gibi insanlara yol gösterici olabilir diye yazıyorum o koltuğa oturur oturmaz alğınız enerji ve güven duygusuyla aslında hiçbir şeyin mümkün olmayacağı zehrini verdiği enerjiyle rahatlıkla def edebiliyor ve iyileşmek için kendinizi valiz hazırlarken buluyorsunuz. Hocam iyi geldiniz iyi ki geldiniz...
ee...ş
Aruz Hoca’yla yollarım kesiştiği için çok mutluyum. Yılda 4-5 terapist deneyen biri olarak, ilk kez karşımdakinin beni dinlediğini ve anlamaya çalıştığını görüyorum. Kendisiyle bir sonraki görüşmemi iple çekiyorum. Yıllardır hayalini kurduğum düzenli bir terapi sürecim başlamış bulunuyor. DEHB, OKB, anskiyete, depresyon şikayetleriyle danıştım.
Aruz hocamla öneri üzerine yolum kesişti, yatış düşünülen bir depresyon dönemindeydim ancak Aruz hocam süreci çok iyi yönetti. Zaman içinde iyileşme gösterdim, bu süreçte hep desteğini hissettim, yolunda gitmeyen bir şey olunca ulaşabileceğimi bilerek güven içinde devam ettim. Tedavi sürecinde çok iyi bir eşlikçi, yetkin bir uzman olduğunu hissedebiliyorsunuz tüm süreçte. Verdiği güven sayesinde emin ellerde ve ehil ellerde olduğunuzu anlıyorsunuz. Süreçteki olumlu bakış açısı, sürecin olumlu gideceğine olan inancı sizi de rahatlatıp olumlu bir tutuma itiyor ve iyileşme sürecine katkı sağlayan önemli faktörlerden biri de bu oluyor. Aruz hocamla, iyi ki yollarımız kesişmiş, şifa buldum sayesinde.
a....
DEHB, takıntı, anksiyete ve huzursuz bacak şikayetleri ile gittim. DEHB olduğum için zaten çokça araştırmış ve düşünmüştüm. Ben yeterince bildiğimi sandığım halde bana bilmediğim şeyleri de söyledi. Konuşma şekli, kendimi güvende hissetmem için çabalaması, rahat bir ortam sunmaya çalışması çok değerliydi. Beni anladı ve fikirlerime değer verdi.
Karşımda beni dikkatle ve merakla dinleyen birinin olması beni her zaman rahatlatmış ve mutlu etmiştir zaten. Aruz hocamın soruları ve yönlendirmeleri de benim için çok yerindeydi. Gidişatın ve sonucun iyi olacağına inancım tam. Bir dahaki görüşmemizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Aruz hocamın muayenehanesi çok merkezi bir konumda, manzaralı, sıcak bir ortamın ve insanların olduğu harika biryer.
ra...
Güler yüzlü, çözüm odaklı bir doktor Aruz Bey. Çok pozitif bir insan, enerji dolu. Depresyon tedavisi gördüm. Kendisi ile tanışma fırsatım olduğu için çok mutluyum.Piskologum tavsiye etmişti kendisini.Sohbetine doyum olmuyor.
Karşılaştığım en özenli ve rahat hissettiren hekim, yanındayken sürenin nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile, bugün depresyon tedavimden 1 yıl sonra kontrole gittim ve hala hayatımla ilgili detayları hatırlıyor Aruz hocam, çok zor zamanlarımda yanımda oldu ve o günleri birlikte aştık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ce...e
Henüz belki erken bir yorum yapmam için lakin ilk seansımda anladım kendisinin farklı olduğunu. Şu zamana kadar bana daha iyi gelen bir doktor olmamıştı. Kendisi çok anlayışlı ve zeki. Bu yolda kimse bana inanmazken onun bana inandığını hissetmek beni çok mutlu ediyor. Aruz hocam sizi seviyorum
Canım hocam, terapiden çok olanı biteni anlattığım arkadaş gibi. Ben sohbet ettiğimi sanıyorum ama Aruz bey tedavi ediyor heyecanla severek katılıyorum terapilere. Ben her türlü sorunu insanın kendi zihniyle çözeceğine, psikolojik tedavinin gereksizliğine inanırdım. Fakat bir insanın kendine yapacağı en büyük yatırım psikoterapiymiş. Hele bir de Aruz bey gibi bir doktora denk gelmek büyük şans insan için
.i....
Aruz hoca ile görüşmelerimiz ve uyguladığı medikal tedavi sayesinde günlük yaşantımda oldukça önemli değişiklikler oldu. Pozitif ve ılımlı yaklaşımı sayesinde kendimi oldukça güvende hissediyorum. Alanında oldukça yetkin ve profesyonel bir hekim. Muayenehanelerinin yeri de oldukça merkezi, ulaşımı kolay. Tedavim hala devam ediyor ama psikiyatrist arayışı içinde olan herkese öneriyorum.
Aruz Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aruz Bozkurt, Psikiyatri. Size Aruz Bozkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Aruz Bozkurt adresi nerede?Aruz Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi Cinnah Caddesi No:38/17 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aruz Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aruz Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aruz Bozkurt hangi dilleri konuşuyor?Aruz Bozkurt ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Aruz Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aruz Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aruz Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aruz Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Aruz Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler