Dyt. Arya Lorin Öner
Medya Mah. 629/1. Sk. Önya Park Plaza Sitesi B Blok Kat:9 iç kapı No:11, Kayapınar, Diyarbakır

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +47 daha fazla

Andulasyon Terapi

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Andulasyon Terapi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Medya Mah. 629/1. Sk. Önya Park Plaza Sitesi B Blok Kat:9 iç kapı No:11, Diyarbakır

Dyt. Arya Lorin Öner

Merhabalar, ben Diyetisyen Arya Lorin Öner. Lisans eğitimimi İstanbul Medipol Üniversitesi'nde tamamladım. Lisans eğitimim devam ederken birçok sertifika programına katıldım. Lisans eğitimim devam ederken ve sonrasında İstanbul Medipol Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'nde uluslararası öğrencilere danışmanlık hizmeti verilmesini sağladım. Fonksiyonel tıp diyetisyenliği eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra fonksiyonel tıp diyetisyeni olmaya hak kazandım. Güncel olarak Diyarbakır ilinde Diyetisyen Arya Lorin Öner Beslenme ve Andulasyon Terapi Merkezi'nde danışan kabul etmekteyim.

Konum: Dyt. Arya Lorin Öner Diyetisyen Randevusu

Merhabalar, mart ayında diyet yapmaya karar verince eşim ile birlikte Lorin hocamda başlamak istedik. Kendisi ilk karşılamadan itibaren sürecin sonuna kadar ve süreç sonunda da ilgisi, alakası, nezaketi hiç değişmedi. Her zaman anlayışlı, işinde her zaman mükemmeliyetçi tavrıyla biz çok memnun kaldık. 3 ayın sonunda toplamda ben 9 kilo, eşim ise 18 kilo vererek koruma dönemine geçtik. Bu süreçte tüm kan değerlerimiz normal aralık seviyesine geldi ve en önemlisi sağlıklı beslenmenin nasıl olduğunu bize öğretti. Gerçekten kendisi ile tanıştığımız için çok mutluyuz. İyi ki varsınız hocam

Z
Konum: Dyt. Arya Lorin Öner Zayıflama

Sevgili diyetisyenimiz Arya hanim'la iyiki yollarımız kesişmiş.
Eşimle birlikte 2 ayda 10 kilo vermemizi sağladı. Kendisi çok ilgili son derece nazik, güler yüzlü ve işini severek çok iyi yapan bir diyetisyen .Kilo verme sürecimiz boyunca her zaman irtibat halindeydik ,aklımıza takılan herşeyi sorabildik.
Diyetisyenimizi herkese gönül rahatlığıyla önerebiliriz.

R
Konum: Dyt. Arya Lorin Öner Diyetisyen Randevusu

Daha önceki dönemlerde bir çok diyetisyen ile kilo verme macerası yaşadım, Lorin hanımla kurduğumuz iletişimi hiç kuramamıştım, enerjisi güler yüzü harika, haliyle bu durum danışanlarına da geçmekte, 1 ay gibi bir sürede tam 7 kilo verdim ve bu kilonun 4.500 gramı yağdan, gözle görülür inanılmaz bir değişim mevcut, bu değişimi gören 3 arkadaşımda Lorin hanımın danışanları arasına girdi, sağlıkla zayıflamaya devam.

I
Konum: Dyt. Arya Lorin Öner Randevu

Arya hanım gerçekten danışanlarına karşı çok ilgili ve işini profesyonel bir şekilde yapan çok iyi bir beslenme uzmanıdır kendisini tanıdığımdan beri beslenme şartlarımda harika gelişmeler oldu kısa sürede şikayetçi olduğum tüm kiloları verdim.

Konum: Dyt. Arya Lorin Öner Diyetisyen Randevusu

Lorin hanım, çok nazik biri. Konusuna çok hakim. Sabırla dinliyor, hastasının sorununa çözüm bulmaya odaklanıyor. Ben çok etkilendim insancıl tavrından. Zayıflamaktan ziyade hastalıklarıma karşın nasıl besleneceğimi bildirmesi beni çok mutlu etti. Bu sayede kilo vereceğime de inanıyorum.

Konum: Dyt. Arya Lorin Öner Diyetisyen Randevusu

Lorin hanımla sınava hazırlık sürecinde çalışmaya başladık.Aç kalır mıyım acaba? Çalışmamı etkiler mi diye bazı endişelerim vardı. Ama tüm endişelerim yersiz çıktı.Verdigi öğünlerle hem doyuyorum hem de odaklanmam arttı.Güler yüzlü ve danışanları ile çok ilgili. Gün içerisinde rahatlıkla aklıma takılan şeyleri sorabiliyorum.Diyetisyene ulaşabilirlilik benim için çok önemli. İyi ki yollarımız kesismis

Konum: Dyt. Arya Lorin Öner Diyetisyen Randevusu

Nasıl kibar ilgili ben çok memnun kaldım . İyi ki yollarımız kesişmiş. Süreç şu an çok güzel ilerliyor. Aç kalmadan kilo veriyorum kolaylıkla.

Konum: Dyt. Arya Lorin Öner Zayıflama Diyetleri

O kadar çok memnun kaldım ki , güler yüzü…. Lorin hanım da 1 ay da 5 kg kadar verdim ve daha sonra diyeti bırakmama rağmen bile kilomda azalmalar oldu

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Çok memnunum iyiki tanıdım bilgisi yüksek profesyonel nazik güleryüzlü bir dost kazanıp kilolarımı kaybettim

Konum: Dyt. Arya Lorin Öner Diyetisyen Randevusu

Lorin hanım son derece ilgili bir uzman ,seanstan sonra iletisimi devam ediyor heran yardimci oluyor .kilo veriken asla stres ve kaygı yasamadım Cok kolay ve keyifli bir kilo verme süreci gecirdik